Iwek 22.05.2011 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 Ale za to na ogrodzie, po dwóch tygodniach walki z ziemią, tygodniu podlewania pojawia się pierwsza trawa:) w tym kole bedzie basen a same koło powinno być jeszcze wysypane kamyczkami, ale to raczej dopiero za rok:) tam gdzie widać czarą folię, bedzie altana - robi się u stolarza! a tutaj domek na narzedzia made by G i warzywnik ( z tym płotkiem to też był mały fight, bo jak jechał do sklepu to mu powiedziałam, że ma kupić płotek do kolan, żeby tylko pies tam nie wchodził!!! to mam płot do pasa!!! :D) fasolka wyrosła, rzodkieweczka, groch zjadły ptaki a truskawki pod włókniną wysychają:/ i najważniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!! pojawiła się iskierka nadziei, że taras sie jednak niedługo pojawi:) Wczoraj G wykonał szkielet:):) ale skończł jak już było ciemno, to mam tylko zdjęcie zrobione w trakcie prac:) to tyle, pozdrawiam jak ktoś tu jeszcze zagląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.05.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2011 A zagląda I gratuluje postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauritius 25.05.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Ja Iwek również zaglądam i podczytuje po cichutku:) byłam nawet w Twojej miejscowości sie rozejrzeć bo były działki do sprzedania. Bardzo mi się ta wioseczka podobała. Niestety ze względy na pracowe dojazdy - ja Głogów a przyszły M Polkowice ustąpiłam i mamy nagraną działkę w jednej z miejscowości przy trasie do Głogów-Polkowice. A jak sie napatrzę na Twoje fotki to kombinuję jak zacząć budowę już w tym roku, a nie na przyszłą wiosnę Mam prośbę - podeślij mi proszę namiary na Twoją ekipę budowlaną i jakiś namiar jak masz na kierownika budowa na priv. I gratuluję powiększenia rodzinki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.05.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Tak było wczoraj a dziś już jest tak: I ostatni zapomniałam się "pochwalić" fajnym zakupem na giełdzie naszej:) za 50 zł kupiliśmy dwa takie małe krzesełka, tylko muszę zmienić obicie poduszek. Dwuletnia bratanica była zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.05.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Prosze was o opinie:) Co sądzicie o takim zestawie kolorów do pokoju dla dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.05.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 No i nadeszła wikopomna chwila!!! Stało się zajebiście - bo nas w nocy okradli. Znaczy z ogródka buchnęli narzedzia, taczkę i pare takich jeszcze "drobiazgów", przedłużacz zwijany!!! Fuck!!! jestesmy jakies 700 zł w plecy!!! Czy ubezpieczenie obejmuje ogród? - koniecznie się muszę dowiedzieć! A dziś teściu zakłada zamki magnetyczne na furtki! A tych wiejskich - kutasów - pijaków i tak dorwiemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 31.05.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 to pokazuję mój piękny drewniany ale brzydki kolorystycznie taras W końcu i tak wyblaknie;).... mam nadzieję.... (te białe kropeczki to topola nas dzisiaj zasypała swoimi kwiatami:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 01.06.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Tak było w grudniu! http://lh3.ggpht.com/_GrlrsASNZOA/TT0dlkqfdMI/AAAAAAAAAj8/NSXQex6admc/s640/IMG_0694.jpg PS. Nelly ma sie dobrze, chociaż wyjątkowo dużo śpi! Witam. Oglądam, oglądam, podziwiam:) i zachodzę w głowę, jak to się stało, że zmaterializował się mój domek, gdzieś tam w Polsce, skoro jeszcze wczoraj widziałam go w stanie surowym na swojej działce:) elewacja prawie taka sama jak ja sobie wymyśliłam, płot to mój zamterializowany pomysł, a wnętrza...rany jakby ktoś zamieszkał w mojej głowie i przeniósł w real to co kołata mi się pod kopółką, tak więc oglądam dalej i podziwiam, podziwiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.06.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Dziękuję bardzo za miłe słowa, cieszy mnie bardzo że kolejnej osobie chociaż trochę się podoba:) Ale zdjęcie przwołałaś aż mi się zimno zrobiło brrrrrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaczek17 01.