Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć dziewczyny :) Nie zaglądałam przez kilka dni bo brakowało mi czasu na wszystko, ale już jestem. Co do egzaminów - wczoraj miałam jeden. Jestem dobrej myśli, bo dobrze napisałam. Tylko mi został egz 12 czerwca i pytanie z fizyki w następny weekend. A co do obrony to będzie pod koniec czerwca. Muszę teraz zacząć powtarzać z analizy, algebry i geometrii. Trochę tego jest.

Praca już prawie gotowa. Tylko jeszcze wstęp i kilka poprawek.

A na budowie widać już małe zmiany:

1. podpięliśmy się do wodociogu ale nie mamy jeszcze licznika

2. tynki na górze już schną - mam zdjęcia ale jeszcze nie wstawiłam

3. słupki ustawione z tyłu działki, a reszta będzie jak koparka trochę wyrówna teren.

Pozdrawiam wszystkich

Tynki mamy zrobione tylko na górze i klatkę schodową. Muszę przyznać że od razu jest inaczej wyglądają pokoje. A dół nadal brudny. W następnym tygodniu ciąg dalszy roboty. A ten tydzień będzie trochę spokojniejszy. Będę miała więcej czasu na naukę. Jedynie może tylko koparka przyjedzie wyrównać teren na dniach.

dostałam jednego a jeszcze bym chciała dostać z ceną za wszystko:) jeśli można...:)

Cena za materiały to już napisałam. Jak chcesz wieczorem napiszę dokładnie jakie poszły materiały.

A robocizna to cena za metr razy ile jest metrów ścian. (Metrów jest około 400 jak dobrze pamiętam) My jeszcze całości nie płaciliśmy, bo na razie jesteśmy w trakcie roboty.