beciaw2 17.11.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 WitamPo roku uzytkowania mieszkania okazało się że w pokoju dziecięcym dobrze byłoby na parkiet położyć jeszcze jedną warstwę oleju. TYm razem ze względu na koszty zrobimy to samodzielnie.Mam pytanieCzym zmyć warstwy Magic oil care z parkietu jesionowego pokrytego Magic oil przed nałozeniem kolejnej warstwy takiego samago oleju? PozdrawiamBeata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Podpinam się pod pytanie, bo też mnie to czeka Czy wystarczy zmyć Cleanem? http://www.uzin-utz.com/uzin/Produkte/Bilder/P-PL/731.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciaw2 18.11.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Fachowcy zapracowani Nikt nie odpowiada, niestety. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzwoniłam właśnie do firmy, w której kupowałam olej. Powiedzieli, że można umyć Cleanem (jw.) lub tym: http://www.kago.waw.pl/produkty/soya_soap_care.jpg Po wyschnięciu można olejować ponownie. Ja w takim razie użyję Cleana, bo już go znam i lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 18.11.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ghost kiedyś już mi w tym temacie podpowiadał - soya soap care. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 O widzisz Dzięki zetka, drugi głos zawsze cenny Mi facet też najpierw powiedział o Soyi, ale dopytany stwierdził, że Cleanem też jak najbardziej Nie pali mi się do kupowania kolejnego środka, z ktorym potem nie będę miała co zrobić A cleana mam, używam na bieżąco, do wszystkich podłóg zresztą (również tych w gresie) Aha, facet w sklepie mówił, że tą Soye to z dużą ilością wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 18.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja go kupiłam bo i tak musiałam coś kupić Clean'a oczywiście też mam, ale rzadko używam Wrzucam link do karty techniczej soya soap care (jest tam opisany sposób użycia): http://www.uzin-utz.com/uzin/Produkte/Dokumente/5520.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.11.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja go najczęściej do gresu używam, bo parkiet to też rzadko na mokro Ale wygodnie mi z jednym środkiem do wszystkiego i nie muszę pilnować precyzji sterowania mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beciaw2 18.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki dziewczynyB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts