jacek63 07.01.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Witam wszystkich gorąco i pozdrawiam z nowym rokiem. Kochani , poszukuję ,,namiarów” na Słowację na narty. Może macie w tym temacie doświadczenia, którymi chcecie się podzielić. Plisss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Jak lubisz lepsze stoki jedź na Chopok, to blisko Liptowskiego Mikulasza. Duzo kolejek, trasy urozmaicone z przewaga tych trudniejszych, hotele polozone na stoku /dozsze/ i tanie kwatery w rejonie Liptowskiego mikulasza. Do wyboru, do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Dzięki. A czy dużym ryzykiem jest jechanie na ,,wariata'' tzn bez wcześniejszej rezerwacji. Jeżdżę tak dłuższy okres czasu po Polsce i do tej pory zawsze jakąś kwaterę dostałem. Duże ryzyko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 W czasie ferii, jest dość duże obłożenie miejsc noclegowych, ale pewnie coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 08.01.2004 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Nie mam dzieci więc mogę jechać po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 08.01.2004 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Tatrzańska Łomnica..blisko granicy...niezłe trasy, ceny też dobre.Polecam Hrebeniok i boską trasę saneczkową...Sama Łomnica dla najlepszych...adrenalina gwarantowana.Pensjonatów dużo, ceny jedzonka śmieszne........tylko jedzonko też śmieszne..ale to szczegół.Warto ...polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 08.01.2004 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Dziekuję za już i proszę o więcej . A tak swoją drogą adrenalinę wyzwala u mnie ośla łączka tak ,,wspaniale" jeżdżę na nartach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.01.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 To faktycznie Hrebieniok bedzie lepszy mozesz obracać kolejka szynowąl ub na dolnym orczyku. na trasę fisowską sie lepiej nie zapuszczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 09.01.2004 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Faktycznie zdrowe nogi i ręce przydadzą się na budowie. A sezon się zbliża. Wybieram się przełom lutego i marca. Jak przeżyję to zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 11.02.2004 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Polecam Chopok, świetna infrastruktura. Kwater prywatnych prawie nie ma, są tylko hotele, ale niektóre są bardzo tanie i co ważne te najtańsze są przy trasach narciarskich. Załatwiałem kiedyś sobie taki wyjazd przez jakąś agencję z Krakowa znalezioną w internecie http://www.chopok.com.pl, ale w takim jak Twój terminie spokojnie bym zaryzykowałbym i poszukał czegoś na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 11.02.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Na Słowacji polecam baseny termalne. Np w miejscowości Oravice, to jest jakieś 20 km od granicy w Chyżnem. Wstęp kosztuje 100 koron czyli jakieś 12,5 zł a okolica jest bardzo ładna i ludzi mało. Wyciagi narciarskie jakieś też są, ale cen nie znam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.02.2004 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 Japan kolego sypatyczny, jak wrócisz do rzeczywistości do daj znak życia. Mamy jakieś małe, zaległe spotkanko do zoorganizowania, Szanowny kolega zapomniał? pozdrowienia dla Basi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 16.02.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Zajrzyj na tą stronę http://www.mara.sk/ sprawdziliśmy latem, warunki super. Masz wszystko, bardzo dobrze wyposażona kuchnia, kominek, zresztą to co jest na zdjęciach to prawda.Blisko do Demianowskiej Doliny, na Chapok i do wód termalnych. Pozdrawiam. Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 03.03.2004 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Witam. Parę dni jak wróciłem ze Słowacji i jak obiecałem zdaję relację. Byłem w miejscowości Zdiar ok 15 km za przejściem granicznym na Łysej Polanie. Pogodę trafiłem rewelacyjną, multum śniegu i mały mróz. Infrastruktura narciarska dobra i co ważne nie za dużo ludzi na stokach (rozumiecie mam jeszcze małe problemy z wymijaniem )Akumulator wewnętrzny naładowany więc biorę się teraz do roboty(pora na przyłącza). Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 23.09.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Stary wątek, ale nowy sezon narciarski wkrótce. Dla średniaków takich jak ja (schlebiam sobie) - Stebnicka Huta albo Regetowka. Bardzo blisko granicy - przejście w Koniecznej. Mało ludzi, fajne, niezbyt trudne stoki. Ale brak tzw."bazy turystycznej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 21.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 jest gdzies jeszcze śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika-2006 28.08.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a ja na Slowacji bardzo goraco polecam Kubinska Hola - zaraz kolo Dolnego Kubina. Dla kazdego cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika-2006 28.08.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 a ja na Slowacji bardzo goraco polecam Kubinska Hola - zaraz kolo Dolnego Kubina. Dla kazdego cos fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 04.11.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Słuchajcie... mam pilną sprawę. Muszę sprzedać wyjazd - http://narty-sylwester.pl/index.php/entries/show/1226 Mam go zarezerwowanego i w 100% opłaconego, ale wyszło tak, że wyjechać nie mogę. Czy ktoś z was nie chciałby go odkupić? Jest to wyjazd dla dwóch osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 21.02.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 w Slowacji byłem ale kilka lat temu.... Tatrzańska Łomnica.... odpowienik naszego Zakopanego - ale kultura, ceny zupełnie inne.... co prawda wtedy byłu korony a teraz to Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts