Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Miło słyszeć ,że są fajni ludzie w białych fartuchach,którzy nie czekają na swiętego Dygdy, tylko działają :D

To bardzo potrzebne i Franusiowi i Agnes.

[/b]Sylvia wielka bużka i szacun za ten pomysł :D

Trzymam kciuki żeby podanie synagisu w tym miesiącu odbyło się inaczej niż poprzedno,bo jeszcze mnie trzepie na wspomnienie :evil:

A Wam ,podróżnicy życzę dobrej drogi .

I czekamy na częste meldunki-dobre albo jeszcze lepsze :D

To zanim zacznę sobie żartować z własnego syna, będzie na poważnie.

Na tym zdjęciu widać:

1. jak wiele krasnal osiągnął jeśli chodzi o łapanie przedmiotów

2. jak mało osiągnął jeśli chodzi o obracanie sie na boczki.

Ten "obrót" to max na jaki go stać.

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/lLeWhe2tjpSR09abHB.jpg

A teraz zdjęcia sprzed prawie 3 tygodni.

Zwróćcie uwagę na skupienie na twarzy Franka... :lol:

Nauka łapania :D

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/Tq3M5N5hB37i0INaQB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/PDEI8Oyy0NOj5skBvB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/Q6a8si0F33P6zdbOqB.jpg

Łapanie to jednak cięęęężka umysłowa praca :D I kto by pomyślał?.. :D

Aga - dzięki za przecudne zdjęcia i trzymajcie się zdrowo - będziemy się za Was modlić i kciuki trzymać!!! :D :D :D

Aga uwielbiam jak są wstawione zdjęcia Franusia, oko cieszą. Jak miło patrzeć jak nasz malec pokonuje wszystkie przeciwności i wyrasta na przystojniaka. Jest niesamowity, śliczniutki, słodziutki... To takie nasze dziecko, któremu kibicujemy od pierwszych chwil.

Dużo zdrówka dla Franeczka.

Aga super foty i widzę że Franio jęzorem sobie pomaga jak Nastka.

I mam nadzieję że Cię troszkę pocieszę z tym gryzieniem moje dziecko dopiero posiadło tą umijętnośc całkiem niedawno do 10 m-ca nie potrafiła nic gryźć, każdym większym kawałkiem się dławiła. Zaczęliśmy nauke od skórki chleba i powoli załapała ale na poczatku musiałam jej pilnować żeby nie miała dużych kawałkółw w buzi. Więc i Franio napewno się nauczy :)

Trzymam kciuki za Warszawę i pozdrawiam Was gorąco.

Po prostu słodziak! :lol: Co do łapania to wiadomo,że i ręka i oko muszą dać z siebie wszystko! Jęzorek ku pomocy zdarza się dzieciom w różnym wieku, jeśli tylko chcą coś zrobić dobrze np wycinać.Nieustannie posyłam i mocno przytulam.

Dziękuje Wam wszystkim.

Tak szybko, bo pakowanie itd: synagis lepiej zorganizowany w tym mies, ale nadal w poradni chorób zakaźnych. Tym razem jednak byliśmy sami - rodzice i wczesniaczki, zmiana dnia tygodnia - może tego dnia poradnia zamknieta normalnie? Wzięcie wózka - strzał w 10:) Franek spał w wózeczku na szpitalnym placu zabaw a mama...huśtała sie na huśtawce!!! :lol: Nawet zdjęcie mam :lol: :lol: Potem koszmar powrotu do domu, bo dziury, ryją asfalt itd. 120 km w 3 godz :-? :-? Masssakrrrra :-? Jutro polecimy inną trasą na Wrocław.

PAni dr badająca Frania powiedziała: jest szmer na sercem, ale to pewnie wszyscy państwu mówią :o :o Czy mały był konsultowany kardiologicznie :o :o Noooo...ostatnio jak leżał w szpitalu... Jezu..jak dobrze, że jutro ta Warszawa...

A potem: i przydałaby się konsultacja genetyczna, bo naczyniak + przepuklina + wcześniactwo, to w wielu zespołach chorobowych występuje.. No i teraz rozumiem dlaczego lekarze w IMiDz po przeanalizowaniu historii Franka ustawili też konsultacje genetyczną... :-? No dobra.. musimy w końcu wiedziec na czym stoimy..

Kończę kochani, bo teraz zabawię się w Makgajwera..( :wink: ) - spróbuję te stertę szmat moich i Frania zapakowac w 1 średniej wielkości walizkę.. :roll: :roll:

A jak będę miała siłę to jeszcze przed snem jakies zdjęcie kurczaka z dzisiejszej podróży wkleję :D

Całusy

A.

Ps. Aniu k, bardzo wzruszające jest to, co napisałaś o Franiu.. Ale masz rację. Dziękuję Ci za te słowa.

Agnieszko dobrze, że nasz Franuś będzie gruntownie przebadany. Moja Ola też ma szmery w serduszku, ja już mam 38 lat szmery. U mnie to tylko szmery ale Ola ma wadę serca, którą tylko obserwujemy. No i ma szlaban na klasę sportową, a sport to jej pasja.

A Franeczka to ja często oglądam w tym wątku, przelatuję strony wstecz aby popatrzeć na śliczne dzieciątko. Nawet u mnie w pracy kibicują Franusiowi, też się nim zachwycają.

Powodzenia w Warszawie, optymistycznych wyników i sukcesów w leczeniu życzę naszemu malcowi - supermenowi.

Aniu... po prostu dziękuję Ci.

Kiedyś napisze kilka słów, jakie znaczenie ma dla mnie to, że nam towarzyszycie. Ale to na spokojnie już..

Melduję, że szmatki zmieściłam :D

A teraz zagadka: co się stanie, jak mama opuści na chwile samochód by kupić sobie kawę (na trasie JG-Wrocł) a w aucie zostawi kilkumiesięcznego szkraba ze starszą siostra i tatusiem? A przed wyjściem mama powie: Nakarm dziecko, polulaj, niech odpocznie od fotelika... No jak myślicie, jaki widok zastanie mama po 3 minutach?....

Ano taki:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ea/vd/fv9b/TGZLsz9nxQNDRjPBaB.jpg

:o :o :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Dobra kochani, odmeldowuje się.

Całuje i ściskam Was mocno aczkolwiek wirtualnie. Obiecuję raporty codzienne słać Sylwii i Ziabie, na pewno któras z dziewczyn zawsze znajdzie czas, żeby napisac kilka słów od nas :)

PIERWSZA ZAKLEPUJE SZOFERA.......................NA BLIŻEJ NIE OKREŚLONĄ ILOŚĆ CZASOWĄ ....................MÓJ ON CAŁY MÓJ..................CMOKALKI BUZIALKI OD CIOCI PATI

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Młoda - :evil:

Szoferak będzie woził ciotkę DPS! 8)

Po godzinach może z Tobą jeździć. :lol:

Agnes kochana

właśnie skonsultowałam powyższe zdjęcie z mężem.

Otóż widok jaki zastałaś jest ponoć najzupełniej NORMALNY i PRAWIDŁOWY :lol:

Dziecko odpoczywa od fotelika? Odpoczywa :lol: Lulać nie trzeba, bo zafascynowany i przeszczęśliwy, karmić też nie, bo szkoda czasu :lol: :lol:

Trzymam za Was kciuki! Będę czekać na wieści!

Będzie dobrze, jestem tego pewna!

Trzymajcie się!