Karollinka 30.09.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ale tu cuda pokazujecie dziewczyny.u nas przed domkiem kawal dzialki do zagospodarowania więc trzeba to jakoś sensownie rozplanować.Za domkiem jeszcze większy kawał więc tam bedzie ogródek warzywny i sadek, z przodu tylko trawka, krzewy, rabatki i inne pięknosci.Plac zabaw tez bedzie tak żebym widziała dzieci z salonu i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Cześć Karolinko:)Co do zdjęć ogrodów to na razie pomysły. U mnie w tym roku to tylko thuje dosadziłam, ale jeszcze nie wszystkie bo pogoda nie pozwala na więcej. A ogród zacznę urządzać w następnym roku, po zrobieniu oczyszczalni, tarasu i na wiezieniu jeszcze trochę ziemi w dwóch rogach działki. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Wspomniana wcześniej fotka "żywopłotu". Gęste nasadzenia z różnokolorowych świerków - zaczerpnięte gdzieś z FM http://img833.imageshack.us/img833/6186/2bppj3najgpxunan0b.jpg W jakiej odległości zasadzić małe drzewka teraz, żeby kiedyś wyglądały tak cudnie. Metr teraz się wydaje że daleko ale kiedyś będzie może nawet za gęsto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.09.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 do ogrodu to jeszcze daleka droga, ale fajnie podpatrzec cos ciekawego i poszukać pomysłu na swój ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ja zaczynam powoli sadzić drzewka te które długo rosną i trzeba czekać kilka lat żeby miały z 1,5 m wysokości. A krzewy zacznę jak już ogrodzenie będzie gotowe i na działce już nie będzie żadnych wykopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.09.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 tak najlepiej, tylko kiedy to będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 W tamtym roku o tej porze posadziłam sosenki, jednoroczne o wysokości około 20-30cm. Myślałam że będę bardzo długo czekać za nim urosną, ale większość jest teraz około 50-70 cm. Rosną o wiele ładniej niż myślałam. Za dwa lata jak się wprowadzimy będzie już ładny lasek. I co warto dodać bardzo mało za nie zapłaciłam. A oko już cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 30.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Hello Dawno mnie nie było. Sylwia drzewka super, płot ekstra a Wasza wielkości działki zaje.......fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.09.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 dziewczyny, normalnie aż mi sie zachciało jak na to patrzę. Zabieram sie za swój pomysł na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Hello Dawno mnie nie było. Sylwia drzewka super, płot ekstra a Wasza wielkości działki zaje.......fajna. Witam Aguś Miło Cię gościć u mnie. Zapraszam częściej. Nasza działka to 20 ary, szer 33m x 60m. Jest jej trochę, a najbardziej się odczuje przy koszeniu trawy:p. U Ciebie też kolejne zmiany. Coraz to piękniej:) A jak z pracą? Znalazłaś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Sylwuś a jak my mamy 60 arów do zagospodarowania to az się boje ile na to potrzeba, zeby chociaż z przodu sensownie działke obsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 dziewczyny, normalnie aż mi sie zachciało jak na to patrzę. Zabieram sie za swój pomysł na ogród Druga Sylwia zainspirowała mnie na jeszcze ładniejszy ogród niż myślałam. Plany miałam do kilu drzewek iglastych i owocowych a teraz myślę o jeszcze większym rozbudowaniu ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Sylwuś a jak my mamy 60 arów do zagospodarowania to az się boje ile na to potrzeba, zeby chociaż z przodu sensownie działke obsadzić Kochana to jest dopiero wyzwanie. Możesz nawet małą sadzawkę zrobić. Z takim ogrodem można cuda zrobić. Tylko szkoda że drzewka i krzewy są takie drogie. No i też trzeba mieć bardzo dużo czasu na ich pielegnacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 a no własnie, trzeba na bieżąco wycinać, przycinać, pryskać, podlewać, trzeba sie trochę znać na tym, marzy mi sie wielki piekny ogród, ale narazie pieniądze ida na coś innego a nie chce sadzić roslinek gdzies przypadkowo, bez konkretnego pomysłu i dlatego w tej chwili ogród schodzi na drugi plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.09.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 a ja ma 10 arów.... więc nie tak dużo jak Wy ale mam nadzieję, że wystarczy na ognisko, altanke, gril murowany plac zabaw i warzywniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Nie ważne jaka wielkość oby było własne. Tyle czemu te podatki są takie wysokie. My płacimy ogromne pieniądze za działkę, dom i garaż. Wcześniej za samą ziemię płaciliśmy grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.09.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 a z ciekawosci jaka to jest skala? ile razy podrozal podatek miedzy sama dzialka a dzialka z domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 30.09.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Na początku było 35 zł za rok a teraz 700zł za rok:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.09.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 uuu, my teraz mamy 320/rok ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 30.09.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Na razie wymyśliłam takie oto cuś : http://img651.imageshack.us/img651/295/13630087.jpg sylwia, zdradz tajemnicę jesli mozesz, w jakim programie robisz te prezentacje? bo ja nie moge znalezc nic fajnego ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts