mariomili 06.08.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Juz jestem u Ciebie:wiggle: Jak ogrodzenie juz skonczone? A i STO LAT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 06.08.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jeszcze nie gotowe ogrodzenie. Ale już nie długo koniec. Pozdrawiam Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.08.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Juz idziesz spac? To dobranoc, milych snow:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.08.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Juz idziesz spac? To dobranoc, milych snow:sleep: Dzień doberek Nie nie tak szybko się nie położyłam. Ale miałam ważny telefon i już wyłączyłam neta. Wprowadziłaś mnie w fajny klimacik wczoraj tymi zdjęciami. Tak że w noc śniły mi się tylko piękne włoskie krajobrazy. Rozmarzyłam się na całego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.08.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 cześć Sylwus, kiedy wyjeżdzasz do mężusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.08.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Już w niedziele najprawdopodobniej wyruszam w trasę. Jedziemy z siostrą najpierw na 3-4 dni do Kielc i Krakowa a w następny czwartek z Krakowa lecimy do mojego męża. Zapowiada się fajna przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Udanych wakacji, wracaj do nas szybko!!!!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 13.08.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Emilka, mam nadzieje że Sylwuśka jeszcze do nas zajrzy i pożegna sie przed wyjazdem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.08.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Nie chciałabym żeby to brzmiało jak narzekanie, ale nasze wakacje w tym roku też do końca nie będą takie jak byśmy chcieli. Mąż nie cały czas będzie z nami. Ja z siostrą wypocznę na pewno. My wypoczynek we dwoje odłożyliśmy na następny rok. Teraz jest sporo innych ważnych spraw. Więc musimy się cieszyć z tego co mamy:) A jak już będę u męża to czasami do Was zajrzę, zobaczyć co słychać! Miłego weekendu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 14.08.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Jutro z rana z siostrą wyjeżdżamy. Zaczynamy od małej wycieczki w Polsce a w czwartek do Londynu. Do usłyszenia wkrótce.:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 17.08.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Udanego wypoczynku Sylwuś bawcie sie dobrze i korzystajcie z czasu spedzonego razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.09.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 (edytowane) Witam wszystkich po powrocie. http://images45.fotosik.pl/336/21662be08ccdec0amed.jpg(London Eye, a w tle parlament i Big Ben)http://images43.fotosik.pl/335/a1261f897e065922med.jpg(Tower Bridge)(i wiele wiele innych miejsc zwiedziłyśmy) Od wczoraj jestem w domu. Dzień lenistwa i trzeba brać się znów do roboty. Byłam dziś na działce ale nie wiele zobaczyłam, bo zapomniałam wziąć ze sobą kaloszy a inaczej tam się nie da wejść. Trochę się zmieniło. Fotorelacja będzie później. Edytowane 2 Września 2010 przez sylwia&radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.09.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam wszystkich po powrocie. http://images45.fotosik.pl/336/21662be08ccdec0amed.jpg (London Eye, a w tle parlament i Big Ben) http://images43.fotosik.pl/335/a1261f897e065922med.jpg (Tower Bridge) (i wiele wiele innych miejsc zwiedziłyśmy) Od wczoraj jestem w domu. Dzień lenistwa i trzeba brać się znów do roboty. Byłam dziś na działce ale nie wiele zobaczyłam, bo zapomniałam wziąć ze sobą kaloszy a inaczej tam się nie da wejść. Trochę się zmieniło. Fotorelacja będzie później. Foteczki fajne też widziałam te miejsca na żywo Ale ja nie miałam tyle czasu i tylko te najważniejsze. A na kole byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.09.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No i zrób fotki co tam w domku się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.09.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wcześniej jak mieszkałam w Londynie to pracowałam w budynku Country Hall (to jest ten gdzie jest akwarium, hotel i wiele innych instytucji), codziennie przechodziłam obok koła i szczerze mówiąc nigdy nie byłam w środku. W Londynie byłam chyba w każdym miejscu, a koło zawsze zostawiam na później. A ty w których miejscach byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.09.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 No i zrób fotki co tam w domku się zmieniło. Już mam. Niedługo wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.09.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 HejJuz nawet dobrze nie pamietam gdzie bylam, ale chcielismy zobaczyc te znane miejsca jak Big Ben London Eye, Tower Bridge, Pałac Buckingham, zamek Windsor.A Ty dlugo mieszkalas w Londynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.09.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 cześć Sylwuśka, co nowego u Ciebie?hydraulika skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 07.09.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hej Juz nawet dobrze nie pamietam gdzie bylam, ale chcielismy zobaczyc te znane miejsca jak Big Ben London Eye, Tower Bridge, Pałac Buckingham, zamek Windsor. A Ty dlugo mieszkalas w Londynie? Około 2,5 roku. Ale znam cały Londyn. Mój mąż jest tam dłużej ode mnie i nie był w tylu miejscach co ja. Ja uwielbiam podróżować i zwiedzać nowe zakątki. Więc korzystam kiedy tylko mogę. Gdyby nie budowa to byśmy więcej czasu spędzali na podróżach a tak trzeba zacisnąć pasa. Buźka PS Jak będziesz się kiedyś wybierała znów do Londynu to mogę Ci napisać plan miejsc które najbardziej warto zwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts