galka 17.11.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zasady efektywności w/g PEP Zrób to teraz! I tylko jeden raz. Dzięki temu nie będziesz do tego wracać, zaoszczędzisz czas i zrealizujesz zadanie, które pozostając nie wykonane, utrudnia realizacje innych. to chyba jakieś korporacyjne zasady. Zrób teraz, to za chwilę ci dowalą więcej. A jak nie teraz, to ciągle można mówić ile ma się jeszcze do zrobienia i oganiać się od dodatkowych prac nie pracuję dla korporacji,prowadzę własną działalność ale n.p ta zasada pięknie pasuje do sterty prasowania Zrób to teraz! I rozwiąż swój problem, zanim urośnie. W ten sposób małe problemy nie będą przeradzać się w wielkie, których rozwiązanie wymaga dużo więcej czasu. Efektem tego będzie mniej sytuacji kryzysowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no to i ja już od tygodnia ponad powtrarzam że w końcu mnie zwolnią bo chęci do roboty ZERO, a nawet mniej Niż ZERO Jakaś masakra to chyba ten listopad, pogoda brzydka to się robić nie chce ps. tyle ze po listopadzie bedzie grudzień i stwierdzę że Święta blisko i nowy rok to też robić się nie będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 nie pracuję dla korporacji,prowadzę własną działalność ale n.p ta zasada pięknie pasuje do sterty prasowania Zrób to teraz! I rozwiąż swój problem, zanim urośnie. W ten sposób małe problemy nie będą przeradzać się w wielkie, których rozwiązanie wymaga dużo więcej czasu. Efektem tego będzie mniej sytuacji kryzysowych Eeee tam. Jak sterta prasowania urośnie odpowiednio, to po prostu wsadzam ją do szafy. Bo dla mnie już za duża, nie przerobię. W ten sposób zainteresowani niewyprasowaną rzeczą prasują sobie sami. A pościel albo pójdzie (sama) do magla, albo ... założę nieuprasowaną. Ważne, że czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Matka! No i jak dzisiaj?? Jesteś już tutaj? jezdem dziś sobie powiedziałam że nie będę pracować tylko sobie stanowisko na jutro porządnie przygotuję , no może machnę jeszcze to , żeby mnie jutro przy pracy nie rozpraszało i jeszcze to wykończę bo głupio takie nieskończone stoi..... zaraz jeszcze pójdę sobie takie pierdółki porobić, bo jak stół zawalają to nie ma gdzie łokcia oprzeć ...... powoli idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja myślałam, ze "mięć lenia" to naturalna natura człowieka. To teraz na starość dowiaduje sie, że ja to nawet normalna nie jestem? Nie piszcie tylko oczywista oczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 pewnie że lenistwo to naturalna natura ale kiedy czasem ta natura całkiem (i bez reszty) usiłuje człowieka opanować to trza zrobić wbrew naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie dajmy sie zwariowac, praca nie zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 17.11.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A ja myślałam, ze "mięć lenia" to naturalna natura człowieka. To teraz na starość dowiaduje sie, że ja to nawet normalna nie jestem? Nie piszcie tylko oczywista oczywistość. Pewnie ,że lenistwo lezy w naszej naturze Ale leń leniowi nierówny. N.p patrzę na swoje okna...chyba czas je już umyć...a moze jeszcze nie...o kużwa...zaświeciło słońce...lepiej niech ono zajdzie....pomyślę o tym jutro... to jest duży leń bo i okien niemało I mały leń Napiłabym się herbaty...gorącej i gorzkiej...ale nie chce mi się wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.11.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie dajmy sie zwariowac, praca nie zajac. Ty to masz dar przekonywania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Może trochę podrzucisz innym Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No ale zeby zlapac to trzeba nie miec lenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.11.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Może trochę podrzucisz innym Zazdraszczam a ja nie zazdraszczam bo jakbym miała chęci, to bym musiała pracować, a mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Może trochę podrzucisz innym Zazdraszczam a ja nie zazdraszczam bo jakbym miała chęci, to bym musiała pracować, a mi się nie chce ... ale wówczas by Ci się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 17.11.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Może trochę podrzucisz innym Zazdraszczam a ja nie zazdraszczam bo jakbym miała chęci, to bym musiała pracować, a mi się nie chce ... ale wówczas by Ci się chciało dajesz gwarancję ? jeśli tak to zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.11.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a ja mam chęci, OGROMNE chęci do pracy, naprawdę tylko, kurka, doba za krótka i nie nadążam... Może trochę podrzucisz innym Zazdraszczam a ja nie zazdraszczam bo jakbym miała chęci, to bym musiała pracować, a mi się nie chce ... ale wówczas by Ci się chciało dajesz gwarancję ? jeśli tak to zazdraszczam O Matko już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.12.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czy ktoś mógłby mi kopa zadać, cobym się właściwym zajęciom oddała, a nie siedziała na forumie jakbym co najmniej ważnej porady budowlanej szukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No to wzajemnie se damy po kopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 07.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 no to Żelka obie , na raz, dwa, TRZY ......DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts