30Agulka 18.07.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam Sylwuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 19.07.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć kochane Zawsze jest coś do zrobienia. I czas mija bardzo szybko. Zaczęły się pracę przy ogrodzeniu na działce i niedługo będziemy robili hydraulikę. A wolnym czasie chodzimy z siostrami nad zalew poleniuchować. Pogoda jest przepiękna. No i w końcu jestem opalona. Dopiero w sierpniu mam zaplanowany 3 tygodniowy wyjazd. Jedyne moje zmartwienie to praca. Wciąż szukam czegoś jak dla mnie. Na razie brak dobrych wiadomości. Pozdrawiam Sylwus doczytałam że wybierasz się na dłuugie wakacjie, jedziesz do mężusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 19.07.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Sylwus doczytałam że wybierasz się na dłuugie wakacjie, jedziesz do mężusia? Tak jadę do męża. Zabieram młodszą siostrę ze sobą. Również jedziemy jeszcze do Kielc i Krakowa. Prawie cały sierpień będzie w podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ale Ci fajnie, bedziesz miała zasłużony odpoczynek po ciężkim roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.07.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ale Ci fajnie, bedziesz miała zasłużony odpoczynek po ciężkim roku:) Wiem bardzo się cieszę z wyjazdu. Tylko najbardziej mnie martwi brak pracy. Mam tyle zapału i pomysłów, ale wciąż brak efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Sylwia bo teraz okres wakacyjny, pracodawcy na urlopach, nikt nie myśli o zatrudnianiu, sezon zacznie sie dopiero na jesieni, a czy Ty nie mogłabyś o0dbyć najpierw stażu, często sie zdarza że potem oferuja etat w firmie, mi sie tak udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.07.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ze stażem też mam problem. Dokładnie tak jak mówisz są wakacje i czas urlopów. W każdym biurze są pustki i nikt nawet nie myśli o zatrudnianiu. Wysłałam ci przed chwilą widomość na priv z adresem email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ok, juz Ci odpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 20.07.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ok, juz Ci odpisuję Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 trochę to trwało bo byłam chwilowo zajęta ale już meil poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.07.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć co słychać, kiedy wyjeżdzasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 26.07.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć co słychać, kiedy wyjeżdzasz? Pozdrawiam Cześć Co słychać? Myślę że około 14 sierpnia zaczną się moje wakacje. Zabieram ze sobą młodszą siostrę, więc na pewno będzie bardzo wesoło. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.07.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 To fajnie, należy Ci się odpoczynek. Ja wybieram się w środe i już nie moge się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 28.07.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 (edytowane) Hejka Widzę że pomalutku idziecie do przodu, a to licznik a to schody ............... ziarnko do ziarnka nabierze się miarka. Edytowane 28 Lipca 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 28.07.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Dobry wieczór wszystkim! Czy u Was jest też tak zimno? Brrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.07.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Sylwia dzięki za miłe słowa ................... widzę płot będzie juz taki luksusowy, bo my przez jakiś dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas będziemy mieć tylko siatkę i furtkę.Widziałaś mój wiatrołap?????? Że skromnie spytam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.07.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Sylwia dzięki za miłe słowa ................... widzę płot będzie juz taki luksusowy, bo my przez jakiś dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi czas będziemy mieć tylko siatkę i furtkę. Widziałaś mój wiatrołap?????? Że skromnie spytam:rolleyes: Już biegnę do Twojego dzienniczka. A ogrodzenie będzie faktycznie już trochę ładniejsze. Tylko jak bym od razu wiedziała że to będzie tyle kosztowało to bym ogrodziła siatką. Przez to nasza koniczynka traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.07.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Już biegnę do Twojego dzienniczka. A ogrodzenie będzie faktycznie już trochę ładniejsze. Tylko jak bym od razu wiedziała że to będzie tyle kosztowało to bym ogrodziła siatką. Przez to nasza koniczynka traci. no własnie bo to sporo kasy........... my też elewacje zostawiamy na wiosnę, bo teraz ważniejsza podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.07.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ogrodzenie i wyrównanie terenu, prace na działce to pochłaniacz kasy. Nawet nie myślałam że to wszystko tyle kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Sylwia ale macie piękne te schody, my tez sie zastanawiamy czy by w tym roku nie zrobić bo domek sie całkiem inaczej prezentuje, ile was kosztowały robota plus materiał?no a ogrodzenie mmmmm wypasione, wierzę że sporo kasy pochłonie bo naprawde eleganckie sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts