Pinus 20.11.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ... w Leroyu mieli coś podobnego ale nie byli pewni co to jest A to dobre! .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.11.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...l okazała się lawendą. Ale zeszła i rośnie . W ub. roku zeszła mi suka. Już nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.11.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ...l okazała się lawendą. Ale zeszła i rośnie . W ub. roku zeszła mi suka. Już nie rośnie http://sylwo.website.pl/storage/3502414.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.11.2009 02:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dwa razy probowalam wysiac rosiczki, sprzedawca wyslal mi druga torebke nasion, ale nie wyroslo nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Talka 23.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Moim ulubinym dziwowiskiem i hitem z Allegro są nasiona tui np. 'Smaragd' na żywopłot.... z zapewnieniem, że są konkretnej odmiany i że tą metodą człowiek wyhoduje sobie 'własnozręcznie' i 'po taniości' własny żywopłot. A że tuje trzeba sadzonkować, aby powtarzały cechy konkretnej odmiany, i ze z nasion nie warto się męczyć, to już inna historia , prawda? 5,99 i paczuszka byle czego już wysłana do 200 naiwnych osób... Uwielbiam też 'Chusteczkowe drzewo' lub 'Drzewo duchów, jak to oni zwą sadzonkę Davidia involucrata , za jedyne 150 pln.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derecek 18.03.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 (edytowane) Hmm powiem tak. Lubię kupować na allegro, uważam że można znaleźć coś taniej i wygodniej oczywiście. Ale są rzeczy jak właśnie nasiona czy coś czego nie zamówię. Wole kupować ze sprawdzonych sklepów jak [sPAMER] wtedy wiem że wszystko będzie ok. Edytowane 18 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroM73 13.04.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja zawsze kupuje nasiona na allegro i nigdy nie było żadnej wtopy. Mam swojego sprawdzonego sprzedawce [spamer] i zawsze się ich trzymam. Kupiłem ostatnio jagodę kamczacką i na prawdę wszystko było w porządku. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts