Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

C76 Na skraju - budowa rozpoczęta!

Iwek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 191
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj tak!!! szafy mi się podobają, ale mi aparat padł!!! Muszę poczekać na małża, bo gdzieś ładowarkę zapodział!!! Zdążyłam zrobić tylko zdjęcia w łazience...

IMG_0336.JPG

IMG_0335.JPG

IMG_0337.JPG

I chciałam jeszcze drzwi na górze pokazać, bo zdaje się jeszcze tego nie robiłam:) ale baterii wystarczyło mi na jedno zdjęcie ...

IMG_0338.JPG

cięzki weekend miałam i fizycznie (garden party małża) i psychicznie (stan ludzi, którzy u nas spali, po obudzeniu.... i paru piwach na kaca!!! ) albo ja się za szybko starzeje, albo inni mają jakieś żółwie tempo dorastania.......wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

Zdjęcia szafy w pokoju Młodego. Pokój ma "gotową" tylko jedną część ;)

IMG_0335%252520%2525282%252529.JPG

IMG_0336%252520%2525282%252529.JPG

IMG_0337%252520%2525282%252529.JPG

ten szary będzie na całej ścianie, ale póki co zostało tylko pomalowane pod szafę;)

I powinnam chyba jeszcze wytłumaczyć dlaczego jedna szafka jest "wystająca". otóż - na tej ścianie jest skrzynka z pokrętłami od podłogówki (nie pytajcie mnie dlaczego w pokoju a nie w łazience! to pytanie chyba raczej do hydraulika) i ta skrzynka ma 85 cm! Postanowiłam ją za wszelką cenę zakryć, ale musiała się otwierać! takim oto sposobem mam jedną szafke na 90 cm a cała reszta jest standardowa.

a z drugiej strony pokój wygląda tak:

IMG_0339.JPG

i ta ściana będzie pomalowana na limonkowo - niewiadomo jak kreślić kolor :D bo w opakowaniu jest dosyć dziwny :) i tam też będzie stało łóżeczko, komoda i gdzieś na środku fotel (nie bujany) sofa zostanie stąd wyprowadzona do innego pokoju...

Edytowane przez Iwek

• 2 months później...

Pozostało mi 5 tygodni, to pokaże przyszły pokój Młodego. Potrzeba jeszcze zasłony (chciałam takie w pasy kolorowe z Ikei, ale we Wro nie ma:( ), roleta na okno dachowe - zamówiona, łóżeczka - białe zwykłe, dywan - jeszcze nie odnaleziony ;).

IMG_0662.JPG

IMG_0663.JPG

IMG_0664.JPG

IMG_0667.JPG

Na tej ścianie będzie stało łóżeczko. W pokoju będzie jeszcze fotel, ale póki co stoi w salonie.

Edytowane przez Iwek

• 5 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...

Witam, to mój pierwszy post, zalogowałem się właśnie by w Twoim temacie napisać :)

przeglądaliśmy (ja z moją żoną przyszłą) już masę projektów, wszędzie coś nie pasowało, przeróbek dużo... Trafiliśmy na ten projekt, jest piękny, przestronny ale nie ukrywajmy wymaga kilku zmian. Podziwiam Twoją wytrwałość, zwłaszcza z podwykonawcami :rolleyes:

My, głównie ze względu na koszty chcemy budować ile się da sami, z pomocą znajomych (oczywiście wykwalifikowanych).

Chcemy wprowadzić kilka innych zmian w projekcie by było on naszym wymarzonym... piękne wnętrza. naprawdę super.

Szkoda że od 2011 nie ma już żadnych wpisów, ale domyślam się, dziecko, obowiązki, nooo i cieszyś się trzeba domkiem ;)