domi-nikka 08.02.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja oglądam, czytam i kibicuję Ciekawie piszesz Ech, chciałabym być na Twoim etapie... Zdradzisz, który bank dał Ci takie dobre warunki? Właśnie rozglądam się za kredytem. PS. My też z rodzicami za ścianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 13.02.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Na budowie nadal cisza ale ja się nie poddaję i cały czas kombinuję jak koń pod górę Najbardziej męczy mnie kwestia kuchni i podłogi w holu Nie wklejałam jeszcze wizualizacji kuchni lub wersję na czarno Tak to sobie wymyśliłam ale elektrykę mam poprowadzoną pod taki układ Jak widać jestem bardzo zdecydowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 13.02.2011 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) Z nowości- przyszedł stół. Super, gdyby nie fakt, że miał być w marcu lub kwietniu. Dołączyliśmy go do naszego zbioru RZECZY-DO-DOMU, który mieści się w naszej (byłej) sypialni, która teraz wygląda tak jak widać nie śpimy w niej Wczoraj znalazłam pasujący do stołu stolik RTV- bagatela 3000 zł http://www.farmakolonialna.pl/site/attachment/1730/category:12/size:478 Kupiłam też moje małe marzonko upatrzone jakiś czas temu. Cały czas cena mnie trochę odstraszała a wczoraj udało się kupić za 149 zł!!!! Edytowane 13 Lutego 2011 przez kasik79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 13.02.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 (edytowane) No przecież musiałam go kupić Zawiśnie sobie u Kubusia. Myślałam, że tak jak w mieszkaniu będziemy przez kilka miesięcy z wiszącymi żarówkami a to już 5-ta lampa, którą kupiłam Edytowane 13 Lutego 2011 przez kasik79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 20.02.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Ja oglądam, czytam i kibicuję Ciekawie piszesz Ech, chciałabym być na Twoim etapie... Zdradzisz, który bank dał Ci takie dobre warunki? Właśnie rozglądam się za kredytem. PS. My też z rodzicami za ścianą Sorki, że tak późno ale nie zauważyłam pytania- kredyt mamy w Nordea. Myślę, że mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 17.03.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) Nareszcie przebłyski wiosny i można ruszyć od nowa Mamy już ocieplony dach a teraz panowie robią podłogę na stryszku i dzięki temu pojawiły się sufity na poddaszu Wczoraj weszli tynkarze i zaczynają robić listwy. Trochę to potrwa ale myślę, że położony tynk będzie kolejnym wielkim krokiem ku wprowadzce. A kaska topnieje Edytowane 17 Marca 2011 przez kasik79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 17.03.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) a tu wspomniany stryszek Będzie gdzie składować graty Edytowane 17 Marca 2011 przez kasik79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 11.05.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 tak na szybciocha bo nie ma czasu Tynki skończone, teraz pora na podłogówkę i wylewki. ....coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 23.02.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Hej Trochę czasu minęło od ostatniego wpisu i myślę, że najwyższy czas pokazać efekt (prawie)końcowy "zewnętrze" wygląda obecnie i tak i myślę, że długo takie pozostanie ) Wnętrze dół: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 23.02.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 23.02.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 23.02.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 i góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 23.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 śliczny macie domek, łazienka dzieci słodka. Mam pytanie, mogłabyś zdradzic gdzie kupiłaś te fotele na taras, które stoja jeszcze w salnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 11.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam:) Wczoraj trafiłam do Twojego domku i jestem zachwycona:) Jeszcze na etapie projektu wydał mi się dość duży, ale wnętrza są niesamowicie przytulne, konsekwentnie wykończone, baaaardzo klimatycznie i ciepło:) Szarości + drzewo, wiklina, miód wyszły super! No i ta łazienka dzieci:) Bajka. Sypialnia z kraciastą tapetą....piękna. Spodobał mi się też jeden z pokoi dziecięcych z regałami z ikea, myślę pomału o podobnym rozwiązaniu, jak starsza Córcia zacznie chodzić do szkoły (to za 3 lata, ale planować już można:) ), i jeszcze jedno pytanie: gdzie udało Ci się zdobyć Zarę za taką cenę??? Pięknie:) Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 12.04.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 No wow.. cudny macie domek taki przytulny, ciepły. Obie łazienki fantastyczne. To chyba przez te dodatki, duperelki dom jest taki milutki, że się nie chce z niego wychodzić. Jedynie ten wielki zegar na schodach jakoś mnie przeraża, i to nie dlatego że jest brzydki. Jakoś tak przytłacza. Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gola86 12.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witaj. Piękny domek Widzę, że zrobiliście sobie kominek, który mnie też się marzy Mam to samo zdjęcie w swoich inspiracyjnych zbiorach i ciągle się do niego uśmiecham Czy możesz zdradzić ile kosztowała Was realizacja tego kominka ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 16.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Bardzo dziekuję za miłe słowa. Jeszcze trochę roboty zostało ale rzeczywiście mieszka się super Odpowiadam: krzesło "Zara" kupiłam w Agacie a fotele ogrodowe w Liroy'u Jezeli chodzi o kominek to wyszło ok 10 000 plus koszty rozprowadzenia po domu. Cieszę się, że się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 09.05.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 I ja się witam! Baardzo fajnie sie urządziliście! Podoba mi się bardzo łazienka małżeńska i odrazu pytanie - w jakiej firmie zamawialiście wanne wolnostojąca? Mnie ceny narazie powalają ale może Wam udalo znaleść cos w bardziej przystępnej cenie? I jeszcze kibelek w malżenskiej lazience - czy jest wygodny ? To Koło jest? Bardzo fajne płytki na dole w lazieneczce wybralas. W ogole calosc prezentuje się super! Z gory dziekuję Ci za odpowiedz! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 31.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 hej! trafiłam do Twojego wątku przez "szare wnętrza" i muszę Ci pogratulować domku!! jest pięknie urządzony i ta kolorystyka super gra, na pewno parę rzeczy "ściągnę" na pewno w takim domu wspaniale się mieszka i małe pytanko: gdzie kupiłaś krzesła do jadalni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts