DPS 24.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 No to kciuki zacisniete. Szerokiej drogi i samych dobrych wieści!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 szerokiej i spokojnego dojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Toż kierowca z Franka pełną gębą - i mówi Mama co chciałaś, teraz ja tu rządzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 24.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Szczęśliwej, owocnej podróży! Musi i będzie dobrze. Czuwamy i posyłamy same dobre myśli i modlitwy. Szofer- pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Młoda - Szoferak będzie woził ciotkę DPS! Po godzinach może z Tobą jeździć. Guzik proszę ciotki DPSi Wiekiem przyciasna jesteś na zaklepywanie A pozatym Frania znam, kiedy Go jeszcze nie było. he he Agnieszka sms'kiem dała znać, że se jadą właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Młoda - Szoferak będzie woził ciotkę DPS! Po godzinach może z Tobą jeździć. Guzik proszę ciotki DPSi Wiekiem przyciasna jesteś na zaklepywanie A pozatym Frania znam, kiedy Go jeszcze nie było. he he Agnieszka sms'kiem dała znać, że se jadą właśnie. Smarkata Ty jedna, nawet wieku czcigodnego nie uszanujesz! A Młody i tak ciotkę DPS powiezie, bo ciotka DPS ma bliżej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Słuchaj no DPSia Ja daaaaaawno dawno z AgnesKą się bić chciałam na biusty. Ty nie wiesz z kim zaczynasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.03.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ziaba I DPS zaraz Was pogodzę Znacie Kochane to powiedzenie - gdzie dwóch się bije tam...trzeci korzysta No...ja jednego młodego palącego sie do kierownicy juz mam ale moja Zafirka pomieści dwóch słodkich kierowców Trzymam kciuki za naszego Krasnalka i oby medycy mieli trzeżwe umysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 24.03.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 czekamy na dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 przykro mi ale moja Martynka już trenuje zalotne spojrzenia mamy randkę już z Frankiem w ZOO zaklepaną także wiecie....wy tu baju baju a my ...dzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Nie gadam z Wami. Wybiorę się na miejsce i będę miała słodkie rendez-vous! A Wy tutaj zróbcie listę kolejkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cie cie cie...i tak będę pierwsza, co wycałuje Franiowe piętalki w realu. Wiśnia jestem, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Słuchaj no DPSia Ja daaaaaawno dawno z AgnesKą się bić chciałam na biusty. Ty nie wiesz z kim zaczynasz... ciesz się,że nie ze mną...byłabyś na straconej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cie cie cie...i tak będę pierwsza, co wycałuje Franiowe piętalki w realu. Wiśnia jestem, wiem. Wiśnia niebywała, ale Ci wybaczę, ze względu na Twoją wyjątkową wrażliwość, delikatne i wątłe masz psychikie przecie. Z tymi biustami to nie byłabym taka pewna, kto by wygrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 dzień dobry chwile mnie nie było a tu tyle zmian trzym kciuki za Franusia. cudny on jest myslami jestem z wami dziekuje za dobre słowa całuje mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Aguś i Franuś, trzymajcie się i niech wszystko ładnie Franusiowi zbadają tak abyście wreście mogli ruszyc do przodu. Stara ciotka Żelka mocno za Was trzyma kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Co to na tym wewątku się porobło Żela, szczawiaro... jak Ty jesteś stara ciotka to ja już idę pełzać na smętarz.. Sie położe i będę czatować.. Czekamy na info od Franiowatych a my z Gosiek zaraz spadujemy molestować niecnie Tomka. Ha !! co za czasy..jak nie Tomkowa broda do wycałowania , to piętaszki Frankowe na widoku ( pewnikiem w sobotę ) : No żyć, nie umierać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 AgnesKa nadaje : Franiulek skonsultowany podwójnie. Chirurg oczy wzniósł do nieba i westchnął ino.. Z racji tego, że jakieś dzieciątko zapisane w kolejce na operację zachorowało, Franek wskakuje na jego miejsce więc przepuklina idze na warsztat we wtorek. W sobotę na 99% będę się widzieć i miziać Franiulka , więcej szczegółow zapodam. Może nawet jakie zdjęcie się pyknąć uda. Agnieszka ma 1 os. salę i mikrusie łóżko do spania. I tak lepiej niż pod łóżeczkiem dzecka na karimacie jak to zwyczajowo bywa. Doobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.03.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 we wtorek to znaczy za 5 dni? Zostają tam? A ta druga konsultacja? Jakiś ten raport niepełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 25.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Szerokiej i szczęśliwej drogi Franulek , ale nie zapomnij zapiąć pasów. Całuski od forumowej babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts