Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bryyyyyyyyyyyyyyy

ale u nas jest fajnie chłodno i deszczowo........... za kilka dni znów mają być upały a my będziemy smażyć sie n plaży:wiggle:

U nas też fajnie nie za gorąco i bez deszczowo.

A tej gorącej plaży Ci bardzo zazdroszczę. A tym bardziej będzie udany urlop jak domek będzie czekał na Was gotowy. Wyjazdy na urlop są najbardziej udane wtedy gdy nie ma się niezałatwionych spraw na głowie.

Pozdrowionka :)

hej, hej, taka cisza u Ciebie Sylwuś, co słychac, co działacie w koniczynce?

Hej dziewczyny :)

W tym tygodniu cisza w koniczynce. Jedynie przez 2 dni myłam okienka w domku. Po niedzieli wkracza do akcji hydraulik. No i jeszcze do końca nie wyrównaliśmy terenu. Mamy strasznego pecha. Pan w sobotę przez 7 godzin działał i już mu nie wiele zostało, ale coś mu się popsuło i miał przyjechać w poniedziałek. No i nie przyjechał bo w niedziele była okropna ulewa i nie dało się tam wjechać. Wczoraj przesechło no to dzisiaj do padało. No i nadal czekamy na pogodę. Dobrze będzie jak wogóle w tym roku się ogrodzimy. Bo w takim tempie to różnie może być.

Pozdrowienia

czeee Sylwia, powiedz co porbiasz w wolne długie wakacyjne dni???

Cześć kochane :)

Zawsze jest coś do zrobienia. I czas mija bardzo szybko. Zaczęły się pracę przy ogrodzeniu na działce i niedługo będziemy robili hydraulikę. A wolnym czasie chodzimy z siostrami nad zalew poleniuchować. Pogoda jest przepiękna. No i w końcu jestem opalona. Dopiero w sierpniu mam zaplanowany 3 tygodniowy wyjazd.

Jedyne moje zmartwienie to praca. Wciąż szukam czegoś jak dla mnie. Na razie brak dobrych wiadomości.

Pozdrawiam :)