Mirek_Lewandowski 16.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 ... to trzeba mieć twardą (_|_) Wyszedłem parę dni temu ograbić liście i psie g... z uliczki przed domem... no i przylazło. Pogłaskałem, nieufne było.... No i koniec. Nie odstępuje- do sklepu, do sąsiada- gdzie bym nie szedł. Wbił se do łba, że jest mój..A ja nie mogę. Mam dwie suki... Nie piszcie, że wet, świadomy jestem, a weta mam za płotem. Problem w czym innym. Mam w ogrodzie no, powiedzmy, dużo iglaków miniatur. Zbieranych długo, rzadkich i cennych. Wiadomo- to jest pies. Leje. Niewysoko , bo i niewielki, ale wystarczy... To przyczyna mojego bólu głowy, czyli Fidel: http://images37.fotosik.pl/223/9c1b71d938295bb5med.jpg http://images37.fotosik.pl/223/6224ced55882db90med.jpg I CO JA MAM ROBIĆ ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smadalena 16.11.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pokochać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Obłóż wszystkie cenne okazy wysokimi kamieniami, tak, żeby Fidel lejąc, lał na kamienie, a nie ma iglaki. Też tak przed Karusiem zabezpieczam, działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.11.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Żartujesz? Nie ta skala. Potrzebuję tak ze cztery wywrotki tych kamieni... Mam ogród, jak kamieniołom będę chciał obejrzeć, to podjadę... Pies musi wybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 16.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pamiętaj to nie pan wybiera sobie psa tylko pies pana Było nie głaskać... A teraz to... skalniaczki też są ładne W sumie my mamy psa i sukę... i nasze tuje nie cierpią zbytnio... zato wzdłuż płotu od ulicy mamy wydeptany pas startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Żartujesz? Nie ta skala. Potrzebuję tak ze cztery wywrotki tych kamieni... Mam ogród, jak kamieniołom będę chciał obejrzeć, to podjadę... Pies musi wybyć. No to pozostają litosierni znajomi lub rodzina, która przygarnie... A do tego czasu - cierp ciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.11.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mirek - a nie mógłbyś go wyprowadzać na sikanie w teren neutralny ? się nauczy. no, jak moje się nauczyły .. mądrze mu z oczu patrzy. no jest dylemat, jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.11.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 No dobra... Pojechał. Leśniczówki pilnować. Tak się zastanawiam tylko, żeby nie było jak z tym psem Cygana... Sprzedawał, po trzech dniach przychodził (pies, nie Cygan), no to go znów sprzedawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Mirku - ten pies jest tak podobny do naszego nieodzalowanego pieska (zginal pod kolami samochodu niestety), ktory tak samo nas wybral, jak ten Ciebie, ze az mnie za serce scisnelo Ja bym wziela na Twoim miejscu, taki psiak obdarza niesamowita do wyobrazenia miloscia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 19.11.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Nie mogę... choć dzisiaj się niechętnie jakby rozstałem. Ale dobry dom mu znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 śliczny piesio i fajnie, że znalazłeś mu dobry domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.11.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jak ma dobry domek, to odetchnij. Uwielbiam takie niskopodwoziowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts