ziaba 30.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wedle wieści , jutro ma być ponowiona próba połatania Frania. Agnieszka sprecyzowała co się stało - Franek drgawkowo zareagował na leki wstępne przed znieczuleniem podpajęczynówkowym. Do samego znieczulenia nie doszło.. Może jutro zmienią procedurę, może Franek jest na coś uczulony, może dawka była nie ta..może, może, może.. Może w końcu jutro odetchnie Agnieszka z ulgą, bo dziś jest w strasznym dole Znów Franek na OIOMIe, znów punkt wyjścia. Jedynie co pozwala mysleć spokojniej, to fakt, że jest w rękach najlepszych z najlepszych. Będzie dobrze. I tego się trzymajmy. Dziękuję Wam za wszystkie dobre myśli i słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdazaba 30.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Będzie dobrze! Musi być dobrze! Będzie dobrze! Musi być dobrze! Będzie dobrze! Musi być dobrze! Będzie dobrze! Musi być dobrze!Powtarzałam sobie to dzisiaj chyba z milion razy - i będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 30.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Franiu modlimy się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ziaba dziękujemy za info, mam nadzieję że jutro Przekażesz nam dobre wieści.Bez przerwy o nich myślę i naprawdę podziwiam Agę, jak Ona to wszystko biedna znosi...naganiam dobre myśli do naszych Franiowatych, niech odpoczna trochę prze kolejnym trudnym dniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Asi 30.03.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Myślę, wspieram dobrymi myślami i modlitwą. Franulek nie rób nam takich numerow. Czekamy na dobre wieści.Forumowa babcia Franusiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dobry Boże .....co ta biedna dziewczyna musi przechodzić ......Choroba dziecka to chyba najgorsza rzecz jaka sie może nam -matkom przytrafić .....Agnieszko -wspieramy Cie z całych sił ....będzie dobrze -trzeba wierzyć i zawierzyć Bogu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Franio jutro ma sie wszystko udać! Obiecaj ciotkom! Kciuki zaciskamy mocno. ziaba proszę zerknij na watek Tomkowej aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 31.03.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziś musi się udać. To Maleństwo już tyle wycierpiało, że wreszcie raz na zawsze musi pozbyć się wszelkich dodatkowych ograniczeń. Lekarze wiedzą już, że mają do czynienia z niezwykle wrażliwą Kruszynką i na pewno dołożą dziś wszelkich starań, by operacja się powiodła. Ślę dobre myśli i zaciskam kciuki. Agnes. wytrzymaj jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 31.03.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Tak myślałam, że Franuś źle zareagował właśnie na głupiego Jasia. Mam nadzieję, że lekarze wymyślą coś mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 31.03.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Franiu ja tez nie loobie głupiego jasia, i jakis tam obcobrzmiących czarówmarów, ale umawiamy się, że od teraz już koniec numerów;) niech zrobią rachu ciachu ciachu i załatają te dziury w brzuszku pamiętaj, że idziemy do ZOO niedługo Agnieszka trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.03.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzis też jestem i dziś musi byc dobrze!!!! Franiooo kruszynko nasza, dasz rady!!!Niech Niebo nad Wami czuwa!!! Trzymajcie się dzielnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 31.03.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Trzymam kciuki Malutki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 trzymamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 31.03.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Się udało Franek wrócił na OIOM pocerowany Będzie gut. Będzie gut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 31.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Super !! łubudu.. kamień z serca... teraz już do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meloniki 31.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ziaba....na takie wieści wszyscy czekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzik76 31.03.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Cześć od dłuższego czasu pilnie śledzę zmagania Franusia i trzymam kciuki za pomyślność. Cieszę się ogromnie, że jest już po i teraz będzie tylko supeeer . Agnieszka trzymaj się, jak widać teraz zmierza to wszystko ku lepszemu. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Super !! łubudu.. kamień z serca... teraz już do przodu Podpisuję sie pod tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 31.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Uuuuffff! Rzadko pisuję, ale regularnie śledzę zmagania Franusia i Jego Rodziny, posyłając dobre myśli i modły za zdrówko. Uff - kamień z serca! Teraz musi być coraz lepiej! Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 31.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ależ głęboko odetchnęłam! Mam nadzieję, że rekonwalescencja będzie krótka i skuteczna. Franek, Ty nasz niepokorny maluchu, tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts