kaz1719505673 21.01.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 i nie wiem co zrobić ze skosem nad sufitem. tego chyba nie musisz ocieplać bo i po co ? jak dobrze rozumiem poddasze masz ocieplone z każdej strony . czyli będzie mniej więcej tak jak u mnie : http://img684.imageshack.us/img684/373/zdjcie166e.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daffitto 27.07.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Korzystał ktoś z usług firmy Ekofiber ostatnio trafiłem na ich stronę, jestem z krosna (podkarpackie) i szukam w okolicach sprawdzonej firmy bo koszt izolacji natryskowej jest na tyle wysoki, że nie chciałbym ryzykować, nigdzie nie spotkałem się z opiniami o tej właśnie firmie, dlatego pytam w temacie który dotyczy wspomnianej izolacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts