woldo 17.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chcialbym uzyskac jakiejs informacji na temat siatki, jaka lepiej wybrac wiem ze ocynkowana jest mocniejsza ale ile ona postoi bez konserwacji? powlekana natomiast sie szybko znieksztalca np. przez dzieci przechodzace przez nia lub psy? bede wdzieczny za porady pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 17.11.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Są ocynkowane-powlekane ale wiadomo cena.A to że się zniekształcają i rozciągają to tylko wina jakości i grubości drutuPrzy zakupie wystarczy sprawdzić czy drut da się łatwo wygiąć palcami jeśli tak to wiadomo że to szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 17.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chcialbym uzyskac jakiejs informacji na temat siatki, jaka lepiej wybrac wiem ze ocynkowana jest mocniejsza ale ile ona postoi bez konserwacji? powlekana natomiast sie szybko znieksztalca np. przez dzieci przechodzace przez nia lub psy? bede wdzieczny za porady pozdrowionka Nie zastanawiał bym się nad tym -tylko ocynk powlekany Po pierwsze trwałość po drugie wygląd po trzecie nie trzeba konserwować a jak się spodziewasz przechodzące przez nie dzieci lub psy to zrób furtkę będzie taniej i bezpieczniej ...a jeśli chcesz aby było wytrzymałej to postaw mur- nie ma siatki, która się nie odkształci, jeśli będzie ktoś po niej chodził u mnie taka siatka zielona ocynk powlekany jest już 5 lat i nic -po deszczu wygląda jak nowa...konieczne jest natomiast zagięcie końcówek górnych w dół aby woda nie wciekała pomiędzy powłokę z PCV, a drut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.11.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja miałem ocynk niepowlekany i 5 lat bez malowania wytrzymała dopiero po 5 latach ja pomalowałem, ale nie o to biega, teraz jak bym kupował siatkę to tylko powlekana odpada problem z malowaniem, a malowanie siatki jest strasznie upierdliwe i czasochłonne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlom 18.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Witam,ja mam od trzech lat siatkę ocynkowaną i powlekaną. Wygląda tak jak po zamontowaniu, nic się z nią nie dzieje. Fakt, jest może trochę słabsza od ocynkowanej ale bez przesady. Po prostu trzeba wybrać dosyć grubą i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woldo 19.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Bedzie ocynkowana powleczona dzieki za rade pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 19.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Malowanie siatki jest b . proste wystarczy malować ją dwoma wałkami z dwóch stron jednocześnie ( najmniejsze straty) lub pojedyńczo z jednej , a potem z drugiej strony i niewielkie poprawki pęzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdansawicki7 19.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 no tak pięknie trwale ocynk i jeszcze powlekana tylko jaki jest ten ocynk pod plastikiem i jaki ten plastik widziałem siatkę na której popękał plastik po 2 latach i co wtedy ni to malować a może wymienić aby ruch był w interesie nie widze żadnego sensu drutu ocynkowanego powlekać albo ocynk albo tylko powlekana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts