wg 07.01.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Mam aktualnie stan "0", na wiosnę zaczynam resztę.Szukam wspólników do zakupu:silikatów na ścianystyropianuwięźbydachówki (na 90% ceramiczna)okienoraz innych materiałów na stan surowy (jak cos komuś przyjdzie do głowy proszę dopisywać)Razem możemy uzyskać dobre Rabaty!MATERIAŁY MAM ZAMIAR ZAMÓWIĆ NAJPÓŹNIEJ DO KOŃCA LUTEGO Jeśli jest już jakaś spółdzielnia na wiosnę w okolicach Wa-wy to chętnie się dopiszę. Wiem o spółdzielni opal'ki na okna (chyba Gebauera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 07.01.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 ja się chętnie dopiszę do spółdzielni na kamienną kostkę brukową lub inne elementy na podjazdy, ścieżki, alejki itp... (okolice Grodziska Maz.) Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2004 Wchodzę w to,tylko czy się zgramy czasowo? opal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts