ngel 28.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ziaba- ode mnie wielki całus za niusy!!! Strasznie się cieszę i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.03.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Franek miał być przez WMLG przebadany - ale tak się składa, że ma być to 1.kwietnia. - czyli 48 godzin po opercji przepukliny. Franek będzie na lekach wytłumiających ból , więc całe badanie o kant.. nie koniecznie lepiej oczywiscie, żeby nie był na lekach, ale te okołooperacyjne już przestaną działać a p-bólowe same nie zmieniają tak bardzo obrazu. Może mu się ze 100% powiedzmy 80% trafności Ciesę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 28.03.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Nieustająco naganiam samo dobro w stronę stolicy( ode mnie to na północ) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Franuś zaciskam te kciuki mocno, mocniej.., aby wszystko, wszystko, wszystko sie udało!!!! I chciałam jeszcze ukochać Was wszystkich tutaj zaglądających, za to, że jesteście tacy wyjątkowy i pomagacie Agnes i Franusiowi przez to wszystko przejść. Jesteście Wielcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.03.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ziabaaaa!Czy coś już wiadomo jak przebiegły dziś badania Franulka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 29.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ostatnio rzadko tu piszę (z braku czasu) ale zaglądam i ciągle myślę o Franusiu i Agnes. Posyłam pozytywne fluidy w stronę stolicy i z niecierpliwością czekam na wieści. Będzie dobrze- najważniejsze, że nasz Krasnal jest pod dobrą opieką i ma ooooogromne wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Franiulek jutro ma swój Wielki Dzień Łatania. O 8.00 zostaje zabrany na chirurgię. Agnieszka będzie przeżywać koszmar,czy anestatycznie wszystko pójdzie tak jak potrzeba. Spróbują znieczulić Franka podpajęczynówkowo. To byłoby idealnie. Jeśli nie, pójdzie klasyk ..a to nie bardzo by było fajnie. Wyniki badań dzisiejszych najwcześniej jutro. Prześlijcie ciepłe myśli dla Agnieszki. Sama..daleko od domu..w korytarzu pod blokiem operacyjnym..z milionem głupich myśli. Ja wiem, że ktoś może sobie pomyśleć ..eee, przepuklina , niestety, trzeba we Frankowym brzuszku zrobić naprawdę porządek. Będzie dobrze. Z Waszymi dobrymi myślami nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzięki Ziaba za wieści. Kciuki zaciskam i trzymać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.03.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Trzymam kciuki i modlę się aby wszystko poszło zgodnie z planem znieczulenie musi się udać Biedna nasza Aga napewno nie będzie dzis spała a jutro bedzie kłębkiem nerwów Nawet nie chcę myśleć co Ona przeżywa... Ziaba Powiedz Jej Kochana, że my tutaj wszyscy bez przerwy o Nich myślimy i ślemy dobrą energię i wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 29.03.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja o Franiu myśle od środy o Agnieszce takoż... a jutro to już wogóle wszelkie modlitwy i ciepłe myśli kieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Bede jutro myslec o Franiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 29.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Agnmieszko kochana, mocno Cię przytulam, ślę dobre myśli i wierzę,że będzie dobrze. Jesteś silną Mamą i dasz radę. Trzymam kciuki i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 o 8 ściskam kciuki ...znów bedą jak na wariatke patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 30.03.2010 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 super, że zrobią w brzuszku porządek! pewnie teraz Aga się denerwuje, ale za tydzień będzie wielkie UFFF Franek trzymaj się chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dzis juz od samego rana (Stefek wstal o 5.30) myślę o Franku i Agnieszce. Mam nadzieję, że moje dobre myśli Wam pomogą. Aga trzymaj sie dzis mocno! Franus dasz rady Słonko! Ciocia Depsia z dalekiej Wyspy też kazała ukochać i powiedzieć, że jest w myślach z Wami. Bedzie dobrze Kochani!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.03.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Trzymam kciuki.Moooocno, mooooocnooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.03.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jestem myślami z Agą i Franusiem od samego rana. Będzie dobrze Bardzo mocno trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 30.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Jestem z Wami... wiem co znaczy operacja dziecka... BĘDZIE DOBRZE! NIE MA INNEJ OPCJI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 30.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Nie zoperowali. Po podaniu znieczulenia Franiu dostał drgawek. Przewieziony na OIOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No nie wiem co napisać Trzymajcie się dzielnie Agnieszko i Franku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts