Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Praca idzie mi nawet nie najgorzej. Dzisiaj miałam syminarium i byłam zapytać o kilka spraw. Już jestem bliska ukończenia pracy tylko zostały mi zad do zrobienia. Mam nadzieje że przez ten tydzień będę miała te zad a później tylko estetyka i wstęp. No i jeszcze będę miała 3 egz. Trochę tego będzie. A tu w piątek przyjedzie Radek, w niedziele komunia. Jak zwykle wszystko naraz.

U nas na budowie robota idzie jak burza.

- elektrykę na górze mamy już skończoną i dół w połowie zrobiony

- zrobione są brakujące ścianki

- wczoraj zaczęło się tynkowanie ścian

- hydraulik ma podłączyć wodę dziś lub jutro

- no i zaczęły się pierwsze wykopy pod ogrodzenie

Mąż dziś będzie cały dzień na budowie a ja muszę nanieść brakujące poprawki na pracę mgr (piszę swoją i na zamówienie). Dzień zapowiada się bardzo pracowicie.

Zdjęć na razie nie robiłam bo tak szczerze to robota idzie ale póki co to małe efekty. Jak już skończą tynkować górę to wtedy na pewno zrobię fotki. A z ogrodzeniem mamy chwilowy przestój, bo koniecznie trzeba wyrównać teren, żeby nie robić schodów. Dlatego wszystko zostało odłożone do następnego tygodnia.

Hej :)

Egzamin dziś mi poszedł kiepsko. Za tydzień będzie dopytka. Zrobiłam 2 zad dobrze a zad 3 coś poknociłam i ma mnie dopytywać. A myślałam że będzie lepiej :(

A na budowie 2 pokoje otynkowane już. W sypialni na górze już jedna ściana od południa wyschła. Fajniutko zaczynają wyglądać ściany. Z MPG-ku podłączyli już się z wodą do rury od wodociągu, a we wtorek hydraulik podłączy ją do domu. Wkońcu ruszyliśmy z robotą na dobre.

Hej :)

Egzamin dziś mi poszedł kiepsko. Za tydzień będzie dopytka. Zrobiłam 2 zad dobrze a zad 3 coś poknociłam i ma mnie dopytywać. A myślałam że będzie lepiej :(

A na budowie 2 pokoje otynkowane już. W sypialni na górze już jedna ściana od południa wyschła. Fajniutko zaczynają wyglądać ściany. Z MPG-ku podłączyli już się z wodą do rury od wodociągu, a we wtorek hydraulik podłączy ją do domu. Wkońcu ruszyliśmy z robotą na dobre.

będzie dobrze................. i z zaliczeniami i z budową.................. w końcu musi byc, no nie????

A miało być tak pięknie!! Ale nie będzie. Budowa będzie zawieszona na tydzień może dłużej. Elektryk nie da rady dokończyć swojej pracy, a tynkarze muszę poczekać na niego. Więc póki co będzie zastój aż elektryk skończy. A już szło tak dobrze. Och :(

Ach ta budowa, zawsze pod górę.

Pozdrawiam