swojaczka 09.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Agnieszko,nie będę oceniać tego co Wam się przytrafiło dzięki niechlujstwu niby-doktorów,bo wczoraj stałam się najszczęśliwszą babcią na świecie i nię chcę tego ważnego zdarzenia zaśmiecać brzydkimi słowy! Wiem,że zrobiłaś i zrobisz wszystko, by właściwi ludzie zdiagnozowali Frania. Mocno przytulam.Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.03.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Gratulacje babciu kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdradź więcej szczegółów http://www.lipnicamurowana.pl/img1/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.03.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wrocławianie kochani Jakiś czas temu słyszałam w telewizji że dworzec główny ma być/jest (?) remontowany i odjazdy pociągów mają się odbywać/odbywają się (?) z jakiegoś dworca zastępczego.. Oświećcie mnie, czy już jest ten remont, czy duża zadyma z tym, bo nie wiem czy wcześniej mam z małym wyjeżdżać, żebyśmy kufa gdzies na dworcu we Wrocławiu nie utknęłi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.03.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wrocławianie kochani http://www.bankier.pl/wiadomosc/Konsorcjum-Budimeksu-przebuduje-dworzec-kolejowy-we-Wroclawiu-za-266-mln-zl-2101455.html http://www.pkp.pl/files/Dworzec%20Tymczasowy%20-%20informacja%20prasowa.doc tyle znalazłem, ale pewnie wrocławianie są lepiej poinformowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Urodzona panienka waży 3510, mierzy 54 cm i otrzymała 10 na dobry początek życia Dziękuję za cudny bukiet i gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 09.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wrocławianie kochani Aga, wprawdzie rzadko na dworcu bywam,ostatnim razem pod koniec lutego br i wtedy wszystko było po staremu tj. dworzec główny był na swoim miejscu i w pełni funkcjonował. znalazłam jeszcze taką ostatnią informację prasową: http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,7619283,Wroclaw__Podpisano_umowe_na_remont_Dworca_Glownego.html wygląda na to, że nie powinniście mieć jutro problemów; może ktoś ma jeszcze jakieś świeższe wiadomości, ja niestety tylko tak mogę pomóc; a nie myślałaś może żeby zabrać się do wrocławia busem "krycha"; on ma postój niedaleko dworca pkp, 100 m w linii prostej - trzeba przejść jedno skrzyżowanie; a jedzie się 1,5-2h, a pociągiem 3-4h; pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.03.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Broń Boże kry-chą do Wrocł!! Ja ledwie uchodze z życiem po takiej jeżdzie Do Wrocł podrzuci mnie z małym Radek, potem przesiadamy się na IC. I tu pierwszy raz korzystam z Franiowego orzeczenia o niepełnosprawności! Mamy 65% zniżki na pociąg!!! Wygląda na to, że ten remont spokojnie za miesiąc ruszy Dziękuję za informacje. Lecę pakować wszystko. Przygotowałam całą dokumentację Franka, kartki formatu A4 położone na sobie mają.. 1,5 cm grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 09.03.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nie jeżdżę pociągami więc nie wiem czy remont już objął perony, ale czytam lokalną prasę i wiem, że przeniesienie kas, odjazdów i przyjazdów zaplanowano na rampy przeładunkowe na tyłach poczty czyli w linii prostej 300 m od dotychczasowych peronów. http://www.pkp.pl/node/3155 Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinkmaggituz 09.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No wiem, że podróż krychą bywa przeżyciem:) tak czy inaczej fajnie, że do worcka to akurat bez problemu się dostaniecie, a póżniej to już faktycznie tylko pkp:) mam nadzieję, że podróż minie Wam bez niespodzianek! cieszę się, że choć tak mogłam pomóc:) leć się pakować! walczcie dzielnie w Stolicy! przesyłam Wam delikatnego kuksańca na szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 09.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 trzymam kciuki i ślę dobre myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Agatrzymam kciuki za Waszą wyprawę!! Będę niecierpliwie czekać na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 09.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzwoniłam przed chwilą do znajomej ,która pracuje na dworcu . Wszystko jest w porządku ,nie ma jeszcze remontu,więc możesz śmiało jechać.Dobrej drogi Ci życzę i załatwienia wszystkiego po myśli. Powodzenia Swojaczka gratulacje i.....witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Agnes chyba pisałam że chłopak ma być... Ale może mi umknęło i nie napisałam... Tak czy siak trzymam mocno kciuki za waszą wyprawę. I za wizyty u lekarzy. Swojaczka gratuluję dorodnej wnusi...No toś babcia pełną gębą... a mąż to tylko mąż babci mbz o ile przyjmą miesiąc przed... Wiesz jeśli szyjka mi znowu zacznie puszczać to poród naturalny nie taki straszny (chyba że kolos będzie to przy moich gabarytach cc) XX najpierw spróbuję wyjścia nr1 czyli chodze do poradni przyszpitalnej (równolegle z moją panią dr) wtedy ma się pierwszeństwo w przyjęciach. A co do tego co działa to ja nigdy nikomu nic... Poważnie Jakiś dziwny człowiek jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Trzymajcie się Kochani!!!!!!!!!!! Będzie dobrze. Z taką MAMĄ nasz WALECZNY nie zginie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 09.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kochane mamy, walczące o Swoje dzieci, czytam cały czas o Waszych wzmaganiach o zdrowie a nawet życie Swoich dzieci. Ostatnio nie pisalam nic , bo poprostu brak słów na naszą tak zwaną służbę zdrowia. Też tego doświadczylyśmy z Asia i doświadczamy do tej pory w walce o życie kiedyś a teraz o w miarę znośną egzystencję mojego męża i taty Asi. Uściski dla FRANUSIA - bedzie wszystko dobrze jak sie ma taka dzielną mamę i tatę też napewno.Forumowa babcia franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 09.03.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.03.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Babciu swojaczko http://www.theworldwidewine.com/Wine_and_Food/Wine_and_Pasta/champagne_and_friends.jpg Żeby Maleńka sie nie rozeschła , najjjjjjjcieplejsze gratulacje ( i osobiste poczucie zazdrości ) Agneska będzie pod opieką Ludzi Dobrych . Naganiajcie dobre fluidy, żeby wszystkie możliwe drzwi się dla nich otworzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Kciuki zaciśnięte, fluidy wysłane, czekam cierpliwie na wieści o FRANIU. Gratulacje dla BABCI duża dziewoja niech zdrowo rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 10.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A tu wczesna wiosna mojego autorstwa (rok 2007) jeszcze trochę do tej 2010 ale już wytrzymać trudno http://images42.fotosik.pl/182/de3859b86211a6d7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.03.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie pojechaliśmy.. Wszystko opiszę w wolnej chwili Ino nie martwcie sie ze z Fr coś nie tak. Wszystko tak. Za to mama niedługo w wariatkowie wyląduje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts