Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

C76 Na skraju - budowa rozpoczęta!

Iwek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Piesio to puszczalska!!! Obecnie się do niej nie odzywam, bo mnie zrobiła w ciula i podstepem w nocy wybłagała wypuszczenie na dwór, a brama nie zamknieta była i się suka hmmmmm.... puściła! i teraz ma przesrane :)

Nowy rok postanowiłam rozpocząć działając w domu, kończąc rozpoczete sprawy! i tak:

- bateria w kuchni zgłoszona do reklamacji

- blat zgłoszony do reklamacji

- faktura z hurtowni odebrana - ilośc faktur i ich suma--> wystarczająca :):):)

- montowanie ścianek do brodzika zakończyło sie fiaskiem, bo sie okazało że zamiast drzwi 100 przysłali na 120!!!! Ledwo co, ale pomimo tego że pól roku leżały i czekały to udało się zwrócić i teraz czekam na nowe

- w 3 króli maluję ściane w kuchni na "tablicową"

- montaż listew obiecane mam na przyszły tydzień

- stolarz otrzymał przedsądowne wezwanie do wykonania usługi (umowa z nim była podpisana 30 marca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na wykonanie usługi 30 sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

- cos muszę wykombinowac ze ścianą z tv w salonie bo mi się średnio widzi :)

- po za tym staram się byc perfekcyjna pania domu, ale ni ch*** mi sie to nie udaje :):-x ciagle syf i nieład w papierach/ciuchach/szafach/pościeli/pudłach a ja sie chciałam brac za jakies robótki samodzielne pfi!!!!!

mały update kuchni :)

http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSZAIzDI/AAAAAAAAAjg/K2Up81ec3Bc/s512/IMG_0663.JPG

http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSsSM4VI/AAAAAAAAAjQ/Qv73xBbOaqI/s640/IMG_0665.JPG

http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSmanHVI/AAAAAAAAAjU/FRXQI1xNIc4/s640/IMG_0667.JPG

Update łazienki też będzie...niedługo :p

juz wiem czemy nie działa wejście do dziennika z sygnatury! Bo ktoś (zapewne moderator) usunęli nr tel do inst elektrycznych, twierdząc, że to reklama :) niech i tak będzie, nie będę sie kłocić! ale właśnie od tego czasu nie działa link do dziennika!

Proszę o naprawę:) Ładnie proszę:)

Z innej beczki! 10 lat nam na weekend stuknęło razem! wiecie jak to długo? zwłaszcza w moim wieku;)

A propo listew białych, które zamówiłam już dawno i wciąz czekaja na montaż! G zrobił ich próbe trwałości. Na całą noc włożył kawałek do wody, całą noc! potem cały dzień leżała bez wody i słuchajcie - NIC, kompletnie nic sie z nia nie stało! nie spuchnęło, farba nie odeszła, nie rozwarstwiła się! Teraz czekam na montaż do przyszłego tygodnia! chociaz to troche bez sensu - skoro nie ma drzwi!

Witam:) pięknie u Ciebie!

Łazienki, kuchnia, tapicerowane łóżko- super. Szarości na ścianach po prostu idealne (pamiętasz numery farb????)

Kolor krzeseł w kuchni i jadalni i kolor narożnika:eek: - nigdy bym sie na takie zestawienie nie odważyła, a u Ciebie świetnie to pasuje:yes:.

Będę częściej zaglądać

miał byc update, ale nie ma:)

Pan od schodów błagał, przepraszał i niby ma się w pt pokazać z drzwiami! nie wierzę ciulowi!

A Nelly moja biedna suczka najukochańsza na sterylizacje dzisiaj idzie! ale mus to mus! przykro mi strasznie............. nawet mi moja kierownicza pozwoliła do domu iśc wcześniej, jak tylko ją maż z kliniki odbierze, żeby sama w domu nie była :)

i jeszcze mam pytanie, czy ktoś wie jak sie szyje albo gdzie mogę znależć instrukcje uszycia samemu takich puf??? Bardzo bym chciała takie, ale 600 zł to torche dużo za takie cudo, skoro napewno można samemu takie zrobić:)

http://lh4.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TTaduWPwuOI/AAAAAAAAAj0/CODaDT1Cjcc/pufy.jpg