Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć kochane :)

Zawsze jest coś do zrobienia. I czas mija bardzo szybko. Zaczęły się pracę przy ogrodzeniu na działce i niedługo będziemy robili hydraulikę. A wolnym czasie chodzimy z siostrami nad zalew poleniuchować. Pogoda jest przepiękna. No i w końcu jestem opalona. Dopiero w sierpniu mam zaplanowany 3 tygodniowy wyjazd.

Jedyne moje zmartwienie to praca. Wciąż szukam czegoś jak dla mnie. Na razie brak dobrych wiadomości.

Pozdrawiam :)

Sylwus doczytałam że wybierasz się na dłuugie wakacjie, jedziesz do mężusia?

Sylwia dzięki za miłe słowa ................... widzę płot będzie juz taki luksusowy, bo my przez jakiś dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas będziemy mieć tylko siatkę i furtkę.

Widziałaś mój wiatrołap?????? Że skromnie spytam:rolleyes:

Już biegnę do Twojego dzienniczka.

A ogrodzenie będzie faktycznie już trochę ładniejsze. Tylko jak bym od razu wiedziała że to będzie tyle kosztowało to bym ogrodziła siatką. Przez to nasza koniczynka traci.

Już biegnę do Twojego dzienniczka.

A ogrodzenie będzie faktycznie już trochę ładniejsze. Tylko jak bym od razu wiedziała że to będzie tyle kosztowało to bym ogrodziła siatką. Przez to nasza koniczynka traci.

no własnie bo to sporo kasy........... my też elewacje zostawiamy na wiosnę, bo teraz ważniejsza podbitka