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 marzył mi się taki drewniany taras, ale współdec. absolutnie się na taki nie zgadza:( ale będę tu nadal zaglądać i szukać inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Witam Iwek!!! ja z małą prośbą ! czy mogłabym skopiować twoją elewację? Własnie o takiej myślałam i szukałam jakieś inspiracji, a tu patrzę ...JEST!!! Mogę?? Plissss!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 02.06.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Meg jasne że możesz:) Ja swoją projektowałam w paintcie:) Nic prostszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 02.06.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 4 lata temu o tej porze byłam już mężatką Szybko zleciało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 02.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Gratulacje! Mnie 29.04 trzasnęło 5 lat i nawet nie wiem kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka78 03.06.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam przeglądnęłam twój dziennik dzisiaj do porannej kawy i muszę przyznac że świetny masz domek Mam pytanko bo od pół roku szukam takich właśnie płytek jak masz w lazience na dole tj. białe cegiełki. Czy mogłabyś mi podac producenta tych płytek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 06.06.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 jestem:) Przepraszam za zwłokę w obiecanych zdjęciach, ale weekend był dziwny - piątek spóźniona kolacja rocznicowa, sobota moje przeziębienie i wiele wiele innych rzeczy do zrobienia. Systematycznie staram się wyrywac chwasty z trawnika... A dziś z rana byłam u doktora To już oficjalna inforamcja, potwierdzona zdjęciami genitaliów - będzie SYN!!! to pisałam ja - Dumna Mama ważącego 250 g synka:) niecierpliwie czekających na lustro w dolnej lazience zapraszam i teraz mam pytanie, poważne! - czy koszyczek na gazety, który odbija się w lustrze śmignąć tym samym lakierem co lustro? czy zostawić go takiego neutralnego? mi się wydaje, że zostawić - a jak wy sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.06.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Fajnie wygląda lustro - inaczej, a ja inaczej lubię. I gratuluję syna. Który to tydzień? Ja bym gazetownik machnęła na żółto. Gazetownik w kibelku - ja z tych nieczytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.07.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nuda tu straszna (to znaczy u mnie w dzienniku nuda!) to postanowiłam, że powklejam parę zdjęć w oczekiwaniu aż Panowie złożą szafę w pokoju Młodego i łazience Zacznę od tego, że jestem na L4 i póki moge to pomału ogarniam każdą pólkę, szafkę, szufladę - dla niewtajemniczonych - to ja jestem syfiara i dom mój do tych muzealnie czystych nienależy, dlatego cieszy mnie każda ogarnięta szafka jak ta: piekarnika umyć nie umiem, żeby nie było śladów po palcach to się prosze nie czepiać chyba się jeszcze nie chwaliłam obrusem na stolik przy narożniku mam dwa, bo pierwszy okazał się za mały i wylądował na szafce tv o tego moja bazyli ai mięta znalazły się w nowych osłonkach, popularnych dosyć, ale ładnych tam gdzie obity tynk nad blatem to kiedyś będzie listwa cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.07.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 krzesełka, które gdzieś kiedyś pokazywałam będą miały takie obicia, jedno zielone, drugie niebieskie i chyba jednak przemaluje je na biało ( tym badziej, że szafa u Młodego jest właśnie biała) jak tylko pogoda dopisuje to się wyleguję z laptopem lub gazetką na takim mega wygodnym leżaczku, na moim zajebistym tarasie - do koloru juz się przyzwycział. Co nie zmienia jednak faktu, że przy najbliższej okazji zostanie przemalowany No i wczoraj skończyliśmy malować altankę meble oczywiście nie są docelowe, a na dachu powinien być gont (i będzie, kiedyś na pewno;) ) A po pracy mąż (zdarza się że i mnie namówi) wskakuje do takiego ohydnego basenu (murowany w ziemi za jakieś 5 lat będzie;), o ile domu wcześniej nie sprzedamy ) tyle z części ogrodowej, zaraz wracamy do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts