kasik79 15.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Tu czekam na Wasze komentarze. Każdy będzie dla mnie cenną wskazówką- nie miejcie nade mną litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Kasik szykuje się fajny domek. Trzymam kciuki i będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 17.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 witajjakies dwa lata temu na forum był cały wątek o Neptunie- musisz odszukac...sporo osób go budowało- pamietam nick Jaszczurka..i inni..ja mialam kiedys przyjemnosc byc w Neptunie i powiem Ci to olbrzymi dom- ta pow uzytkowa jaka podają na stronie to jakas kpina jest...Dom był tak zmieniony , ze poddasze było cos podniesione - scianka kolankowa i wstawione lukarny tam gdzie okna masz połaciowe- w kazdym razie to było tak przestronne wielkie poddasze , ze az trudno było uwierzyc.Do mbyłw stanie deweloperskim jak ogladałam ale pamietam , ze do dzis pozostało mi wrazenie - duzy przestronny dom.znalazłam link o Neptunie- troche stron napisali ...poczytaj sobie http://forum.muratordom.pl/projekt-neptun-z-pracowni-domus,t38733.htm?highlight=neptun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 17.11.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dzięki Szelma (fajny nick ) ten wątek mam już przeleciany we wszystkie strony i u jednego Forumowicza już nawet byliśmy w Neptunku (pozdrawiam Dundelkę ) co tylko nas utwierdziło w wyborze. Dundela też podnosiła o 2 cegły i rzeczywiście jest duuuuuuuużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOKO1719507064 03.06.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Lejemy lejemy bo już nie mogę się doczekać następnych zdjęć po zalaniu formy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 03.06.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Uwierz mi, że ja też Dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LOKO1719507064 15.06.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Kasiu na tym zdjęciu co jesteś wyglądasz jak w górach. Nie wiem czy to dlatego że jesteś taka mała czy te góry są takie duże ... tarnowskie góry oczywiście Pozdrawiam gorąco. Nieźle się ruszyło z budową ... czekam na ściany Ładnie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 17.07.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Tu czekam na Wasze komentarze. Każdy będzie dla mnie cenną wskazówką- nie miejcie nade mną litości w języku tego pisarza jest cos optymistycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 17.07.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam ja również będę śledzić budowlane losy tego domku,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 20.07.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Oki, zmieniamy troszkę zasady i jak tylko będziecie mieli ochotę coś do mnie skrobnąć to proszę bezpośrednio w dzienniku,oki? Pod spodem wklejam Wasze dotychczasowe wpisy. dzięki za zainteresowanie Tu czekam na Wasze komentarze. Każdy będzie dla mnie cenną wskazówką- nie miejcie nade mną litości Kasik szykuje się fajny domek. Trzymam kciuki i będę podglądać witaj jakies dwa lata temu na forum był cały wątek o Neptunie- musisz odszukac...sporo osób go budowało- pamietam nick Jaszczurka..i inni.. ja mialam kiedys przyjemnosc byc w Neptunie i powiem Ci to olbrzymi dom- ta pow uzytkowa jaka podają na stronie to jakas kpina jest... Dom był tak zmieniony , ze poddasze było cos podniesione - scianka kolankowa i wstawione lukarny tam gdzie okna masz połaciowe- w kazdym razie to było tak przestronne wielkie poddasze , ze az trudno było uwierzyc. Do mbyłw stanie deweloperskim jak ogladałam ale pamietam , ze do dzis pozostało mi wrazenie - duzy przestronny dom. znalazłam link o Neptunie- troche stron napisali ...poczytaj sobie http://forum.muratordom.pl/projekt-neptun-z-pracowni-domus,t38733.htm?highlight=neptun Dzięki Szelma (fajny nick ) ten wątek mam już przeleciany we wszystkie strony i u jednego Forumowicza już nawet byliśmy w Neptunku (pozdrawiam Dundelkę ) co tylko nas utwierdziło w wyborze. Dundela też podnosiła o 2 cegły i rzeczywiście jest duuuuuuuużo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik79 20.07.2010 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Lejemy lejemy bo już nie mogę się doczekać następnych zdjęć po zalaniu formy ) Uwierz mi, że ja też Dzięki za odwiedziny Kasiu na tym zdjęciu co jesteś wyglądasz jak w górach. Nie wiem czy to dlatego że jesteś taka mała czy te góry są takie duże ... tarnowskie góry oczywiście Pozdrawiam gorąco. Nieźle się ruszyło z budową ... czekam na ściany Ładnie tam u Was w języku tego pisarza jest cos optymistycznego Witam ja również będę śledzić budowlane losy tego domku,pozdrawiam k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts