Karollinka 11.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jeden obok drzwi balkonowych a drugi pod oknem dachowym. Tak miało byc przynajmniej po ostatniej wizycie hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ten obok drzwi balkonowych to po lewej czy prawej stronie drzwi? Mi za proponował na prawej stronie. Tylko tak się zastanwiam czy drzwi nie będą stukały o grzejnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ohoho jak u Ciebie wiosennie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 ohoho jak u Ciebie wiosennie się zrobiło Tęsknię za słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.03.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 jak się stoi przodem do drzwi balkonowych to po prawej, można go trochę przesunąć żeby drzwi nie zawadzał. Zmykam bo mąż wrócił do wieczora, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.03.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Miłego popołudnia.Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ohoho jak u Ciebie wiosennie się zrobiło Tęsknię za słońcem nadal tęsknię za słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 i ja tesknie, mam dosyc tego białego g... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.03.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 ohoho jak u Ciebie wiosennie się zrobiło Tęsknię za słońcem nadal tęsknię za słońcem Każdego dnia jak się budzę i myślę może już dziś będzie do około zielono, słońce na niebie i cieplutkie powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 my po świetach wyznaczamy granice działki i od strony sasiadów tuje posadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.03.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Mój tato jak był teraz w Holandii to mówił, że widział żywopłoty z tujek. Mówił, że jeżeli je się ładnie podcina to dają super efekt. My również planujemy zrobić studzienkę na deszczówkę, też rynny żeby miały ujście nie bezpośrednio na chodniki przed domem tylko do studzienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 no własnie, my chcemy takie tuje strzeliste, dopóki nie zrobimy ogrodzenia to beda pełnić taka funkcję, mi to sie bardzo podoba bo są gęste i fajie oslaniaja a wystarczy żeby były wysokie z 1,6 nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 14.03.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 my po świetach wyznaczamy granice działki i od strony sasiadów tuje posadzimy u nas prace ogrodowe to dopiero w 2011 na wiosnę, bo teraz to nie ma szans...... musimy teren zrównac, bic sie z sąsiadem o pół metra jak u Kargulów .........ach szkoda gadać................... my jesteśmy tak niby na skarpie a on z dołu podkradł nam ziemię i się obsunęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 no to nie zazdroszcze przejsc z sasiadami, my z naszymi jak narazie zadnych problemów nie mamy, ale teraz jak bedziemy robić przyłącza to mąż zaplanował żeby ziemię usypac na jakies skarpki na kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć Sylwia, widziałam ile naplanowałaś robót na najbliższy czas my tez juz bysmy zaczeli ale nie mamy drzwi wejsciowych i boimy się że kable ze ścian pozdejmuja. Co do elektryki to tez kładziemy kable pod alarm i oswietlenie zewnętrzne domku i ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witaj Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.03.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 cześć Sylwia, widziałam ile naplanowałaś robót na najbliższy czas my tez juz bysmy zaczeli ale nie mamy drzwi wejsciowych i boimy się że kable ze ścian pozdejmuja. Co do elektryki to tez kładziemy kable pod alarm i oswietlenie zewnętrzne domku i ogrodowe. A mogłabyś coś więcej napisać o oświetleniu na zewnątrz? Ja nie mam pomysłu. Nie wiem czy wystarczy tylko lampa obok drzwi czy zrobić jakieś oświetlenie od drzwi do bramy? Co zrobić na tarasie? A może poprostu światełka na podsufice wokół domu? Co myślisz o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 u nas oswietleniem zajmuje się mąż więc ja za bardzo nie wchodze w temat ale wiem że oświetlenie będzie w podsufitce a oprócz tego przed wejściem po obu stronach drzwi jakieś lampki, oswietlenie ogrodowe będzie tradycyjne czyli lampeczki wzdłóż chodnika do samej bramki, a przy bramce też bedzie światełko. szczegółów nie znam a jakos teraz nie ma czasu żeby sie nad tym zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 hej, Jakie ogrodzenie planujecie, masz już jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 17.03.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Brama będzie podobna do tej ze zdjęcia. Tylko góra będzie zaokrąglona i trochę zmienione wzory. Ale do końca jeszcze tego nie uzgodniliśmy. Żeby można było zabierać się do pracy nad sprzęsłami to wcześniej muszą być wymurowane słupki. A na słupki musimy jeszcze poczekać! Na wszystko trzeba czekać. Jak ja nie lubię czekać. http://www.wisniowski.pl//lng_pl/images/galeria/ogr_poses_lux/zoom/00015.jpg http://images49.fotosik.pl/247/d4eb2670119280a8.jpg A może masz jakieś pomysł na oświetlenie domku zewnątrz? Jakieś lampy na dom lub wolno stojące wzdłuż wjazdu. A może wystarczy zrobić światełko przy furtce żeby było widać kto przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts