Tymi 16.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam wszystkie budujące kobietki Ja również chciałabym się wpisać na listę porywających się na to wielkie dzieło. Na razie czytam, czytam, czytam i już w głowie mi się kręci. Utknęłam na planie zagospodarowania i ani rusz dalej. Nie obraźcie się, ale muszę wam zadać to pytanie: czy, jeśli działka objęta jest miejscowym planem, potrzebne mi są te wszelkie wypisy i wyrysy czy też samo zaświadczenie o przeznaczeniu działki? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 16.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam serdecznie. Dla inwestycji zlokalizowanych na obszarach, dla których obowiązują miejscowe plany zagospodarowania przestrzennego, nie jest wymagane ustalanie warunków zabudowy. Przed sporządzeniem projektu budowlanego wymaganego do uzyskania pozwolenia na budowę należy wystąpić o wydanie wyrysu i wypisu z miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, w którym zostanie określone przeznaczenie terenu. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 17.11.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dziękuję bardzo! W razie czego będe pytać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts