sylwiaradek 04.10.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A jak sezon malinowy? Już zakończone pracę? Czy ciągle trwają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.10.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 trwaja w najlepsze:) na szczęście:)najgorsze że właśnie mają byc przymrozki, tylko to może zakończyc sezon, bo jak będzie ładna pogoda to bedziemy rwac pewnie do listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.10.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 WOW:jawdrop: ja myślałam że malin są około miesiąca i tyle. No to tylko pozostaje ci życzyć jak najpóźniejszej zimy to wtedy więcej kaski uzbieracie na domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 04.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 oj tak, jak bedzie pogoda to jeszcze troche grosza wpadnie, a jak nie to porobimy drobniejsze rzeczy na które do tej pory czasu nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.10.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Sylwiuś bardzo dziękuję za odpowiedź Nie ma za co. Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 09.10.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Sylwia wrzucam link do pracowni projektującej ogrody - jest tu masę różnych sposobów zagospodarowania działek małych, dużych, kwadratowych..... jest w czym wybierać. Może coś podpatrzysz http://www.gardenidea.pl/projekty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 11.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 cześć Sylwus, co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 11.10.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 cześć Sylwus, co słychać?? Cześć Karola:) Jak zdrówko? Już lepiej? Co za choróbsko cie dopadło? U mnie stara bida jak to się mówi, dobrze że nowej nie ma;) Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.10.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Mała informacja dot. świerkowych żywopłotów znaleziona w necie: Świerk swą popularność w nasadzeniach ozdobnych zyskał dzięki efektownemu wyglądowi, regularnemu pokrojowi i zimozieloności. Dodatkowym atutem jest dobre znoszenie przycinania.Wykorzystując tą roślinę do tworzenia żywopłotu zaleca się sadzenie w dwóch rzędach oddalonych od siebie o 40-50cm. W rzędzie sadzonki sadzi się również co 40-50 cm naprzemiennie z roślinami z drugiego rzędu ( sadzenie w literę "W"). Przy takim rozstawie do posadzenia 1mb żywopłotu potrzebujemy 4 rośliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.10.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 czesc sylwia Wow super ogrodzenie masz, fajnie wyszło. Gratulacje wylewek!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nooo, super. Piękne te przęsla, ale wiesz co, mnie tez zachwyciły słupki:) takie własnie chciałabym mieć u siebie, ale juz elegancko bedzie koło koniczynki. Jednak piekne ogrodzenie to prawdziwa wizytówka domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Kochana te słupki to w prawdzie nie jest taki ogromny wydatek. Jak będziesz chciała namiary na sprzedawcę to chętnie Ci polecę. Jeszcze tylko kostka wokół domu i było by pięknie. Ale nie wszystko od razu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.10.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wow super ogrodzenie masz, fajnie wyszło. Byłam, widziałam, podoba mi się, a jakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 25.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a no pewnie że tak, po kolei wszystko sie zrobi. Bardzo chetnie skorzystam z namiarów na sprzedawce. Kostka to też wyzwanie dla budzetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Wysłałam ci email na wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja nawet nie mam pojęcia ile kosztowała by kostka przed domkiem. My chcielibyśmy zrobić dwa wjazdy do dwóch garaży, taras, chodniki wokół domku no i jeszcze mamy parking przed ogrodzeniem, ale napewno nie będziemy wstanie tego wszystkiego wyłożyć kostką.A co tam u Ciebie Gosiu? A i wysłałam ci email na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 25.10.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dzięki Sylwia za odp U mnie wszystko dobrze, zdrówko dopisuje na razie nam wszystkim, więc nie mogę narzekać a, że na budowie zastój....trochę mi szkoda bo ja niecierpliwa jestem...... ale co się odwlecze to nie uciecze....więc trenuję moją cierpliwość A co do kostki to najpierw pasowałoby to wszystko przemierzyć i potem przeliczyć....ale aż się tego boję bo u nas tyle miejsca do wyłożenia.... chyba zrobię skok na bank albo wygram w lotka;) Jak będziesz miała zamiar zrobić skok na bank daj znać - pójdziemy razem. A co do niecierpliwości to ja też tak mam - po prostu nie umiem czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 26.10.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Układanie kostki to jakieś 40-50zł z metra, do tego cena kostki, trzeba liczyć jakieś 40zł/m2 - wystarczy już tylko przeliczyć .... U nas samego podjazdu do garażu będzie jakieś 150m2, do tego ścieżki i "rondo" przed domem Strach pomyśleć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 27.10.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 jej... a mój Husband sie uparl na kostke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 27.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No niestety, kosztuje to sporo. Fajnie też wyglądają płyty chodnikowe (są teraz naprawdę fajne wzory) - nie wiem tylko czy to taniej wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts