LukaEgon 08.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Patrząc na te zdjecia ,to jakbym widziała moje mieszkanie popękane w ten sam sposób , a kupiłam je 2 lata temu w Pruszczu Gdańskim , i też niemoge się doprosic dewelopera o podanie jak to chce naprawic, bo zaszpachlowac i za silikonowac to nic nie da, te szpary beda się ponownie powtarzac , nie jesteś sam jezeli to cię pociesza.Tak buduja w naszym kochanym kraju.żadne Nadzory budowlane,ani rzeczoznawcy nic nie dają jedna wielka mafia. My od 2 lat walczymy , jest postępowanie w Nadzorze Budowlanym i w Prokuraturze sprawa się toczy , była telewizja TVN24 był program Prosto z Polski , 2 razy artykuł w gazecie i do tej pory NIC , tez chcemy obnizenie kosztów zakupu , bo takie popękane mieszkanie ma mniejszą wartośc za jaka zapłaciliśmy , a poza tym kupilismy całe mieszkanie, jak nie umieja budowac to niech nie budują a nie partacze buduja i sprzedaja za grube pieniadze i co są bezkarni? Życzę powodzenia i nie daj za wygraną walcz o swoje.A gdzie to mieszkanie kupiłaś? Pozdrawiam JolaDroga Jolu nie tylko w naszym kochanym kraju tak budują Śmiem twierdzić, że u nas budownictwo, jak i wykończeniówka i tak stoją na wysokim poziomie. Oczywiście fuszerki też się zdarzają jak wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.11.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Znajoma kupiła mieszkanie w nowym bloku. Pojawiły się pęknięcia i dziwne wybrzuszenia ( nie wiem jakim cudem ) .Zgłosiła developerowi - a ten kazał jej kupic gładź i farbę aby doprowadzic do stanu poprzedniego czy to zgodne zprawem wg was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dymitr 26.08.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Podbijam temat- wiadomo, że budynek pracuje, ale jak takie pęknięcie skutecznie zatuszować? chcemy pomalować ściany, szpachlowałem, później leciałem drobnym papierem ściernym, ale ciągle wyłazi i ściana nie jest gładka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts