lacky luck 15.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dziekuje za wpisywanie tutaj wszystkich komentarzy dotyczacych mojego dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom13 17.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No to jestem pierwsza, Co do działki, też mogłabym mieć taką działeczkę, jeśli nie musiałabym spłacać za nią kredytu . My kupiliśmy 10a w 2007r cena nie była najniższa ale przynajmniej w centrum wioski – w ok. 300m mamy przystanek, sklepy, ośrodek zdrowia, szkołę, przedszkole (a na tym nam najbardziej zależało). Ja jestem typowy mieszczuch więc, musze mieć odrobinę cywilizacji dla zdrowia psychicznego . Wczoraj w Krakowie była ładna pogoda, dziś niestety leje. Ale mam nadzieję, że pod Wrocławiem świeci słoneczko. Pozdrawiam Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam w gronie osób gustujących w prostych projektach Śliczny ten Wasz domek Trzymam kciuki za szybkie postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.11.2009 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 witam,bardzo ładna działka, a na Słoneczko powinno te 630m2 spokojnie starczyć. Jak pogoda dopisze, to chyba nie powinno być problemu z postawieniem SSO z dachem przed zimą. Czy możesz podać na priv namiary na tę ekipę, z której zrezygnowałeś i tej, z którą teraz będziesz pracować? Na wiosnę chcemy zacząć budowę i zaczynamy szukać chętnych do współpracy. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam sąsiada! My też budujemy malutki domek, raptem 82 m w okolicach Wrocławia. Ale u Ciebie tempo budowy jest oszałamiające, tylko pozazdrościć sprawnej ekpiy. Nasza też daje radę niczego sobie, jutro "mury pną się do góry". Trzymamy kciuki za powodzenie całej inwestycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts