Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Franuś Waleczny czyli jak trudno jest wcześniaczkom

Recommended Posts

Dopełniam raport -

Agnieszka zadzwoniła, mówiła dość szybko ( w trakcie jakieś wizytacje w pokoju się odbywały ) a ja jak czajnik 8) z komórką w uchu i za kierownicą. :oops:

Rehabiltant określił stopień rehabilitacji Franka na bardzo wysoki , jak na to, co chłopak w życiu już przeszedł.

Chirurg jak wyżej. Dokładam tylko, iż niezła dłubaninka się szykuje. :-?

Jutro echo serca i upuszczanie krwi pod wszelkimi możliwymi badaniami szykującymi Franka na stół.

Jutro też - lubo w piątek spotkanie z anestazjologiem .

Impreska się dopiero rozkręca. :wink:

• Odpowiedzi 15,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• AgnesK

3593

• DPS

1303

• Żelka

1088

• EZS

821

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzieki ziaba za informacje a dla Franka jak zawsze, a teraz jeszcze mocniej trzymamy kciuki.

Aga nie denerwuj sie kobito, wiem, co Ci teraz po głowie i całym ciele chodzi, ale pamietaj, że bedzie dobrze. :p

Aż mi łzy w oczach stanęły i śniadanie nie chce wchodzić...

Oglądałaś Jasminum ? Jak Antosia Ojca Zdrówko karmiła ? :lol: :lol:

No, to popychaj, popychaj. :D

I oby wszystkie kalorie poszły Ci w cycki :wink:

Ziaba, guru Ty moje! Oby Twe słowa prawda się stały! Bo mi wszystkie kalorie idą ciut niżej, czyli w bęben :evil:

Wyjeżdżam na święta, więc -

http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpg

Wesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!!

Wróciałm, widziałam, miziałam. :D

Agnieszka jest uśmiechnięta, pełna najlepszych myśli.

Dziś i jutro wadomo - wolne. Od poniedziałku zaczynają - pełna opcja badań , diagnostyka wszelaka przed stołem. Z wieści baardzo dobrych - echo wykazało, że Franiowe serduszko jest jak dzwon :D :D

Warunki bytowe Franiulków ekhm..nooooo eeeee :oops:

No Warszawskie.

Stary szpital, na łeb się nie sypie, ale..no, sami wiecie :-?

21 wiek to chyba za jakieś 50 lat tam nastąpi.

Ale lekarze jak z Kosmosu :D :D

:D

Będzie dobrze. Będzie dobrze.

Kurde.

Inaczej nie będzie . :D :D

ps. Franek ma zabawkę, taką pokraczną kobyłę. :wink: wielka szkoda, że nie mogliście usłyszeć, jak on strzela salwami śmiechu.. tak wrzucił wspomaganie nogami , aż całe łóżko chodziło. Jeszcze trochę i by Franek z pokoju wyjechał :lol: :lol:

Tarczyca Franka w oponiedziałek zostanie wpierw określona z krwi ( na wszelakie sposoby ) i dobiera się do niego Specjalista :D

Jedynie jednej rzeczy Agnieszka nie może odżałować - raz w miesiącu do kliniki przyjeżdża Wielkiej Mądrości Lekarz Neurolog. Sława nad sławy. W oku miarka i kalendarz rzeczy, które już widzi w przyszłości. :wink: 100% sprawdzalności.

Franek miał być przez WMLG przebadany - ale tak się składa, że ma być to 1.kwietnia. - czyli 48 godzin po opercji przepukliny. Franek będzie na lekach wytłumiających ból , więc całe badanie o kant..

Musowo sobie Franki zrobią ponowną wycieczkę do stolicy :wink: . Najważniejsze teraz - to połatać Frania.

Potem go uruchomić. I TSH unormować .

A potem ino się dziwować.. :D