sylwiaradek 08.05.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Mam nadzieje, ale na dole jest kilka rzeczy do zmiany i musi to zrobić murarz, ale nie wiek kiedy on przyjdzie. Muszę w poniedziałek z nim zagadać. Ale mimo wszystko jestem już zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Sylwia teraz skup sie na pracy, napisz, obroń sie a potem ze spokojna głowa bedziesz mogła zająć sie budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.05.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Praca idzie mi nawet nie najgorzej. Dzisiaj miałam syminarium i byłam zapytać o kilka spraw. Już jestem bliska ukończenia pracy tylko zostały mi zad do zrobienia. Mam nadzieje że przez ten tydzień będę miała te zad a później tylko estetyka i wstęp. No i jeszcze będę miała 3 egz. Trochę tego będzie. A tu w piątek przyjedzie Radek, w niedziele komunia. Jak zwykle wszystko naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.05.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ohohho to faktycznie u was same ważne wydarzenia:) w takim razie priorytetem bedzie mąż:) na długo przyjezdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 08.05.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Plan był taki żeby wszystko na budowie zrobić po świętach. Wtedy ja miałam więcej czasu (nie było egz i wogóle). A tu się tak złozyło że wszystko się odciągnęło do teraz. A Radek przyjeżdża na ponad 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 cześć Sylwia, co słychać?pewnie teraz cały swoj czas poświęcasz mężusiowi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.05.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 U nas na budowie robota idzie jak burza. - elektrykę na górze mamy już skończoną i dół w połowie zrobiony- zrobione są brakujące ścianki- wczoraj zaczęło się tynkowanie ścian- hydraulik ma podłączyć wodę dziś lub jutro- no i zaczęły się pierwsze wykopy pod ogrodzenieMąż dziś będzie cały dzień na budowie a ja muszę nanieść brakujące poprawki na pracę mgr (piszę swoją i na zamówienie). Dzień zapowiada się bardzo pracowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.05.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ochohohho no faktycznie dzieje się u Was, zostaję daleko z tyłu w robotach koniczynkowych, niby coś się robi ale powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.05.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Sylwai dzieje się dzieje i powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.05.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Jeszcze zdążycie nas dogonić Karolinko. Bo po tych pracach, które teraz zaczęliśmy będzie przerwa w robotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.05.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzień doberekRobota na budowie idzie pełną parą, tylko nie mam czasu nadrobić zaległości w blogu. Może następny tydzień będzie spokojniejszy. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 roboty ida pełną parą więc czekamy na nowe zdjęcia z placu boju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.05.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Zdjęć na razie nie robiłam bo tak szczerze to robota idzie ale póki co to małe efekty. Jak już skończą tynkować górę to wtedy na pewno zrobię fotki. A z ogrodzeniem mamy chwilowy przestój, bo koniecznie trzeba wyrównać teren, żeby nie robić schodów. Dlatego wszystko zostało odłożone do następnego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 cześć Pracusie, jak ida roboty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.05.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hej Egzamin dziś mi poszedł kiepsko. Za tydzień będzie dopytka. Zrobiłam 2 zad dobrze a zad 3 coś poknociłam i ma mnie dopytywać. A myślałam że będzie lepiej A na budowie 2 pokoje otynkowane już. W sypialni na górze już jedna ściana od południa wyschła. Fajniutko zaczynają wyglądać ściany. Z MPG-ku podłączyli już się z wodą do rury od wodociągu, a we wtorek hydraulik podłączy ją do domu. Wkońcu ruszyliśmy z robotą na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.05.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Hej Egzamin dziś mi poszedł kiepsko. Za tydzień będzie dopytka. Zrobiłam 2 zad dobrze a zad 3 coś poknociłam i ma mnie dopytywać. A myślałam że będzie lepiej A na budowie 2 pokoje otynkowane już. W sypialni na górze już jedna ściana od południa wyschła. Fajniutko zaczynają wyglądać ściany. Z MPG-ku podłączyli już się z wodą do rury od wodociągu, a we wtorek hydraulik podłączy ją do domu. Wkońcu ruszyliśmy z robotą na dobre. będzie dobrze................. i z zaliczeniami i z budową.................. w końcu musi byc, no nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.05.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 A miało być tak pięknie!! Ale nie będzie. Budowa będzie zawieszona na tydzień może dłużej. Elektryk nie da rady dokończyć swojej pracy, a tynkarze muszę poczekać na niego. Więc póki co będzie zastój aż elektryk skończy. A już szło tak dobrze. Och Ach ta budowa, zawsze pod górę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Na budowie zastój ale popatrz na to z innej strony – będziesz miała chwilę oddechu na sprawy egzaminowo-naukowe Witam się po długim niebycie w Twych progach i przyznaję, że jestem pod wrażeniem postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.05.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Oooo, ale dziwna czcionka mi wyszła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.05.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wiem wiem teraz egz najważniejsze. Jeszcze tak jak by 3 mi zostały do zdania. (Z jednego już wiem co muszę się nauczyć i z tego będę odp.) Na szczęście nie daleko już koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts