Iwek 14.07.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 I jeszcze raz nasze schody i coś na co długo czekałam - LISTWY!!! to tyle, a Panowie dalej szafę skręcają idę looknąć czy mi się podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.07.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Oj tak!!! szafy mi się podobają, ale mi aparat padł!!! Muszę poczekać na małża, bo gdzieś ładowarkę zapodział!!! Zdążyłam zrobić tylko zdjęcia w łazience... I chciałam jeszcze drzwi na górze pokazać, bo zdaje się jeszcze tego nie robiłam:) ale baterii wystarczyło mi na jedno zdjęcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 18.07.2011 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 (edytowane) cięzki weekend miałam i fizycznie (garden party małża) i psychicznie (stan ludzi, którzy u nas spali, po obudzeniu.... i paru piwach na kaca!!! ) albo ja się za szybko starzeje, albo inni mają jakieś żółwie tempo dorastania.......wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! Zdjęcia szafy w pokoju Młodego. Pokój ma "gotową" tylko jedną część ten szary będzie na całej ścianie, ale póki co zostało tylko pomalowane pod szafę I powinnam chyba jeszcze wytłumaczyć dlaczego jedna szafka jest "wystająca". otóż - na tej ścianie jest skrzynka z pokrętłami od podłogówki (nie pytajcie mnie dlaczego w pokoju a nie w łazience! to pytanie chyba raczej do hydraulika) i ta skrzynka ma 85 cm! Postanowiłam ją za wszelką cenę zakryć, ale musiała się otwierać! takim oto sposobem mam jedną szafke na 90 cm a cała reszta jest standardowa. a z drugiej strony pokój wygląda tak: i ta ściana będzie pomalowana na limonkowo - niewiadomo jak kreślić kolor bo w opakowaniu jest dosyć dziwny i tam też będzie stało łóżeczko, komoda i gdzieś na środku fotel (nie bujany) sofa zostanie stąd wyprowadzona do innego pokoju... Edytowane 18 Lipca 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.07.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Jesienią w zeszłym roku wykusz zdobył 1 pkt. Jako że zajebistą mamy jesień tego lata - wykusz zdobył punkt 2. Fuck!!! I więcej nie powiem bo mnie wywalą z forum za używanie niecenzuralnych słów....... Tak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.09.2011 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 (edytowane) Pozostało mi 5 tygodni, to pokaże przyszły pokój Młodego. Potrzeba jeszcze zasłony (chciałam takie w pasy kolorowe z Ikei, ale we Wro nie ma:( ), roleta na okno dachowe - zamówiona, łóżeczka - białe zwykłe, dywan - jeszcze nie odnaleziony . Na tej ścianie będzie stało łóżeczko. W pokoju będzie jeszcze fotel, ale póki co stoi w salonie. Edytowane 28 Września 2011 przez Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.09.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Od dzisiaj "robi się" podbitka ! ! ! Ponoć maksymalnie dwa tygodnie, ale może uda się szybciej.... zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sol26 28.10.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 mam pytanko- nie mogłam znaleźc co to za drewno macie w łązience przy geberitach???i ile wyszło za m2???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.10.2011 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 mam pytanko- nie mogłam znaleźc co to za drewno macie w łązience przy geberitach??? i ile wyszło za m2???? to jest teak z dhl dostępny w obi, ceny niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.10.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Się pochwalę, bo dumna z siebie jestem okrutnie Pierwsza nocka z Szymonem w domu za nami Szymek jest z nami od 25 października od g.20! i teraz dopiero dom nabrał duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.12.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Podbitka i halogeny małża. Na czujnik ruchu Komunikat: Pani, która była ostatnio u mnie, po numer do budowlańców - nie dostałam od Pani "głuchego" i nie mam jak wysłać numeru do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 25.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Iwek pięknie jest u Ciebie, dom w całości w moim guście Od elewacji po najdrobniejszy szczegół. Jedynie co, to na pewno zabrakłoby mi odwagi na te czerwone krzesła w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArekWLKP1719513356 21.04.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Witam, to mój pierwszy post, zalogowałem się właśnie by w Twoim temacie napisać przeglądaliśmy (ja z moją żoną przyszłą) już masę projektów, wszędzie coś nie pasowało, przeróbek dużo... Trafiliśmy na ten projekt, jest piękny, przestronny ale nie ukrywajmy wymaga kilku zmian. Podziwiam Twoją wytrwałość, zwłaszcza z podwykonawcami My, głównie ze względu na koszty chcemy budować ile się da sami, z pomocą znajomych (oczywiście wykwalifikowanych). Chcemy wprowadzić kilka innych zmian w projekcie by było on naszym wymarzonym... piękne wnętrza. naprawdę super. Szkoda że od 2011 nie ma już żadnych wpisów, ale domyślam się, dziecko, obowiązki, nooo i cieszyś się trzeba domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts