Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do koniczynki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 919
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mała informacja dot. świerkowych żywopłotów znaleziona w necie:

Świerk swą popularność w nasadzeniach ozdobnych zyskał dzięki efektownemu wyglądowi, regularnemu pokrojowi i zimozieloności. Dodatkowym atutem jest dobre znoszenie przycinania.Wykorzystując tą roślinę do tworzenia żywopłotu zaleca się sadzenie w dwóch rzędach oddalonych od siebie o 40-50cm. W rzędzie sadzonki sadzi się również co 40-50 cm naprzemiennie z roślinami z drugiego rzędu ( sadzenie w literę "W"). Przy takim rozstawie do posadzenia 1mb żywopłotu potrzebujemy 4 rośliny.

• 2 weeks później...

Ja nawet nie mam pojęcia ile kosztowała by kostka przed domkiem. My chcielibyśmy zrobić dwa wjazdy do dwóch garaży, taras, chodniki wokół domku no i jeszcze mamy parking przed ogrodzeniem, ale napewno nie będziemy wstanie tego wszystkiego wyłożyć kostką.

A co tam u Ciebie Gosiu?

A i wysłałam ci email na priv.

Dzięki Sylwia za odp :) U mnie wszystko dobrze, zdrówko dopisuje na razie nam wszystkim, więc nie mogę narzekać :) a, że na budowie zastój....trochę mi szkoda bo ja niecierpliwa jestem...... ale co się odwlecze to nie uciecze....więc trenuję moją cierpliwość :D

A co do kostki to najpierw pasowałoby to wszystko przemierzyć i potem przeliczyć....ale aż się tego boję bo u nas tyle miejsca do wyłożenia.... chyba zrobię skok na bank albo wygram w lotka;)

Jak będziesz miała zamiar zrobić skok na bank daj znać - pójdziemy razem.

A co do niecierpliwości to ja też tak mam - po prostu nie umiem czekać:)