aneta-we 07.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hej, i jak tam po egzaminie? mam nadzieję że do przodu bo kciuki trzymałam ja też. I tez proszę o relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 cześć, Sylwia pewnie pojawi sie około południa, odstypia stresy egzaminacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Hej Fajnie, że pamiętałaś o tej mojej zmorze. Przez którą stresowałam się kilka tygodni. Egzamin z poprzedniego zjazdu do przodu, a ten z fizyk jeszcze nie sprawdzony. Wyniki mają być najpóźniej do niedzieli. Ale jakoś czarno to widzę, nie bardzo mi poszło. Nie znoszę tego przedmiotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.03.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 witaj pójdzie dobrze, na tym etapie studiów juz chyba aż tak nie utrudniają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.03.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No właśnie pierwsze trzy lata minęły super i bezproblemowo. I na dodatek wtedy studiowałam dziennie i było łatwiej. Odkąd zaczęłam magisterkę, wszystko idzie pod górę. Coraz to gorszych mam profesorów. Została nas garstka z 44 osób i jeszcze nas gnębią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 08.03.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Sylwia będzie dobrze................ magisterka to pikuś Dla Ciebie http://img20.imageshack.us/img20/4325/0c4df6f114f74aa8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 11.03.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co u was tak cichutko? Dzień dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 heeej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 To się dziewczyny rozgadały Jak Wam mija dzień??? Ja windykuję klientów Poza tym zaraz sprawdzę czy juz serwis do zmywarki był. A jutro mam miec "serwis" z SSF do kuchni i szaf- będa troche poprawić, trochę dokładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 11.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No to pracowicie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 serwis się opóźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ja dzisiaj mam od rana ból głowy. Chyba coś mnie bierze, jakieś choróbsko. Nie mogę się dać tak łatwo. Grzejniki już zamówiliśmy. W połowie kwietnia wchodzi hydraulik do naszego domku. Z elektrykiem będę rozmawiać w niedziele. Pracowicie się zapowiada następny miesiąc. Nie mogę się już doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 no tak, my wybieramy, zastanawiamy i zdecydować się nie możemy na te grzejniki a Ty raz dwa i zamówione no to front robót będzie i u Was się zacznie:) A ja dzisiaj mam od rana ból głowy. Chyba coś mnie bierze, jakieś choróbsko. Nie mogę się dać tak łatwo. no i ja dziś tak źle się czuje a do tego bolą mnie ręce i nogi, starość to czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Szybkie decyzje najlepsze. Bo czym dłużej się zastanawia to się nie wie czego się chce. Czy będziecie mieli grzejnik na klatce schodowej i na górze na korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 będziemy mieli tylko na korytarzu na górze, na klatce schodowej się nie da bo mamy jakieś wąskie schody i źle by sie chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 U nas będzie chyba grzejnik na klatce schodowej bo jest tam miejsce, choć hydraulik mówi że można by i z niego zrezygnować. A na górze na korytarzu nie będzie. A w pokoju w którym są dwa okna dachowe, będziecie mieli grzejnik pod tymi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 a no właśnie w tym pokoju nie damy jednego dużego grzejnika tylko dwa małe, najpierw mąż sam na to wpadł a potem Pan w sklepie tez tak doradził, pokój będzie lepiej dogrzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 My też myśleliśmy o jednym dużym ale hydraulik podpowiada nam żeby zrobić 2 małe. A jeszcze pytanie na której ścianie wieszacie ten grzejnik? Chodzi mi o ten przy drzwiach jak wychodzi się na balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts