cinkers29 15.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Wtam jak w temacie mozecie polecic kgos?Mam juz jednego goscia z polecenia Pan Małaszycki 502572133 jutro jade do niego z projektem pogadac na temat kosztow robocizny itd. Moze właśnie ktos z Was z nim wspołpracował i moze sie podzielic bezcennymi informacjami.Z góry serdecznie dziekuje.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sledz98 15.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Podejrzewam, że Mostów w naszym pięknym kraju troszkę jest, więc może napisz w pobliżu jakiego dużego miasta jest Twoja miejscowość. Troszkę to ułatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinkers29 16.11.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 no tak masz racje to sa Mosty w woj.pomorskim okolice Gdyni a bliżej Kosakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sledz98 16.11.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 No widzisz, wiec od reki moge Ci pomoc. Ja buduje dom w Leborku. Stan surowy z polozeniem dachu budowal mi Pan Henryk Sychta z Sierakowic. Bardzo porzadny fachowiec. Jego brygady nie pily, tylko pracowaly. Elastyczny, slucha a nie narzuca. Telefon: 603 87 60 74. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinkers29 16.11.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 witam napiszesz mi na pw jaki duzy dom budowales badz budujesz i jak z kosztami robocizna ewentualnie jaki koszt stanu surowego otwartego z dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts