Cordoba_2004 17.11.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam Jestem na etapie początkowym gromadzenia i robienia instalacji - wodnej - kanalizacyjnej - solarnej - gazowejw domu jednorodzinnym dom w kaliach g2 Uprzejmie proszę Szanownych Kolegów z regionu Małopolskiego Tarnów Bochnia Brzesko Dębica ewentualnie Kraków o podanie kilku namiarów na naprawdę tanie hurtownie czy sklepy z elementami hydrauliki budowlanej szeroko pojętej Mam nadzieję że mój post nie jest niezgodny z regulaminem Bardzo dziękuję za każdą odpowiedź Kris gg 14 987 97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MON AMI 18.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Polecam WODNIKA w Szczucinie , kupiliśmy w jednym miejscu wszystko od A do Z z dowozem,jakieś 15 km.Może nie są zbyt tani, tacy przeciętni ,ale pozwoliło nam to zaoszczędzić na czasie i paliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cordoba_2004 19.11.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no a ja szukam tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts