Karollinka 28.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Sylwia uporaj sie szybciutko z egzaminami i obrona pracy, odetchniesz z ulga i bedziesz miała czas na budowanie:)jak postepy w koniczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam, Dawno nie zagladalam do Ciebie:cool: i musze nadrobić zaległaści:bash:Życze powodzenia na egzaminach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.05.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 cześć, jak tam egzaminy? masz już wyznaczony termin obrony pracy mag?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.05.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 cześć, jak tam egzaminy? masz już wyznaczony termin obrony pracy mag?? Może jest teraz na jakimś bo jej nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 cze, no i jak tam po egzaminach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Cześć dziewczyny Nie zaglądałam przez kilka dni bo brakowało mi czasu na wszystko, ale już jestem. Co do egzaminów - wczoraj miałam jeden. Jestem dobrej myśli, bo dobrze napisałam. Tylko mi został egz 12 czerwca i pytanie z fizyki w następny weekend. A co do obrony to będzie pod koniec czerwca. Muszę teraz zacząć powtarzać z analizy, algebry i geometrii. Trochę tego jest. Praca już prawie gotowa. Tylko jeszcze wstęp i kilka poprawek. A na budowie widać już małe zmiany: 1. podpięliśmy się do wodociogu ale nie mamy jeszcze licznika 2. tynki na górze już schną - mam zdjęcia ale jeszcze nie wstawiłam 3. słupki ustawione z tyłu działki, a reszta będzie jak koparka trochę wyrówna teren. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sylwia no to trzymamy kciuki za 5 z egzaminu:)ale fajnie że macie tynki, ściany już ładniejsze i czyściej, jakie nastepne roboty planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Tynki mamy zrobione tylko na górze i klatkę schodową. Muszę przyznać że od razu jest inaczej wyglądają pokoje. A dół nadal brudny. W następnym tygodniu ciąg dalszy roboty. A ten tydzień będzie trochę spokojniejszy. Będę miała więcej czasu na naukę. Jedynie może tylko koparka przyjedzie wyrównać teren na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A co będę Wam pisała o tynkach - sami wejdzie na mój blog i oceńcie. Jestem z nich zadowolona, bo ładnie wyglądają i nie drogo kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 nooo Kochana miód malina, pieknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a powiedz Sylwuś ile Was kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 a powiedz Sylwuś ile Was kosztowały? Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 31.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sywlus racja że domek od razu inaczej wygląda jak nie widać pustaków itd............. potem jak kolorek będzie i podłogi i drzwi to już jak w domuKciukasy na egzaminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Ten etap budowy zaczyna mi się już coraz bardziej podobać. Domek zaczyna być bardziej domowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sylwia jak będa tynki i wylewki to zacznie sie prawdziwa wykończeniówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Sylwia jak będa tynki i wylewki to zacznie sie prawdziwa wykończeniówka:) To będzie wykończeniówka finasowa. Dostałaś emila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dostałam jednego a jeszcze bym chciała dostać z ceną za wszystko:) jeśli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dostałam jednego a jeszcze bym chciała dostać z ceną za wszystko:) jeśli można... Cena za materiały to już napisałam. Jak chcesz wieczorem napiszę dokładnie jakie poszły materiały. A robocizna to cena za metr razy ile jest metrów ścian. (Metrów jest około 400 jak dobrze pamiętam) My jeszcze całości nie płaciliśmy, bo na razie jesteśmy w trakcie roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.05.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 no właśnie chodzilo mi głównie o metry ścian:) ok, to teraz już bedę miała jakiś ogólny pogląd na koszt, chyba jednak tynków nie bedziemy mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 31.05.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A Wy już liczyliście jaki jest koszt tynków z płyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts