Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Cel-Neptun....czyli jak ja to przeżyję????!!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 80
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na budowie nadal cisza ale ja się nie poddaję i cały czas kombinuję jak koń pod górę :)

Najbardziej męczy mnie kwestia kuchni i podłogi w holu

Nie wklejałam jeszcze wizualizacji kuchni

kuchnia%2002%2001.jpg

lub wersję na czarno :)

kuchnia%2002%2003.jpg

Tak to sobie wymyśliłam ale elektrykę mam poprowadzoną pod taki układ

kuch%20u.jpg

Jak widać jestem bardzo zdecydowana :) :) :)

Z nowości- przyszedł stół. Super, gdyby nie fakt, że miał być w marcu lub kwietniu. Dołączyliśmy go do naszego zbioru RZECZY-DO-DOMU, który mieści się w naszej (byłej) sypialni, która teraz wygląda tak

IMG_1659.JPG

jak widać nie śpimy w niej :)

Wczoraj znalazłam pasujący do stołu stolik RTV- bagatela 3000 zł

http://www.farmakolonialna.pl/site/attachment/1730/category:12/size:478

Kupiłam też moje małe marzonko upatrzone jakiś czas temu. Cały czas cena mnie trochę odstraszała a wczoraj udało się kupić za 149 zł!!!!

IMG_1653.JPG

Edytowane przez kasik79

Ja oglądam, czytam i kibicuję :) Ciekawie piszesz :)

Ech, chciałabym być na Twoim etapie...

Zdradzisz, który bank dał Ci takie dobre warunki? Właśnie rozglądam się za kredytem.

PS. My też z rodzicami za ścianą :D

Sorki, że tak późno ale nie zauważyłam pytania- kredyt mamy w Nordea. Myślę, że mogę polecić :)

• 4 weeks później...

Nareszcie przebłyski wiosny i można ruszyć od nowa :)

Mamy już ocieplony dach a teraz panowie robią podłogę na stryszku i dzięki temu pojawiły się sufity na poddaszu :) IMG_1734.JPG

IMG_1737.JPG

Wczoraj weszli tynkarze i zaczynają robić listwy. Trochę to potrwa ale myślę, że położony tynk będzie kolejnym wielkim krokiem ku wprowadzce. A kaska topnieje :)

Edytowane przez kasik79

• 1 month później...
  • 9 months później...
  • 1 month później...

Witam:) Wczoraj trafiłam do Twojego domku i jestem zachwycona:) Jeszcze na etapie projektu wydał mi się dość duży, ale wnętrza są niesamowicie przytulne, konsekwentnie wykończone, baaaardzo klimatycznie i ciepło:) Szarości + drzewo, wiklina, miód wyszły super! No i ta łazienka dzieci:) Bajka.

Sypialnia z kraciastą tapetą....piękna. Spodobał mi się też jeden z pokoi dziecięcych z regałami z ikea, myślę pomału o podobnym rozwiązaniu, jak starsza Córcia zacznie chodzić do szkoły (to za 3 lata, ale planować już można:) ), i jeszcze jedno pytanie: gdzie udało Ci się zdobyć Zarę za taką cenę???:)

Pięknie:) Gratuluję!

No wow.. cudny macie domek :) taki przytulny, ciepły. Obie łazienki fantastyczne. To chyba przez te dodatki, duperelki dom jest taki milutki, że się nie chce z niego wychodzić.

Jedynie ten wielki zegar na schodach jakoś mnie przeraża, i to nie dlatego że jest brzydki. Jakoś tak przytłacza.

Gratuluję !

Bardzo dziekuję za miłe słowa. Jeszcze trochę roboty zostało ale rzeczywiście mieszka się super :)

Odpowiadam: krzesło "Zara" :) kupiłam w Agacie a fotele ogrodowe w Liroy'u

Jezeli chodzi o kominek to wyszło ok 10 000 plus koszty rozprowadzenia po domu.

Cieszę się, że się podoba :)

Pozdrawiam

• 4 weeks później...

I ja się witam! Baardzo fajnie sie urządziliście! Podoba mi się bardzo łazienka małżeńska i odrazu pytanie - w jakiej firmie zamawialiście wanne wolnostojąca? Mnie ceny narazie powalają ale może Wam udalo znaleść cos w bardziej przystępnej cenie? I jeszcze kibelek w malżenskiej lazience - czy jest wygodny ? :) To Koło jest?

Bardzo fajne płytki na dole w lazieneczce wybralas. W ogole calosc prezentuje się super!

Z gory dziekuję Ci za odpowiedz!

Pozdrawiam

• 4 weeks później...

hej! trafiłam do Twojego wątku przez "szare wnętrza" i muszę Ci pogratulować domku!! jest pięknie urządzony i ta kolorystyka super gra, na pewno parę rzeczy "ściągnę" :) na pewno w takim domu wspaniale się mieszka :)

i małe pytanko: gdzie kupiłaś krzesła do jadalni???