Teska 17.11.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja mam też wnękę - na wprost kabina prysznicowa.Zrobiłam z wnęki szafę...drzwi przesuwane - aluminum i lustra.Super wygląda natomiast sasiadka zrobiła taka suwana rolete - meblowa...od dołu do góry- kolorki sa rózne i jak otwierasz nie potrzebujesz miejsca na drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 17.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 agip masz piekna lazienke dziękuję każdy z Was ma inaczej, a jak fajnie Teska, wstaw fotki ze swojej łazienki a mogłabyś podpytać sąsiadkę, z której firmy korzystała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 my mamy ja wykorzystana w przedpokoju jako drzwi w szafie oraz drzw przesuwne do pokoju gdzie narazie jest suszarnio - pralnio - prasowalnio - silownia )) http://img525.imageshack.us/img525/8927/p8230076.jpg mogę skopiować pomysł ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taura 01.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emilka26 01.12.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A może tak: http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14122/szafka.jpg szklane drzwiczki (mleczne szkło) przymocować zawiasami do boku ażurowej szafki, usytuować półki tak by nie wadziły kontaktom a całość przykręcić do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.12.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 agip cudowna łazienka!!!az sie dziwie ze mi sie podoba bo tak bardzo kocham biel..a tutaj prosze..czarna-piekna łazienka..do takiej glamourowej łazieneczki pasowalaby zasłonka makaronowa oczywiscie czarna ale pytanie czy tez odczuwasz przesyt makaronów? kama, dopiero to przeczytałam nie mam przesytu makaronów i bardzo mi się podobają, ale nie mogę ich mieć ze względu na koty dla, których takie sznurki są niebezpieczną zabawką ze względu na duże prawdopodobieństwo połknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts