ziaba 25.03.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Dopełniam raport - Agnieszka zadzwoniła, mówiła dość szybko ( w trakcie jakieś wizytacje w pokoju się odbywały ) a ja jak czajnik z komórką w uchu i za kierownicą. Rehabiltant określił stopień rehabilitacji Franka na bardzo wysoki , jak na to, co chłopak w życiu już przeszedł. Chirurg jak wyżej. Dokładam tylko, iż niezła dłubaninka się szykuje. Jutro echo serca i upuszczanie krwi pod wszelkimi możliwymi badaniami szykującymi Franka na stół. Jutro też - lubo w piątek spotkanie z anestazjologiem . Impreska się dopiero rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 25.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 I dobrze jest,że biorą sie solidnie za naprawę Supermena! Wielki czas by otrzymał właściwą pomoc. Posyłam same dobre myśli w Ich stronę. Będzie dobrze!Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 trzymam mocno kciuki za Frrania i konsultacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.03.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 niech Franiowi cały dzień świeci piękne słońce , taki samo jak mnie zagląda do okna. Miłego i owocnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.03.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Dzieki ziaba za informacje a dla Franka jak zawsze, a teraz jeszcze mocniej trzymamy kciuki. Aga nie denerwuj sie kobito, wiem, co Ci teraz po głowie i całym ciele chodzi, ale pamietaj, że bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 26.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 też trzymam kciukasy za Franusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 26.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 my tez trzymamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aż mi łzy w oczach stanęły i śniadanie nie chce wchodzić... Franusiu, dziecko, ile Ty się jeszcze nacierpisz. Ale jednocześnie cieszę się, że będziesz wracał do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.03.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aż mi łzy w oczach stanęły i śniadanie nie chce wchodzić... Oglądałaś Jasminum ? Jak Antosia Ojca Zdrówko karmiła ? No, to popychaj, popychaj. I oby wszystkie kalorie poszły Ci w cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 26.03.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 26.03.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Aż mi łzy w oczach stanęły i śniadanie nie chce wchodzić... Oglądałaś Jasminum ? Jak Antosia Ojca Zdrówko karmiła ? No, to popychaj, popychaj. I oby wszystkie kalorie poszły Ci w cycki Ziaba, guru Ty moje! Oby Twe słowa prawda się stały! Bo mi wszystkie kalorie idą ciut niżej, czyli w bęben Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Ciekawe co u Franulka i Agi Ziaba, wiesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wyjeżdżam na święta, więc - http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ciekawe co u Franulka i Agi Ziaba, wiesz coś? Podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wróciałm, widziałam, miziałam. Agnieszka jest uśmiechnięta, pełna najlepszych myśli. Dziś i jutro wadomo - wolne. Od poniedziałku zaczynają - pełna opcja badań , diagnostyka wszelaka przed stołem. Z wieści baardzo dobrych - echo wykazało, że Franiowe serduszko jest jak dzwon Warunki bytowe Franiulków ekhm..nooooo eeeee No Warszawskie. Stary szpital, na łeb się nie sypie, ale..no, sami wiecie 21 wiek to chyba za jakieś 50 lat tam nastąpi. Ale lekarze jak z Kosmosu Będzie dobrze. Będzie dobrze. Kurde. Inaczej nie będzie . ps. Franek ma zabawkę, taką pokraczną kobyłę. wielka szkoda, że nie mogliście usłyszeć, jak on strzela salwami śmiechu.. tak wrzucił wspomaganie nogami , aż całe łóżko chodziło. Jeszcze trochę i by Franek z pokoju wyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.03.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ziaba co tam budynek-ludzie są ważni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ziaba co tam budynek-ludzie są ważni najważniejsi... to ja dalej trzymam kciuki za Frania i Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Optymizm Mamy, dobre echo i humor pacjenta - fantastyczne wieści dzięki Ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Ziabko,przed stołem czyli operacją przepukliny, tak?A co z tą Franulkową tarczycą? Też będą diagnozować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Tarczyca Franka w oponiedziałek zostanie wpierw określona z krwi ( na wszelakie sposoby ) i dobiera się do niego Specjalista Jedynie jednej rzeczy Agnieszka nie może odżałować - raz w miesiącu do kliniki przyjeżdża Wielkiej Mądrości Lekarz Neurolog. Sława nad sławy. W oku miarka i kalendarz rzeczy, które już widzi w przyszłości. 100% sprawdzalności. Franek miał być przez WMLG przebadany - ale tak się składa, że ma być to 1.kwietnia. - czyli 48 godzin po opercji przepukliny. Franek będzie na lekach wytłumiających ból , więc całe badanie o kant.. Musowo sobie Franki zrobią ponowną wycieczkę do stolicy . Najważniejsze teraz - to połatać Frania. Potem go uruchomić. I TSH unormować . A potem ino się dziwować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts