aneta s 20.03.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Aga! brawo za postawę - koniecznie dzwoń w poniedziałek, niech nie myslą że Ktoś się zniechęci. Kropla drąży skałę...wiem że Twoja cierpliwość ma granice ale NFZ jest dla Ciebie a nie odwrotnie To ja tez zapisuję się do klubu tych, którym waga bez problemu w górę szkoda, że mój Okruszek tego po mnie nie ma u nas jest mizerne 10 kg, nie wiele jak na dwulatka ale co tam - grunt że energii ma za co najmniej 2 dzieci Przyjemnego sobotniego wieczoru no i pieknej, słonecznej niedzieli Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A może my tyjemy bo za dużo...pijemy?... chcesz się pobawic, to możesz sprawdzić. Licz ile wypił (wszystkiego, woda z zupki też) i ile wysiusiał (ciężar pieluchy z i bez moczu, tak metodą chałupniczą, na wadze kuchennej ) powiedzmy , ze w tym kupka więć można olać pocenie - i masz mniej więcej pogląd. Dobrze, że te kobirty przynakmniej były sensowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 20.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A może my tyjemy bo za dużo...pijemy?... chcesz się pobawic, to możesz sprawdzić. Licz ile wypił (wszystkiego, woda z zupki też) i ile wysiusiał (ciężar pieluchy z i bez moczu, tak metodą chałupniczą, na wadze kuchennej ) powiedzmy , ze w tym kupka więć można olać pocenie - i masz mniej więcej pogląd. Dobrze, że te kobirty przynakmniej były sensowne EZS a jak to sprawdzić u dorosłego człeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 EZS a jak to sprawdzić u dorosłego człeka zwykle zakłada się cewnik albo siusia do kaczki/słoika i mierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Wpadłam przed nocą ucałować tę cudnie pachnącą główkę Frania na dobranoc. I trzymam kciuki za środę. Będzie dobrze. Agnes - jesteś niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 20.03.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Eeeewwwaaa, są pewne wysokokaloryczne napoje, które ciągle (jeszcze) znajdują się poza zasięgiem i zainteresowaniami Franciszka Do czasu zapewne... Jagna, dobra kobieto, jakże miło Cie zobaczyć Od jutra zaczynam pakowanie - to tak jakby już był wtorek... Dobrej nocy, kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No Aga, tak trzymaj! I nie puszczaj! Chol..a jak sobie pomyślę, że w naszym państwie nie jesteś jedyna, która musi walczyć o prawo i możliwość do leczenia własnego dziecka, to krew mnie zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No i co ja mam napisać? To samo, co wszyscy - głowy sobie nie zaprzątać, powoli się pakować, Franusia mocno i dokłądnie od ciotek wycałować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 21.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dobre fluidy ślę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Aga Bardzo pilna wiadomość. Dzwonił mój znajomy lekarz powiedział żebyś do niego zadzwoniła- rozmawiał ze swoją szefową i jeśli tylko będziesz mogła to w śr po południu czekają na Ciebie na Kopernika z konsultacją. Potwierdź proszę info lub Ziaba proszę podeślij Adze te info (ja nie mam do niej nr telefonu). Myślę, że warto podjechać jak już i tak będziecie w Warszawie co 2 konsultacje mądrych głów to nie jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 21.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Odpoczywajcie,cieszcie się pierwszymi wiosennymi promykami słońca,szukajcie rozkwitających prymulek i przebiśniegów. Nabierajcie sił po to by jeszcze odważniej walczyć o zdrowie Frania. Ja obiecuję modlitwę i dużo dobrych myśli słanych ku wsparciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Poczta pantoflowa działa Od 30 min nie mogę się dodzwonić ..chyba już sprawa nabiera tempa. Bógzapłać dobre ludki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Poczta pantoflowa działa Od 30 min nie mogę się dodzwonić ..chyba już sprawa nabiera tempa. Bógzapłać dobre ludki. no mam nadzieję że będziesz skrzynką kontaktową z Agą? Daj znać co jej się udało załatwić na Kopernika i w ogóle w Warszawie ... plisssss i daj znać jak się do Agi dodzwonisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 21.03.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sylwia, odpisałam na maila. Smsy będe słała Ziabie i Sylwii z prośbą o zamieszczenie informacji o krasnalku. Będzie raport codzienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 no to jak wtyka jest, to już wiem kogo męczyć Agnieszko, trzymajcie sie mocno uściski i pierdzioszki dla Frania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Sylwia, odpisałam na maila. Smsy będe słała Ziabie i Sylwii z prośbą o zamieszczenie informacji o krasnalku. Będzie raport codzienny ja również odpisałam na maila... buziaczki dla całej dzielnej waszej czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.03.2010 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Rozmawiałam z (przemiłym) sylwiowym doktorem. Opowiedziałam najpierw ciut o przepuklinie frankowej, potem o wizycie w klinice we Wrocławiu. Pan dr stwierdził, że mały powinien być w takiej sytuacji operowany....przed zachodem słońca Że tak traktuje sie przypadki pilne a nie min 3 mies.. Taaaa... ustaliliśmy, że odezwę się zaraz po konsultacji chirurgicznej w IMiDz (ta będzie w czwartek lub piątek) i jeśli byłby jakikolwiek problem w Instytucie, to pomyślimy na skonsultowaniem Franka w szpitalu pana dra. Myślę wiec, że w stolicy uda się pomóc kurczakowi wcześniej niż we Wrocławiu:) Miałam dziś trochę spraw do pozałatwiania w JG i niestety nie udało mi się zadzwonić do biura p Rzecznik Praw Pacjenta (dlaczego mam wrażenie, ze pieniądze za rozmowy z RPP są pieniędzmi wyrzuconymi w błoto?..). Jutro mamy synagis i pakowanie wieczorem, więc pewnie nie popiszę za dużo. Zdam jednak przynajmniej krótką relację z pobytu we Wrocławiu, Ciekawa jestem czy podawanie S w tym miesiącu będzie wygladało tak, jak w ub.. I jeszcze dziś umieszczę jakieś zdjecie kurczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.03.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Aguś bardzo się cieszę... dobre wieści trzymam kciuki by jutrzejsza wizyta była lepsza niż poprzednio... I za dobrą drogę do Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.03.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Sylwia, dzięki za pomoc .. http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc48.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts