daggulka 07.12.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 mnie to trzaby chyba kopa takim glanem conajmniej ... nie cierpię poniedziałków w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 mnie to trzaby chyba kopa takim glanem conajmniej ... nie cierpię poniedziałków w robocie Nie mów, że przy wtorku lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 a w życi ... właśnie kończe pić kawe i nieuchronnie zbliża się chwila kiedy to musze zacząć pracować bo robota goni ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 No właśnie... tego sie obawiałam - u mnie niewiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.12.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ja z premedytacją patrzę na taki zegarek na którym jest jeszcze stary czas(albo z innych powodów pokazuje duuużo wcześniejszą godzinę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nie gadac! Do roboty! Kto mnie pogoni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.12.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mnie za to wczoraj małż op..ł grożąc wywiezieniem na komputerowy odwyk i co... i dzisiaj znowu tu siedzę i zastanwiam się ile mnie czeka do zrobienia Kurcze ale może faktycznie to trzeba leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.12.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 małża leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ...silny jest skubany i się nie da siłą wziąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.12.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 U Wikingów było tak, że mieszkali w takich wielkich domach, na środku których paliło się ognisko. I jak jakiś Wiking poczuł nagle, że nie ma chęci do roboty, nic mu sie nie chce i takie tam, to kładł sie przy tym ognisku i leżał, a reszta mu donosiła jedzenie, dbała o niego, aż sie nie zwlókł. I nikt nie robił z tego problemu. Myślę, że bym tak poleżała do....... marca (no może lutego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.12.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 postanowiłam zostać Wikingiem jak myślicie ,zgodzi się rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.12.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Chyba i ja zostanę. Własnie wzięłam wolne do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.12.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 jeszcze zanim się zdeklaruję muszę się podszkolić w innych ich zwyczajach ,i sprawdzić czy wszystkie mi pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.12.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 o takie wskazówki znalazłam na wikingowej stronie: Jeśli chcesz piękną panią zwabić na pieszczoty, By ci to radość przyniosło, Daj piękne obietnice, ale ich dotrzymaj, i taką : Układnie ma mówić i z darami przychodzić Kto białogłowy miłość chce zdobyć Chwalić ciałko pięknej pani: Otrzymuje dużo w zamian, kto pieści ja się nie czepiam na razie , idę dalej zgłębiać temat znalazłam jeszcze: coraz bardziej mi się podobają Bicie i poniżanie kobiety uchodziło w ich społeczności za czyn haniebny, podobnie zresztą jak pokazywanie nagiego torsu aby zwrócić na siebie uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.12.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cóż... donoszę, że też nie mam chęci.... Ale ja się roboty nie boję, cały dzień mogę koło niej leżeć. Od jutra urlop... ten rok już przepracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dla mnie "nie chce mi się" to stan chroniczny przerywany krótkimi okresami maniakalnego zaangażowania. Z wielką ciekawością przebiegłam więc wątek. Ale widzę Matko, że moją sekretną broń już wypróbowałaś. Z marnym zdaje się skutkiem. Kiedy poziom niechcenia zaczyna zagrażać życiu - zabieram się za porządki w komputerze - na które nie mam przecież czasu - ot poustawiam albo pokoloruję te katalogi i pliki na których mam pracować. No i po jakimś czasie, NIEKIEDY z ciekawości przeczytam co tam ostatnio zrobiłam, i CZASEM jakoś się tak zahaczę, ze ku własnemu zdumieniu zapomnę się lenić, forum porzucę i do roboty się wezmę. Ale czasem nawet to nie działa. Wtedy pozostaje tylko ukraińskie radio, gdzie (przynajmniej jeszcze 3 lata temu) co dzień rano w kilkunstominutowych interwałach i niezliczonych wykonaniach nadawano krzepiącą a melodyjną frazę: "Na robotu kak na prazdnik!" Artysci wykrzykiwali to z duuużym przekonaniem. Nawet się czasem udzielało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 09.12.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 http://static6.demotywatory.pl/uploads/1258593940_by_vipwisnia_500.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts