30Agulka 14.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Sylwia teraz to nie ma takiej opcji, abys nie zdała. U nas póxnym popołudniem rozjasniło sie i teraz nawet piknie świeci słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.06.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dziękuję wszystkim za miłe słowa i że bardziej we mnie wierzycie niż ja sama w siebie. Przez szkołę zaniedbałam swój dziennik budowy, ale wstawię wszystkie zdjęcia jak już będę trochę wolniejsza. Mogę powiedzieć, że kończymy tynki. Został jeszcze garaż i piwnica. Było by już skończone jak by panowie tynkarze nie robili sobie przerwy. Ale to nic bo i tak nam na razie na czasie nie zależy. Hydraulikę zaczniemy zaraz po tym jak będą tynki. A z ogrodzeniem na razie się wstrzymaliśmy. Bo jak byliśmy umówieni z panem od koparki to padał deszcz. A teraz pan jest zajęty i tak ciągle to odkładamy. Jeszcze 2 tygodnie stresu i mam nadzieję że odetchnę z ulgą. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.06.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sylwuś no no super się robi w koniczynce, mi się zawsze wydawało że jak są tynki i wylewki to już najgorsze zrobione i potem aby pomalować ściany, robić podłogi i jest już extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 16.06.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Powiem Wam że mnie każda najmniejsza rzecz zrobiona w domku bardzo cieszy. Tylko najgorsze jest to że na początku budowy fundusze były większe i wtedy nie martwiliśmy się co dalej, a teraz mimo że dużo się wydaje to nadal są małe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 wierzę, wierzę Sylwia że wszystko cieszy. My już mamy od dziś swój prąd i jak mąż znajdzie trochę czasu to zaczniemy dalej działać. a narazie podziwiam skrzynkę prądową, gazową i licznik wody i mimo że to kase nabija to tez jestem zadowolona ze to juz za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.06.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Powiem Wam że mnie każda najmniejsza rzecz zrobiona w domku bardzo cieszy. Tylko najgorsze jest to że na początku budowy fundusze były większe i wtedy nie martwiliśmy się co dalej, a teraz mimo że dużo się wydaje to nadal są małe efekty Tobie się wydaje że efekty są małe, a tak naprawdę dużo już zrobiliście i ciągle idziecie do przodu:) Poza tym budujecie , wykańczacie stopniowo i przez to wydaje sie że są małe efekty. My mamy tak samo mamy każda rzecz cieszy nawet ten mój zarośnięty ogródek:D Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.06.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Zgadzam się z Karolinką, po tym co widziałam u mnie na budowie doszłam do wniosku, że tynki to bodajże najbrudniejsze prace na budowie, moi tynkarze zostawili po sobie straszny syf i dwa 180l worki na śmieci puszek po piwie:jawdrop: puszki gniotłam i uzbierałam dwa wory;) dlatego bardzo cieszę się, że tynki już za nami:D E tam tynki - przy gipsach to dopiero jest syf Ale ja miałam chyba najlepszych tynkarzy na świecie z zadnej ekipy nie byłam tak zadowolona jak z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Sylwia avaterek nowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.06.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Sylwia avaterek nowy;) A no nowy, z Włoch. Taki z marzeniem o odpoczynku w ładnym i ciepłym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 18.06.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Na budowie prace elektryka i tynkarzy dobiegają końca. Elektryk kończy jutro, a tynkarze najpóźniej we wtorek. Hura Będzie czym uzupełniać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 18.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 A no nowy, z Włoch. Taki z marzeniem o odpoczynku w ładnym i ciepłym miejscu. cudny ,,,,,,,, ja musze poszukac jakiś widoków z wycieczki moich rodziców z Włoch, tez piekne napstrykała mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.06.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 cześć Sylwia, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu juz takie postepy:)co teraz bedziecie robic na budowie?czekamy na fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.06.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Wiedziałam że tak będzie, znów mi się podoba coś innego niż jeszcze kilka dni temu. Wcześniej byłam za kuchnią w kolorze wanilin, brązu ..., a od kilku dnia jak zobaczyłam w jednym z polskich seriali meble o kolorze metalicznym to nie mogę o nich zapomnieć. To było coś takiego:http://www.kuchnie-alno.pl/images/artykul/11/11_alnoflash.jpgChociaż ta kuchnia jest bardzo zimna. A tamta było rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.06.2010 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Decyzja prawie zapadła w sprawie odkurzacza centralnego, męża przekonało to zdjęcie:http://www.mawig.waw.pl/images/centralne_odkurzacze/centralne_odkurzacze.jpgRozmawiałam z moim elektrykiem, on też zajmuje się zakładaniem odkurzaczy i rekuperatorów. Już wiem zalety i wady tych dwóch urządzeń. Tylko szkoda, że nie stać mnie na to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.06.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 cześć Sylwia, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu juz takie postepy:) co teraz bedziecie robic na budowie? czekamy na fotorelacje Zdjęcia będą bo jest co fotografować. Ale za każdym razem zapominam wziąć aparatu ze sobą na budowę. Wciąż mamy problem z koparką. Już od kilku tygodni chcemy wyrównać teren, zrobić przepusty w rowie i zacząć ogrodzenie z przodu. Za każdym razem coś nam psuje plany. W czwartek jak była ładna pogoda to pan od koparki coś na ściemniał i nie przyjechał. Na dzisiaj zamówiliśmy innego i ten pojawił się z rana i wszystko było by okey jak by nie deszcz. Pan po godzinie pracy się zakopał i koniec roboty. Ręce opadają z bezradności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.06.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Decyzja prawie zapadła w sprawie odkurzacza centralnego, męża przekonało to zdjęcie: http://www.mawig.waw.pl/images/centralne_odkurzacze/centralne_odkurzacze.jpg Rozmawiałam z moim elektrykiem, on też zajmuje się zakładaniem odkurzaczy i rekuperatorów. Już wiem zalety i wady tych dwóch urządzeń. Tylko szkoda, że nie stać mnie na to drugie. Ja tez jestem za odkurzaczem!!!! Troche dzieje sie u Ciebie, a sciany juz bialutkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.06.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ściany będą jeszcze bielsze po białkowaniu, ale na to jeszcze musimy trochę poczekać. Dzisiaj miałam chwilkę i wkleiłam nowe fotki. Zapraszam do dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.06.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wiedziałam że tak będzie, znów mi się podoba coś innego niż jeszcze kilka dni temu. Wcześniej byłam za kuchnią w kolorze wanilin, brązu ..., a od kilku dnia jak zobaczyłam w jednym z polskich seriali meble o kolorze metalicznym to nie mogę o nich zapomnieć. To było coś takiego:http://www.kuchnie-alno.pl/images/artykul/11/11_alnoflash.jpg Chociaż ta kuchnia jest bardzo zimna. A tamta było rewelacyjna. Zimna czy nie zimna - piękna w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.06.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A no nowy, z Włoch. Taki z marzeniem o odpoczynku w ładnym i ciepłym miejscu. Włochy o tak!! Ja za miesiąc lece wygrzać się w takim ładnym miejscu ( oby pogoda była ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 21.06.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja też marzę o wakacjach, o takim czasie kiedy będzie można odpocząć. A póki co to trzeba wrócić do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts