sylwiaradek 31.03.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jak zaczynaliśmy budowę, nie wzięliśmy dużo rzeczy pod uwagę no i myśleliśmy że lepiej stoimy finansowo. Chociaż mimo wszystko nie jest źle. Mamy jakiś swój cel i do niego dążymy. No i nadal mam szansę mieć dwójkę dzieci przed 30 -stką. Zawsze tak sobie obiecywałam że tak będzie. ...To tak jak ja... I duzo bledow sie widzi po zrobieniu czegos, a pozniej mysl mozna bylo zrobic to lepiej. Ale zeby nie popelniac duzo bledow - mozna uczyc sie od kolezanek z forum. Pozdrawiam je tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.03.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://img187.imageshack.us/img187/6184/kolorowe2412514.jpg WESOLYCH SWIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.04.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://tullimy.blox.pl/resource/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.04.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://www.swinoujscie.zhp.pl/gfx/news/95_alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dzisiaj wstał z grobu Zbawiciel,Naszego świata Odkupiciel,Więc niech będzie koniec złemuI oddajmy hołd nasz Jemu,Alleluja, Alleluja !Dużo radości w dniach Świąt Wielkanocnychoraz udanego dyngusa.życzy Karollinka z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Swiąt........ troche spóźnipne ale....... to ta przebudowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czeeeść wróciłas czy jeszcze odpoczywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czeeeść wróciłas czy jeszcze odpoczywasz? Odpowiadam z wielkim opoznieniem. Bo nie moglam odnalesc gdzie sa moje ulubione tematy i nie dostaje wciaz powiadomien:( a ja nadal u meza, do nastepnego wtorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ale Ci dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 I dostalam dzisiaj piewsze powiadomienie. To zaczyna naprawde dzialac Moze teraz dobrze, ale za kilka dni wroci szara rzeczywistosc - budowa, szkola, praca mgr. Och dlatego trzeba korzystac teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 zaczełas juz pisać prace? ja teraz pisze dwie, a czasu niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.04.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tak juz zaczelam pisac. Tyle ze moja praca polega na przetlumaczeniu z jez angielskiego artykulu i na podstwie tego napisac trzeba pisac prace. Troche to mnie przerasta, bo angielski znam ale zeby przetlumaczyc tekst matematyczny to juz wezwanie. A ty pieszesz dwie? Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 cześć, no ja pisze dwie na zamówienie, nie tyle jest ciężko co czasu mało ale na szczęście sa studenci którzy wcześniej o tym mysla więc do czerwca sie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.04.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 cześć, no ja pisze dwie na zamówienie, nie tyle jest ciężko co czasu mało ale na szczęście sa studenci którzy wcześniej o tym mysla więc do czerwca sie wyrobię Nam juz wszyscy powtarzaja ze malo czasu zostalo i ze nie zdazymy do czerwca. Ale ja mysle ze spokojnie dam rade. kiedys licencjacka napisalam przez nie caly miesiac. Ta juz pisze od grudnia, bo poziom jest troche wyzszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja swoja magisterke tez napisałam w miesiąc, ale poł roku gromadziłam bibliografie, miałam przygotowane rozdziały i potem aby siadłam i napisałam ale na szczęście w jezyku polskim, u Ciebie nie dość że matma to jeszcze musisz z angielskieo tlumaczyc, sporo roboty ale za pare miesiecy odetchniesz z satysfakcją i dyplomem w ręku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.04.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Oby oby. W nocy na zmiane sni mi sie albo szkola albo budowa. Wczoraj w nocy przez sen rozmawialam z murarzem o zmianach w naszym domku. A innym razem sni mi sie obrona mgr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 jak wrócisz to szybciuto uporasz się z praca mag a potem sama przyjemność budowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.04.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.04.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam, witam po swiatecznym okresie i w nowej odsłonie, ja mam jeszcze trudności z obsługą nowego forum. Malo tu zagladam bo pogoda piekna wkoncu wiosne mamy i brak czasu na internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts