Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do kasikowego Neptunka

kasik79

Recommended Posts

witaj

jakies dwa lata temu na forum był cały wątek o Neptunie- musisz odszukac...sporo osób go budowało- pamietam nick Jaszczurka..i inni..

ja mialam kiedys przyjemnosc byc w Neptunie i powiem Ci to olbrzymi dom- ta pow uzytkowa jaka podają na stronie to jakas kpina jest...

Dom był tak zmieniony , ze poddasze było cos podniesione - scianka kolankowa i wstawione lukarny tam gdzie okna masz połaciowe- w kazdym razie to było tak przestronne wielkie poddasze , ze az trudno było uwierzyc.

Do mbyłw stanie deweloperskim jak ogladałam ale pamietam , ze do dzis pozostało mi wrazenie - duzy przestronny dom.

znalazłam link o Neptunie- troche stron napisali ...poczytaj sobie

http://forum.muratordom.pl/projekt-neptun-z-pracowni-domus,t38733.htm?highlight=neptun

• 6 months później...
  • 2 weeks później...
Kasiu na tym zdjęciu co jesteś wyglądasz jak w górach. Nie wiem czy to dlatego że jesteś taka mała czy te góry są takie duże ... tarnowskie góry oczywiście :) Pozdrawiam gorąco. Nieźle się ruszyło z budową ... czekam na ściany :) Ładnie tam u Was

• 1 month później...

Oki, zmieniamy troszkę zasady i jak tylko będziecie mieli ochotę coś do mnie skrobnąć to proszę bezpośrednio w dzienniku,oki?

Pod spodem wklejam Wasze dotychczasowe wpisy. dzięki za zainteresowanie

Tu czekam na Wasze komentarze. Każdy będzie dla mnie cenną wskazówką- nie miejcie nade mną litości :)

Kasik

szykuje się fajny domek.

Trzymam kciuki i będę podglądać :D

witaj

jakies dwa lata temu na forum był cały wątek o Neptunie- musisz odszukac...sporo osób go budowało- pamietam nick Jaszczurka..i inni..

ja mialam kiedys przyjemnosc byc w Neptunie i powiem Ci to olbrzymi dom- ta pow uzytkowa jaka podają na stronie to jakas kpina jest...

Dom był tak zmieniony , ze poddasze było cos podniesione - scianka kolankowa i wstawione lukarny tam gdzie okna masz połaciowe- w kazdym razie to było tak przestronne wielkie poddasze , ze az trudno było uwierzyc.

Do mbyłw stanie deweloperskim jak ogladałam ale pamietam , ze do dzis pozostało mi wrazenie - duzy przestronny dom.

znalazłam link o Neptunie- troche stron napisali ...poczytaj sobie

http://forum.muratordom.pl/projekt-neptun-z-pracowni-domus,t38733.htm?highlight=neptun

Dzięki Szelma (fajny nick :D )

ten wątek mam już przeleciany we wszystkie strony i u jednego Forumowicza już nawet byliśmy w Neptunku (pozdrawiam Dundelkę :D ) co tylko nas utwierdziło w wyborze.

Dundela też podnosiła o 2 cegły i rzeczywiście jest duuuuuuuużo miejsca

Lejemy lejemy bo już nie mogę się doczekać następnych zdjęć po zalaniu formy :))

Uwierz mi, że ja też :) Dzięki za odwiedziny :)

Kasiu na tym zdjęciu co jesteś wyglądasz jak w górach. Nie wiem czy to dlatego że jesteś taka mała czy te góry są takie duże ... tarnowskie góry oczywiście :) Pozdrawiam gorąco. Nieźle się ruszyło z budową ... czekam na ściany :) Ładnie tam u Was

w języku tego pisarza jest cos optymistycznego :)

Witam :) ja również będę śledzić budowlane losy tego domku,pozdrawiam

k