30Agulka 21.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ja też marzę o wakacjach, o takim czasie kiedy będzie można odpocząć. A póki co to trzeba wrócić do rzeczywistości. witam i ja wieczorowo Ja nie mogę się doczekac Ustki w tym roku, to już za 3 tygodnie a wczorajszy Kołobrzeg był cudny Kuchnia bardzo fajna ( choc zimna;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Widziałam zaczątki płotu.................. u nas jeszcze długo postoi prowizoryczny płot, niestety............ a i kibelek z tyłu tyz fajny................ bardzo prawdopodobne, że mamy tej samej firmy:D:D:D:D:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.06.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Widziałam zaczątki płotu.................. u nas jeszcze długo postoi prowizoryczny płot, niestety............ a i kibelek z tyłu tyz fajny................ bardzo prawdopodobne, że mamy tej samej firmy:D:D:D:D:lol2::lol2: Agulka nie pamiętasz jak razem w sklepie zamawiałyśmy kibelki To ten sam producent tylko inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 22.06.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Agulka nie pamiętasz jak razem w sklepie zamawiałyśmy kibelki ;) To ten sam producent tylko inny model aaaaaaaaaaaaaa zajarzyłam......... dzięki temu że razem zamówiłysmy taki DUZY rabat nam dali:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sylwia jak tam przygotowania do obrony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.06.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Sylwia jak tam przygotowania do obrony? Ciągle powtarzam ale jak nauczę się czegoś nowego to zapominam już to co umiałam wcześniej. A najbardziej mylą mi się wzory. Ale na szczęście już tylko tydzień został i później będę miała to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ciągle powtarzam ale jak nauczę się czegoś nowego to zapominam już to co umiałam wcześniej. A najbardziej mylą mi się wzory. Ale na szczęście już tylko tydzień został i później będę miała to za sobą. przeciez Ty to wszystko wiesz............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 23.06.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wiadomość prawie z ostatniej chwili. Promotor wysłał nam pytania bardziej szczegółowe to co może być na obronie. Jest coraz lepiej. Już mniej więcej wiem co będzie. Trochę mi już lżej na duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Wiadomość prawie z ostatniej chwili. Promotor wysłał nam pytania bardziej szczegółowe to co może być na obronie. Jest coraz lepiej. Już mniej więcej wiem co będzie. Trochę mi już lżej na duszy. zobaczysz po wszystkim jak wejdziesz na FM , bedziesz sie z tego śmiać................ przeciez ta obrona to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Sylwia, super że promotor taki życzliwy człowiek, obrona to już formalność, wiadomo że człowiek sie stresuje ale to już jest bardziej luźna rozmowa niż egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 24.06.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 A przez całe 2 lata mówił że nic nie poda i że mamy cały materiał powtórzyć a tu taka niespodzianka. Ale mimo wszystko stresuję się trochę bo nie lubię ustnych egzaminów, kiedy to trzeba wzory mówić z pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 27.06.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Nic dodać nic ująć: Tak to wyglądało rok temu. Edytowane 27 Czerwca 2010 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.06.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witajcie Tak obrona już jutro o 8 się zaczyna. Ani wczoraj ani dziś już nie zaglądam do książek. Dzisiaj tylko trochę powtórzę i mam nadzieję, że wystarczy. Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda jest przecudna. Przy takiej pogodzie pan od koparki na pewno przyjedzie zniwelować działkę w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 28.06.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 cześć Sylwia, masz racje, dzis nie zaglądaj do książek, zrelaksuj sie i jutro trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 28.06.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Ooo, to już jutro wielki dzień ! No trzymamy kciukasy, trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 28.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Sylwia trzymam kciuki - zobaczysz: Nie taki diabel straszny jag go malują Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.06.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sylwia POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAMY KCIUKI:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 29.06.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Sylwia POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAMY KCIUKI:) Dziękuję UDAŁO SIĘ. MOŻECIE DO MNIE MÓWIĆ PANI MAGISTER;). Miałam dużo szczęścia. Zadali mi 3 pytania i na wszystkie znałam odpowiedź. Hura:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 29.06.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 G R A T U LA C J E !!! http://klementynka7.w.interia.pl/obrazki/gratuluje/gratulacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.06.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Super!!!!!!!!!! wielkie gratulacje Pani Magister!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts