amalfi 17.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Moja córka ma w laptopie ekran panoramiczny i wszystko jest na nim rozciągnięte w poprzek. czy można to jakoś wyregulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.11.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Moja córka ma w laptopie ekran panoramiczny i wszystko jest na nim rozciągnięte w poprzek. czy można to jakoś wyregulować? Wszystko? Tzn. czy przeszkadza w pracy z aplikacjami, ogladaniu filmów czy jeszcze w czymś innym minął tydzień, więc moze nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.11.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Moja córka ma w laptopie ekran panoramiczny i wszystko jest na nim rozciągnięte w poprzek. czy można to jakoś wyregulować? Wszystko? Tzn. czy przeszkadza w pracy z aplikacjami, ogladaniu filmów czy jeszcze w czymś innym minął tydzień, więc moze nieaktualne No nie wszystko, niektóre "rzeczy" są wyśrodkowane i wyglądają normalnie, ale na przykład zdjęcia wyglądają koszmarnie. Nawet trudno ocenić, czy ładnie wyszło. Niektóre strony też są rozwleczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts