jacooo 18.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nadzory budowlane Kierownik budowy świadectwa energetycznetel 606 276 660email [email protected]http://www.abcproject.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka-dwa 25.11.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen11 02.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 poszukuje kierownika budowy do porowadzenia całej inwestycji dom w Grodzisku Mazowieckim. Czy abcproject to tylko kierownik budowy, czy również może załatwić za inwestora jakby całość (wykonawcy, papiery, materiały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 02.12.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 WitamUdział firmy abc project w procesie budowlanym jest uzalezniony od wymagań i oczekiwań klienta. Świadczymy usługi w pełnym zakresie procesu inwestycyjnego, jak również dla jego części np: przejęcie obowiązków kierownika budowy, czy pełnienie funkcji inspektora nadzoru.Zapraszam na naszą stronę: http://www.abcproject.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 02.12.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 poszukuje kierownika budowy do porowadzenia całej inwestycji dom w Grodzisku Mazowieckim. Czy abcproject to tylko kierownik budowy, czy również może załatwić za inwestora jakby całość (wykonawcy, papiery, materiały) Jeżeli jest Pan zainteresowany ofertą naszej firmy to poproszę więcej info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka-dwa 28.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mam jeszcze kilka pytań - wysyłam na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts