kamila009 18.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Posiadam działkę, która w części wg MPZP jest przeznaczona pod zabudowę jednorodzinną (MN) i w części pod uprawy rolne ®. Wzdłuż działki biegnie droga dojazdowa (na mapie oznaczona dr, ale to grunt rolny bo za całość działki płacę podatek rolny), która łączy się z droga wewnętrzną przylegającą do działki. Ze ZDiUMu otrzymałam już uzgodnienie, ze działka jest odpowiednio skomunikowana i posiada dostęp do drogi publicznej. Ponieważ w świetle zmiany ustawy o ochronie gruntów te przeznaczone pod zabudowę mieszkaniową w granicach miasta zostały wyłączone z produkcji rolnej część mojej działki (MN) również - mam pytanie co z drogą na działce, która częściowo leży na MN a częściowo na R?? Czy cała może zostać wyłączona z produkcji czy tylko ta część na MN i co wtedy z dojazdem do domu, który planowany jest w głębi działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts