Karollinka 31.05.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dokładnie nie, ale tu odejda koszty robocizny bo mąż i brat sami zrobią, do tego nie trzeba potem żadnych gładzi więc jakby nie liczyc to wyjdzie sporo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 31.05.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Tynki super, jakie robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 heejj Śpiochu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Hej Ostatnio nie mam czasu na spanie. Prawdopodobnie obrona będzie około 20-23 czerwiec, więc mam dużo nauki. Muszę wszystko powtórzyć od I roku studiów. A studia zaczynałam w 2005:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.06.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no tak, teraz gorący okres, ale przetrwasz ten miesiąc i masz mgr w kieszeni:) a męża jeszcze masz w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.06.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 no tak, teraz gorący okres, ale przetrwasz ten miesiąc i masz mgr w kieszeni:) a męża jeszcze masz w domku?? Wczoraj już pojechał. Teraz mam trochę więcej czasu, bo jak on był to nie chciało mi się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.06.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 dzień dobry. Coś bym po doradzał, coś skrytykował , ale dziennik stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Wczoraj już pojechał. Teraz mam trochę więcej czasu, bo jak on był to nie chciało mi się uczyć. cze, to Ty znowu słomiana wdowa, wiem jak to jest, przetrwalam tak 3 lata i nigdy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dzień dobry. Coś bym po doradzał, coś skrytykował , ale dziennik stary. Dzień doberek Ale za to blog jest nowy, tylko trochę skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 cze, to Ty znowu słomiana wdowa, wiem jak to jest, przetrwalam tak 3 lata i nigdy więcej! A najgorsze jest to że nie wiadomo co dalej! Ale póki nie podejmujemy żadnych decyzji do mojej obrony, a później coś będzie trzeba zadecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 no właśnie te decyzje najtrudniejsze bo rzutuja na całe dalsze życie. My tez się zastanawialismy czy jechać z Pawłem czy zostać tu, zdecydowalismy sie na budowę co nas związało z Polska pewnie juz na stałe i wychodzi na to że to był dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.06.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Już biegnę do bloga. http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-158.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 My na bank wiem że będziemy mieszkać w Polsce. Tylko w tym momencie jak by mąż wrócił, to zostalibyśmy bez dochodów. Nawet jak ja zacznę pracować to jest to kropla w morzu na nasze wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Sylwia u Was też jest inaczej bo nie macie dziecka, w takim momencie warto się przemeczyc jeszcze trochę, dokończyc domek i pomysleć o powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No tak. Na odległość to nie chciałabym zostać sama z dzidziusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.06.2010 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Już biegnę do bloga. http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-158.gif Widzę że wizyta na moim blogu była udana. Zapraszam ponowie za jakieś 2 tygodnie, bo roboty wciąż trwają i coraz więcej efektów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Sylwia to moze jakieś nowe foteczki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Widzę że wizyta na moim blogu była udana. Zapraszam ponowie za jakieś 2 tygodnie, bo roboty wciąż trwają i coraz więcej efektów. Pozdrowienia bedziemy zaglądać co chwilę bo może się namyślisz i niedługo coś wkleisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.06.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Sylwia i jak juz po egzaminach??? Pewnie jak bedziesz to czytac to bedzie juz LUZIK:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.06.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć dziewczyny Jestem dzisiaj zła - to nawet mało powiedziane. Ale na forum inaczej nie napiszę. Dziś gość z fizyki pytał nas 5 godzin i tylko jednej osobie zaliczył. Mam już wszystko wpisy, inne przedmioty poszły okey a ten gość od marca nas gnębi i jeszcze tego nie koniec. Chyba idzie się tylko upić dziś i iść spać. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts