Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prośba do facetów, chłopów i mężczyzn aby się opanowali

Żelka

Recommended Posts

Opanujcie się Wy wszyscy, mężczyźni, faceci i inne chłopy! 8)

Przestańcie no, swoim babom tak mocno zakręcać wszystkie słoiki, butelki i inne takie co to do obiadu potrzebne a odkręcić się nie da! :evil:

Jest inny sposób na to aby pokazać nam babom, ze jesteście potrzebny. Naprawdę. 8)

Żelka ... no ale dyć my im najpierw nakazujemy tak mocno zakręcić coby "trzymało" ... no to jak to tak na nich teraz krzyczeć? :o no nie wypada kurrrde :oops: :lol:

Daga tu chodzi o te słoiki co szanowny panowie juz otwierali i jedli a potem jak do lodówki z powrotem chowają, to zamykają jakby nie chcieli aby ktoś inny - czytaj własna baba – mógł sie do tego dorwać.

p.s. nie każę krzyczeć, broń Bożę, tego nie wolno im robić :wink:

droga koleżanko - my, wstrętne męskie osobniki robimy to dla waszego dobra. Dzięki takim akcjom możecie oprzeć się pokusom i łatwiej dbać o linię :)

Aaaaa.... to o to chodzi !

To ja proszę o silne dokrecanie słoików z kiełbaską i przysmakiem babuni, a poluzowanie tych z grzybkami, ogórkami, papryczką....

toż tam w ogóle kaloriii niet! :lol:

droga koleżanko - my, wstrętne męskie osobniki robimy to dla waszego dobra. Dzięki takim akcjom możecie oprzeć się pokusom i łatwiej dbać o linię :)

Aaaaa.... to o to chodzi !

To ja proszę o silne dokrecanie słoików z kiełbaską i przysmakiem babuni, a poluzowanie tych z grzybkami, ogórkami, papryczką....

toż tam w ogóle kaloriii niet! :lol:

się robi !!! ostatnio i tak mam wprawę w odkręcaniu słoików dla mojej ciężarówki