AgnesK 12.03.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ciociu aaggooo, ja własnie z kąpieli wylazłam. Powiem Wam, że złazi ze mnie ten stres. Kurcze, nie sądziłam, że tyle trzymac będzie. Ale dziś wiem, że będzie dobrze! Kochani jesteście. Normalnie brygada RR A jak Aga JG mówi, że waga śliczna, to znaczy, że śliczna. W końcu szwefowa Agi opiekuje się Frankiem jako pulmonolog Aga, przy dysplazji 5.900 na 7 mies i 1 tydzień to waga ciężka, prawda? Kochane ciocie, babcie, wujkowie, dziadkowie...idę spać jesteście absolutnie niesamowitymi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A Franek wreszcie zaczął jeść jak człowiek Sposób na tę gadzinę jest baaaaardzo prosty - do Sinlacu trzeba dodać ze 3 łyżeczki jabłek z bananami a do zupki trochę jabłek. Wciąga aż mu się uszy trzęsą! Wczoraj ważył już 5.880 Mnie to się zdaje, że nie tylko to decyduje. Maluch doskonale wyczuwa Twój stres i wtedy też jest zdenerwowany i może mieć słaby apetyt. Dobrze więc, że Tobie stres puszcza, a Franusiowi zaczyna się jeść. A waga rzeczywiście piękna! Buziaki i uściski dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aga śliczna waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aga cieszę się, ze Franek je, wagę ma śliczną Fajnie, że spędziłaś z córką popołudnie bo to jej na pewno bardzo potrzebne było. Choć widać że to dzielna dziewczynka jest Odpręż się teraz i dajcie sobie te dwa tygodnie luzu. Ogłaszam urlop dla Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aga ja miałam dwulatki z taką wagą więc - waga jest piękna bo to już do 6 niedaleko całuski dla Frania i niech apetycik dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.03.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aga, jakie niedaleko???? 6.010!!!!!!!! waga pokazała jakieś 20 min temu, tuz przed kąpielą! Ps. Ale ja naprawde nie wiem jakim cudem on przybiera na wadze... Oto co krasnal zjadł dziś: przed 1 w nocy 150 ml mleka, 7 rano sinlac na 100 ml wody z 2 łyzeczkami jabłka, w ciągu dnia 40 ml soku, 3 łyzeczki zupy, 6 łyzeczek jabłek zmieszanych z bananem, 60 ml mleka i po kąpieli...całe 20 ml mleka.. I kolejne karmienie będzie znowu między 24 a 1 w nocy. No ale przybiera na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 14.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 On żyje/tyje z miłości Twojej i do Ciebie, Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.03.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Łał, to mi się podoba! Moja pierworodna 150 ml zjadła gdy miała prawie rok. Ma to zapisane w pamiętniku( stąd moja wiedza ) O tym ,że pięknie wyrosła nawet nie wspominam,bo to "oczywista oczywistość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 14.03.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Margoth..aleś mi piknie powiedziała Swojaczko, tak i...fakt autentyczny Ja na to 1 przyzwoite karmienie całą dobę czekam. Ledwie zacznie chrumkać już mu butle pakuję zeby sie porządnie nie obudził ino przez sen wciągnął i piknie sobie beknął po fakcie.. Lecę kochane kobiełki pakować wszystko na jutrzejszy rajd do chirurga. jeszcze skierowania zapomniałam Szlag by to... Więc najpierw przychodnia. Dobrze, że nasza pani dr taka kochana wyrozumiała kobietka, średnio raz w tygodniu jakieś kwity wypełnia, podpisuje, skierowania.. Trochę sie ino obawiam, że jak pan chiur spojrzy te ostatnie "rewelacyjne" wyniki Fraka to mu mina zrzednie.. Ale mam nadzieję, że jak powiem, że za tydzień szpital i lekarze ustawią Franka to nam wyznaczy termin operacji w drugiej połowie kwietnia, bo znowu czekać 2 miesiące na wizytę u niego to... niebałdzo.. trzeba chłopakowi ulżyć. A jakoś optymistycznie jestem nastawiona Do jutrzejszego wieczora i dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aga waga niezła, brawo Ja swojego karmię 2 lata już i waga tylko 10 kg Cieszę się że Jesteś optymistycznie nastawiona do sprawy- tak Trzymaj teraz będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Aga - będzie oczywiście, że dobrze! Waga rewelacyjna. aż miło patrzec na te rosnące cyferki. No to odpoczywajcie i jutro zaraz po powrocie piszcie coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Z serii tego co wyżej"cofnął się do tyłu i strzelił zabijając go na śmierć" Samych dobrych wrażeń z jutrzejszego spotkania z doktorkiem . A u mnie biaaaaałooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.03.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Zeby tam jutro wszystko poszło dobrze trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czymajcie się czarnego na drodze. Zasypało wszystkie dziury, białość wszędzie, białość. Czy z tej okazji mogę pierdziocha Frankowi zasadzić ??? gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.03.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_5_6.gif Niech moc będzie z wami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Trzeba mieć moc, kurka wodna, by to wszystko przetrzymać. SMS od Agnieszki znów podniósł ciśnienie. Panie Boże..coś się tak zawziął na Franulkę .. Agniesiu, może Warsiawka coś wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Tyje Franuś na potęgę. No rewelacja. Agnes - zalecenia oczywiste-relaks. Tylko ziaba co tam znowu za paskudztwo w SMS-ie dostałaś? Gadaj szybko, póki mam jeszcze połączenie, żebym zdążyła doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Agusia trzymajcie się. Waga super i powiem tak nie zawsze waga jest wspólmierna do przyjmowancyh ilości pokarmów - jestem tego dowodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 15.03.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Boże, ziaba, co znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.03.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dostane w łep, ale ... Okres oczekiwania w kolejce na operację przepukliny Frania - to 9 miesięcyNa cito, 3. Jak tu rehabilitować poprawnie z taką dziurą w brzuszku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts