Aneta_S 28.11.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 O ooo, ja też u siebie widziałabym taki stół okrągły i niebieskie krzesła I ja kategorycznie bardzo proszę o więcej zdjęć z dekoracjami świątecznymi bo się chyba zapowiada klimatowo pozdrowienia dla Nelsonaa nie dość że nie chce zejść z kadru to jeszcze język pokazuje hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 01.12.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Iwek czy mi się wydaje, czy Twój geberit w małej łazience jest niestandardowych rozmiarów? Na jakiej wysokości masz okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 02.12.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a no jest:) firma geberit ma taki na H82 duofix, jakby specjalnie pod okna:) Pieknie, zimowo, przecudnie pozdrawiam, bo ja należe do tych: "I love winter" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.12.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 iwek mam pytanko : gdzie sie budujesz bo widze ze w mojej okolicy Pytam z czystej ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 06.12.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 podoba mi się ten domek!muszę tu częściej zaglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 07.12.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 zapraszam derdecznie! Fajny avatar masz:) Twój osobisty pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 07.12.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 tak, to jest moje trzecie dziecko Wasyl!na Twojego piesia też zwróciłam uwagę, to są moje ulubione rasy ( ze względu na słodkie mordki do całuśkania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kijanka9 07.12.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Iwek dzięki dobra kobieto A jak w użytkowaniu? Zadowolona jesteś? Powiedz mi jeszcze proszę, jakiej wysokości jest ten geberit na gotowo (czyli od podłogi do parapetu już zabudowany). Zastanawiam się na 98 ale nie wiem czy się zmieści z całą zabudową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 23.12.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh5.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TRMn9pavaUI/AAAAAAAAAiY/8r8EhpjO5QE/kartka_okazjonalna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golf 02.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 bardzo fajne wnetrza. A połączenie fioletu z niebieskim w salonie-super! ale najbardziej super jest piesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Piesio to puszczalska!!! Obecnie się do niej nie odzywam, bo mnie zrobiła w ciula i podstepem w nocy wybłagała wypuszczenie na dwór, a brama nie zamknieta była i się suka hmmmmm.... puściła! i teraz ma przesrane Nowy rok postanowiłam rozpocząć działając w domu, kończąc rozpoczete sprawy! i tak: - bateria w kuchni zgłoszona do reklamacji - blat zgłoszony do reklamacji - faktura z hurtowni odebrana - ilośc faktur i ich suma--> wystarczająca :) - montowanie ścianek do brodzika zakończyło sie fiaskiem, bo sie okazało że zamiast drzwi 100 przysłali na 120!!!! Ledwo co, ale pomimo tego że pól roku leżały i czekały to udało się zwrócić i teraz czekam na nowe - w 3 króli maluję ściane w kuchni na "tablicową" - montaż listew obiecane mam na przyszły tydzień - stolarz otrzymał przedsądowne wezwanie do wykonania usługi (umowa z nim była podpisana 30 marca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na wykonanie usługi 30 sierpnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - cos muszę wykombinowac ze ścianą z tv w salonie bo mi się średnio widzi - po za tym staram się byc perfekcyjna pania domu, ale ni ch*** mi sie to nie udaje ciagle syf i nieład w papierach/ciuchach/szafach/pościeli/pudłach a ja sie chciałam brac za jakies robótki samodzielne pfi!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 znalazałam wstepnie co by mogło sie przykleic do ściany z tv tylko gdzie taka znajdę?????? [img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ef/uc/f4kv/IecqfgVEb9DzDkw0ZX.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.01.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 mały update kuchni http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSZAIzDI/AAAAAAAAAjg/K2Up81ec3Bc/s512/IMG_0663.JPG http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSsSM4VI/AAAAAAAAAjQ/Qv73xBbOaqI/s640/IMG_0665.JPG http://lh6.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TShpSmanHVI/AAAAAAAAAjU/FRXQI1xNIc4/s640/IMG_0667.JPG Update łazienki też będzie...niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 10.01.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 juz wiem czemy nie działa wejście do dziennika z sygnatury! Bo ktoś (zapewne moderator) usunęli nr tel do inst elektrycznych, twierdząc, że to reklama niech i tak będzie, nie będę sie kłocić! ale właśnie od tego czasu nie działa link do dziennika! Proszę o naprawę Ładnie proszę Z innej beczki! 10 lat nam na weekend stuknęło razem! wiecie jak to długo? zwłaszcza w moim wieku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.01.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A propo listew białych, które zamówiłam już dawno i wciąz czekaja na montaż! G zrobił ich próbe trwałości. Na całą noc włożył kawałek do wody, całą noc! potem cały dzień leżała bez wody i słuchajcie - NIC, kompletnie nic sie z nia nie stało! nie spuchnęło, farba nie odeszła, nie rozwarstwiła się! Teraz czekam na montaż do przyszłego tygodnia! chociaz to troche bez sensu - skoro nie ma drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 11.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam:) pięknie u Ciebie!Łazienki, kuchnia, tapicerowane łóżko- super. Szarości na ścianach po prostu idealne (pamiętasz numery farb????)Kolor krzeseł w kuchni i jadalni i kolor narożnika:eek: - nigdy bym sie na takie zestawienie nie odważyła, a u Ciebie świetnie to pasuje:yes:.Będę częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.01.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 A może ścianę z tv załatwić takim szarym pasem aż po sufit?! (głośno myślę)http://www.miresparis.com/fr/wp-content/uploads/2010/09/IMG_4596.jpg zdjęcie z inspiracji szarych zapożyczone, żeby nie zginęło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.01.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Inka14 miło że sie podoba! odpowiedziąłm ci w komentarzach, bo tu sie już bałagan robi i sama czasem nie wiem, czy jestem w dzienniku czy w komentarzach:)Zapraszam więc tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.01.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 miał byc update, ale nie ma:) Pan od schodów błagał, przepraszał i niby ma się w pt pokazać z drzwiami! nie wierzę ciulowi! A Nelly moja biedna suczka najukochańsza na sterylizacje dzisiaj idzie! ale mus to mus! przykro mi strasznie............. nawet mi moja kierownicza pozwoliła do domu iśc wcześniej, jak tylko ją maż z kliniki odbierze, żeby sama w domu nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.01.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 i jeszcze mam pytanie, czy ktoś wie jak sie szyje albo gdzie mogę znależć instrukcje uszycia samemu takich puf??? Bardzo bym chciała takie, ale 600 zł to torche dużo za takie cudo, skoro napewno można samemu takie zrobić http://lh4.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TTaduWPwuOI/AAAAAAAAAj0/CODaDT1Cjcc/pufy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts