30Agulka 29.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wiedziałam , suuuuuuuuuuuuuuuuuper................................. http://img59.imageshack.us/img59/9311/292pp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.06.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Cześć dziewczyny Dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu wstałam jak skowronek. Dzięki za gratulacje. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.06.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 czeee skowronku:) wierzę że dzis Ci sie dobrze spało:) kolejnyetap w życiu zamknięty, teraz bedziesz mogła poświecic się budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.06.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 czeee skowronku:) wierzę że dzis Ci sie dobrze spało:) kolejnyetap w życiu zamknięty, teraz bedziesz mogła poświecic się budowie. Budowa na pewno jest ważna, ale najważniejsze teraz będzie znalezienie pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 30.06.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Cześć dziewczyny Dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu wstałam jak skowronek. Dzięki za gratulacje. Pozdrawiam wszystkich Jeszcze ja z gratulacjami.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 30.06.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.06.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Teraz najchętniej zaprosiła bym Was wszystkich na opicie moich sukcesów (jeszcze niedzielna rocznica nie została uczczona). Szkoda że ja mieszkam na szarym końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 30.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Teraz najchętniej zaprosiła bym Was wszystkich na opicie moich sukcesów (jeszcze niedzielna rocznica nie została uczczona). Szkoda że ja mieszkam na szarym końcu Ja się już pakuję i jadę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.07.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 jak tam Sylwuś? odreagowałas już wszystkie stresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.07.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja się już pakuję i jadę :D Biegnę do sklepu po coś extra. Goście jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 01.07.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 jak tam Sylwuś? odreagowałas już wszystkie stresy? Dawno tak dobrze się nie czułam jak teraz. To ogromna ulga wiedzieć, że ten etap mam już za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.07.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 cześć Sylwia, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.07.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 cześć Sylwia, co słychać? Hej Karolinka U mnie w porządku, dziękuję. Zapowiada się ciepły i słoneczny weekend więc trzeba korzystać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Sylwia znaczy się Pani magister !! Oczywiście wielkie gratulacje! Teraz masz wakacje na całego, luzik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 06.07.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Bryyyyyyyyyyyyyyy ale u nas jest fajnie chłodno i deszczowo........... za kilka dni znów mają być upały a my będziemy smażyć sie n plaży:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.07.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Bryyyyyyyyyyyyyyy ale u nas jest fajnie chłodno i deszczowo........... za kilka dni znów mają być upały a my będziemy smażyć sie n plaży:wiggle: U nas też fajnie nie za gorąco i bez deszczowo. A tej gorącej plaży Ci bardzo zazdroszczę. A tym bardziej będzie udany urlop jak domek będzie czekał na Was gotowy. Wyjazdy na urlop są najbardziej udane wtedy gdy nie ma się niezałatwionych spraw na głowie. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hej, hej, taka cisza u Ciebie Sylwuś, co słychac, co działacie w koniczynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.07.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hej, hej, taka cisza u Ciebie Sylwuś, co słychac, co działacie w koniczynce? Hej dziewczyny W tym tygodniu cisza w koniczynce. Jedynie przez 2 dni myłam okienka w domku. Po niedzieli wkracza do akcji hydraulik. No i jeszcze do końca nie wyrównaliśmy terenu. Mamy strasznego pecha. Pan w sobotę przez 7 godzin działał i już mu nie wiele zostało, ale coś mu się popsuło i miał przyjechać w poniedziałek. No i nie przyjechał bo w niedziele była okropna ulewa i nie dało się tam wjechać. Wczoraj przesechło no to dzisiaj do padało. No i nadal czekamy na pogodę. Dobrze będzie jak wogóle w tym roku się ogrodzimy. Bo w takim tempie to różnie może być. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.07.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 czeee Sylwia, powiedz co porbiasz w wolne długie wakacyjne dni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.07.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 czeee Sylwia, powiedz co porbiasz w wolne długie wakacyjne dni??? Cześć kochane Zawsze jest coś do zrobienia. I czas mija bardzo szybko. Zaczęły się pracę przy ogrodzeniu na działce i niedługo będziemy robili hydraulikę. A wolnym czasie chodzimy z siostrami nad zalew poleniuchować. Pogoda jest przepiękna. No i w końcu jestem opalona. Dopiero w sierpniu mam zaplanowany 3 tygodniowy wyjazd. Jedyne moje zmartwienie to praca. Wciąż szukam czegoś jak dla mnie. Na razie brak dobrych wiadomości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts