eljan 18.11.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 JESTEM BARDZO ZAINTERESOWANY PROJEKTEM C 34-KOMFORTOWY . CZY KTOŚ JEST W TRAKCIE REALIZACIJ LUB JUSZ JĄ UKOŃCZYŁ. Z CHĘCIĄ OBEJRZAŁ BYM GO NA ŻYWCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 18.11.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 obawiam sie ze nikogo nie znajdziesz sam kiedys o niego pytalem a po wnikliwej analizie projektu z niego zrezygnowalem dlaczego ....... bo bedzie drogi w budowie i w utrzymaniu a generalnie rozwiazania w domku fajne i projekt mi sie osobiscie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel wrona 24.08.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 mamy zamiar kupić projekt na targach muratora-moze komfortowy i zacząc budowę na wiosnę,musimy tylko obnizyć koszty budowy wg tego projektu. ciekawe czy ktos buduje ten dom bo to nowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 25.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 My budujemyy C34 , ale zmieniamy strop na betonowy wiec de facto bedzie to prawie ze to samo co C34a. Pozdrawiam i w razie czego odsylam tu - lepiej prowadzic dyskusje w jednym mcu http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=13561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaesmi 16.07.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 bo jest to jeden z dwóch projektów do których sie przymierzam ( drugi to D 67 ). D67 OBEJRZE ZA TYDZIEŃ więc jeszcze ten mi pozostał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotak-r 30.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Bardzo proszę o kontakt e-mailowy ([email protected]) osoby, które buduja lub zbudowały dom C 34. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi dotyczące budowy domu wg tego projektu. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam, Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 13.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Bardzo proszę o kontakt e-mailowy ([email protected]) osoby, które buduja lub zbudowały dom C 34. Będę wdzięczna za wszelkie uwagi dotyczące budowy domu wg tego projektu. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam, Dorota tutaj masz cały wątek http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-buduje-murator-c34-komfortowy,t13561.htm pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luiar 15.11.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jestem zainteresowany tym projektem w wersji poddaszem. Czy ktoś buduje dom wg tego projektu? Czy jest coś co warto zmienić w projekcie wyjściowym? Myślimy o dodaniu podpiwniczenia. Oczywiście to podraża koszty - ale o ile?Czy ten projekt nadaje się do relizacji na działce z wejściem od południa?Czy przesuwane drzwi wewnętrzne to konieczność techniczna czy można to zmienić?Czy są możliwe konsultacje z autorem tego projektu lub zlecenie przprowadzenia zmian? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 15.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jestem zainteresowany tym projektem w wersji poddaszem. Czy ktoś buduje dom wg tego projektu? Czy jest coś co warto zmienić w projekcie wyjściowym? Myślimy o dodaniu podpiwniczenia. Oczywiście to podraża koszty - ale o ile? Czy ten projekt nadaje się do relizacji na działce z wejściem od południa? Czy przesuwane drzwi wewnętrzne to konieczność techniczna czy można to zmienić? Czy są możliwe konsultacje z autorem tego projektu lub zlecenie przprowadzenia zmian? Pozdrawiam proponuje zajrzeć tutaj http://forum.muratordom.pl/czy-ktos-buduje-murator-c34-komfortowy,t13561.htm - osobiście mam wejście od południa - w projekcie wyjściowym 90% budujących prostuje skos w salonie i likwiduje gabinecik powiększając kuchnie - zwiększy koszty ktoś tam budowałz podpiwniczeniem tylko najpierw spraw warunki gruntowe u siebie ... duży dom parterowy nie jest tani w wykonaniu wg zużycia rzeczywistego w C34a czyli ze stropem ławy , chudziak i strop to około 100m3 betonu , strop 250m2 sporo droższej terriv-y z układem belek co 45cm oraz około 380 m2 dachu - drzwi zmienisz sobie jak chcesz choć osobiście część robię przesuwnych garderoby , spiżarka - co do zmian pewnie wyjdzie taniej adaptacja przez kogoś lokalnie , orginalny projekt pochodzi z biura JOTA http://www.jota.gda.pl/ reasumując fajny projekt domu parterowego z bardzo funkcjonalnym wnętrzem jedyny minus , który na razie dostrzegam to brak zadaszonego tarasu ... ale i tak go buduje na dzień dzisiejszy oglądając kilkaset projektów nie znalazłem lepszej parterówki chyba , że ktoś może coś tego formatu podłączyć link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts