mazzi11 16.11.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam mam kilka pytań ponieważ wydaje mi się że fira ktora zmieniła mi kafelki zrobiła to dobrze 1.Czy normalne są wyszczerbienia na kafelkach? i czy obcina sie je flexem2. czy normalnie sie stosuje ok 1.5 cm kleju pod pretekstem robienia spadków kiedy to wylewali specjalną szpachel przedtem 3.Czy normalne jest wydłubywanie kleju z 50 % powierzchi podłogi pomiędzy kafelkami bo nie ma miejsca na fugę?4.do tego samego kładzeia kafelek 6 metrów kw była 2ludzi po 10 godzinMam wrażenie że cała firma sprzedaje mi kity zdjęcia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7e8ee0074cf356cd.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ac1a730f0f2b3992.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7c9fcbfc541480c.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9d3e7396b7d00318.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Na wszystkie pytania odpowiedż jest : NIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazzi11 16.11.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jutro będę negocjowaL cenę. Mieszkam w Szwecji i robiła mi to polska-szwedzka firma.Goście trochę naciągali z godzinami ale pomyślałem że jak będzie dobrze zrobione to dam na luz.A tu taka lipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 16.11.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Jutro będę negocjowaL cenę. Mieszkam w Szwecji i robiła mi to polska-szwedzka firma.Goście trochę naciągali z godzinami ale pomyślałem że jak będzie dobrze zrobione to dam na luz.A tu taka lipa! Chyba piekarze za robotą do Szwecji pojechali " niezły placek " im wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 16.11.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 totalne partactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Beznadzieja. Chyba nigdy wcześniej nie kładli płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 17.11.2009 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 żenada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p1oterek 17.11.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Robota całkowicie spartolona. Partacze nie fachowcy, nie powinni dostać ani złotówki za takie wykonanie a powinni zapłacić za zmarnowany materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 17.11.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no wydaje mi sie ze teraz przeginacie.... tragedii nie ma.. jak dasz brazowa fuge... to powinno troche te odpryski pokryc... Panowie powinni sie nazywac "Panowie od kladzenia plytek" a nie fachowcy.. bo ja u siebie podobnie zrobilem - moze lepiej ()nie wiem jak reszta plytek), ale ja mialem pierwszy raz plytki w rece i klej do nich... trzeba tez miec swiadomosc, ze tutaj czest cena idzie w parze z jakoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioras 17.11.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Mój mąż jak pierwszy raz kafelki ukladał to zrobił to lepiej Jeśli to robiła ekipa jak to się dumnie nazywają 'fachowców' to pozostawiam to bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtaszekm 17.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no wydaje mi sie ze teraz przeginacie.... tragedii nie ma.. ta ekipa niech może spróbuje kłaść płytki, ale chodnikowe...... a nie glazurę i terakotę. do cięcia płytek uzywać flexa??? a gilotyn i pił diamentowych do cięcia na mokro tam nie uzywają...???? wg mnie to jest tragedia jednak.....robota spartolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 jeżeli to podłoga w kotłowni albo piwnicy to ja bym nie dramatyzował... choć ja sam kleiłem płytki w kotłowni (praktycznie 1 raz w życiu) i o niebo lepiej mi to wyszło. Jak są twarde płytki gresowe to nieraz tak się szczerbią na brzegach nawet jak tnie się taką pilarką stołową (z chłodzeniem wodnym). No ale to teżjest kwestia tarczy - jak nowa to nie powinno być takiego efektu. generalnie potwierdzam to co wyżej napisane - partacze którzy uczyli się u Ciebie kłaść płytki. 6m2 w 20h to jest jakaś kpina znajomy płytkarz podobno robi 14m2 w 4h. Ale to zależy jakie płytki i na czym kładzione (czy są docinki czy nie) itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 17.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 no wydaje mi sie ze teraz przeginacie.... tragedii nie ma.. ta ekipa niech może spróbuje kłaść płytki, ale chodnikowe...... a nie glazurę i terakotę. do cięcia płytek uzywać flexa??? a gilotyn i pił diamentowych do cięcia na mokro tam nie uzywają...???? wg mnie to jest tragedia jednak.....robota spartolona no dlatego napisalem, ze sa to Panowie od kladzenia plytek a nie fachowcy przyjąłem tez, ze jest to kotłownia, hydrofornia, albo jakies pomieszczenie gospodarcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 17.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ...może i chcieli zrobić dobrze, ale bez odpowiedniego sprzętu do gresu nie podchodz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 17.11.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a czemu placisz im od godziny a nie od dobrze wykonanej roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 17.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 W szwedzkich normach to chyba ta robota się zmieści może wejdż na jakieś szwedzkie forum i zapytaj o opinie pewnie wszyscy będą się zachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 18.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Straszne partactwo, reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIGER46 18.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 no wydaje mi sie ze teraz przeginacie.... tragedii nie ma.. jak dasz brazowa fuge... to powinno troche te odpryski pokryc... Panowie powinni sie nazywac "Panowie od kladzenia plytek" a nie fachowcy.. bo ja u siebie podobnie zrobilem - moze lepiej ()nie wiem jak reszta plytek), ale ja mialem pierwszy raz plytki w rece i klej do nich... trzeba tez miec swiadomosc, ze tutaj czest cena idzie w parze z jakoscia... Jesteś w błędzie jeśli myślisz,że fuga zakryje te s.......e płytki.Zadaniem fugi jest wykończenie dzieła jakim są płytki a nie maskowanie błędów płytkarza.Robota do poprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts