Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

Cześć dziewczyny :) Jestem dzisiaj zła - to nawet mało powiedziane. Ale na forum inaczej nie napiszę. Dziś gość z fizyki pytał nas 5 godzin i tylko jednej osobie zaliczył. Mam już wszystko wpisy, inne przedmioty poszły okey a ten gość od marca nas gnębi i jeszcze tego nie koniec.

Chyba idzie się tylko upić dziś i iść spać.

PA

Nie denerwój się Kochana, bedzie dobrze zobaczysz. Są tacy .... ( bez komentarza )na tym świecie i tyle!!!

Sen dobrze ci zrobi

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie Cię to nie pocieszy, ale pamiętam taki egzamin z prawa handlowego - cały semestr wkuwałam Kodeks handlowy - w styczniu na 2 tygodnie przed egzaminem wszedł w zycie Kodeks spółek handlowych - wykładowca powiedział nam, żeby się nie przejmowac, bo nowy kodeks jesy jeszcze niedostepny i egzamin bedzie ze starych przepisów. W dniu egzaminu odwidziało mu się - nikt nie zdał, potem wszyscy ciagaliśmy sie z poprawkami ponad pół roku, a żeby było jeszcze śmieszniej to na egzaminie warunkowym dowiedziałam się, że niepotrzebnie zapłaciłam za warunek, bo egzamin zdałam za drugim podejsciem tylko na liscie byl błąd - egzaminator jednak mi nie popuścił i zdawałam jeszcze raz. Tobie oczywiście zyczę, żeby ominęly Cie takie przejscia i trzymam kciuki za pozytywny wynik.

O kurcze, takie smutne nowiny...... No ale na studiach już tak jest że jedno idzie z górki a inne pod górkę. Ja również mam za sobą taki "miły" przedmiot który zdawałam ponad pół roku, bynajmniej nie z braku wiedzy a z braku zdrowego rozsądku i odrobiny człowieczeństwa u szanownego wykładowcy :(

pozdrawiam

Cześć wszystkim :)

Jak mi miło że dużo osób mnie odwiedziło. Dziękuję wszystkim.

Już dzisiaj trochę mi przeszło i zebrałam siły na następny tydzień. Zapomniałam jeszcze dodać, że teraz mam z fizyki zrobić jakiś głupi rysunek i mów wysłać drogą emailową. I jak będzie okey to mi zaliczy. Zła była bo wszystkie przedmioty kierunkowe mam zdane i 29 czerwca jest obrona, a ten sobie takie jaja robi. Mam nadziej że za miesiąc już tylko będę się śmiała wspominając UMCS.

No to super że się tak łatwo uda to zaliczenie zdobyć. Pan wykładowca tylko się z Wami tak droczy, pewnie miał kiepski dzień to odreagował na studentach. On też na pewno chce mieć te egzaminy już z głowy. Na pewno wszystko będzie dobrze i za czas jakiś będziesz z uśmiechem wspominać ten egzamin tak jak my swoje ;)

witaj Sylwuś, no niestety na studiach tak jest jak dobrze to napisała druga Sylwia, ja też miałam takiego wykładowcę że 80% naszego roku miało warunek, oj tez się omęczyłam ale teraz aby śmiać mi się chce, chociaż nie powiem czasem w złych snach przypomina mi się ten egzamin i ten profesor:)

pewnie nie ma osoby która bezstresowo przeszłaby całe studia także głowa do góry:) trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemu.

hej

Wysłałam zadanie z fizyki i mam nadzieję że w sobotę dostanę wpis bez problemu. Ale zacznę się cieszyć jak będę miała podpis.

A na budowie robota idzie, tynkują dzisiaj salon i kuchnię. Zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Akcja woda dziś znów wznowiona. Może w końcu pozytywnie się zakończy.

Już mam zatwierdzoną pracę. Powiem Wam ze praca licencjacka była o wiele łatwiejsza. Po pierwsze pisana w Wordzie i temat miałam bajecznie prosty. A z tą miała sporo problemów ale na szczęście jest już gotowa. Tylko teraz mam 2 tygodnie na powtórki. 29 czerwca wielki dzień.