Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Opanujcie się Wy wszyscy, mężczyźni, faceci i inne chłopy! 8)

Przestańcie no, swoim babom tak mocno zakręcać wszystkie słoiki, butelki i inne takie co to do obiadu potrzebne a odkręcić się nie da! :evil:

Jest inny sposób na to aby pokazać nam babom, ze jesteście potrzebny. Naprawdę. 8)

Żelka ... no ale dyć my im najpierw nakazujemy tak mocno zakręcić coby "trzymało" ... no to jak to tak na nich teraz krzyczeć? :o no nie wypada kurrrde :oops: :lol:
Żelka ... no ale dyć my im najpierw nakazujemy tak mocno zakręcić coby "trzymało" ... no to jak to tak na nich teraz krzyczeć? :o no nie wypada kurrrde :oops: :lol:

Daga tu chodzi o te słoiki co szanowny panowie juz otwierali i jedli a potem jak do lodówki z powrotem chowają, to zamykają jakby nie chcieli aby ktoś inny - czytaj własna baba – mógł sie do tego dorwać.

p.s. nie każę krzyczeć, broń Bożę, tego nie wolno im robić :wink:

droga koleżanko - my, wstrętne męskie osobniki robimy to dla waszego dobra. Dzięki takim akcjom możecie oprzeć się pokusom i łatwiej dbać o linię :)
droga koleżanko - my, wstrętne męskie osobniki robimy to dla waszego dobra. Dzięki takim akcjom możecie oprzeć się pokusom i łatwiej dbać o linię :)
nie spożywajac np. wysokokalorycznej dyni w occie 8)
Wiedziałam, że zaraz wylecą mi tu z jakąś ideologia. A ja nie chce ideologii ja chce się do środka słoika dostać. :D

Aaaaa.... to o to chodzi !

To ja proszę o silne dokrecanie słoików z kiełbaską i przysmakiem babuni, a poluzowanie tych z grzybkami, ogórkami, papryczką....

toż tam w ogóle kaloriii niet! :lol:

Aaaaa.... to o to chodzi !

To ja proszę o silne dokrecanie słoików z kiełbaską i przysmakiem babuni, a poluzowanie tych z grzybkami, ogórkami, papryczką....

toż tam w ogóle kaloriii niet! :lol:

się robi !!! ostatnio i tak mam wprawę w odkręcaniu słoików dla mojej ciężarówki

Wiedziałam, że zaraz wylecą mi tu z jakąś ideologia. A ja nie chce ideologii ja chce się do środka słoika dostać. :D

w nagłych przypadkach - zbić szybkę - chociaż może się to skończyć krwawą biegunką :lol:

Se zapasowy odtworzyłam, :D a Stary niech zjada stary, jak już taki zakręcony jest. :roll: Stary nie słoik, chociaż słoik też. :lol:
Miałam kiedyś taki specjalny interes do odkręcania słoików i nie musiałam się gimnastykować ani prosić o pomoc. Ale zaginął mi przy kolejnej przeprowadzce. :( Teraz sobie radzę podważając nożem :o albo wyjadając wszystko, aby nie było potrzeby ponownego otwierania. :p
każdy słoik otworzę :lol: /sprawdzone :D /

Phi. :roll:

:wink: :wink: :wink:

Gość elutek

no właśnie, Zeljka, :( phi :(

a chciałabym być taką kruchą, delikatną, ... eteryczną istotą, która nie potrafi,

i którą cały szereg wspaniałych, przystojnych mężczyzn biegnie wyręczać... 8) :wink:

No, co Ty!!! Oni i tak bardziej od tego wolą być wyręczany. :D :wink:

A poza tym wścieknąć się można kiedy bez faceta nawet zjeść nie można jakby się chciało. :lol: