Karollinka 27.10.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Kurcze dziewczyny, mój mąż wyliczył dzis że nam by trzeba na kostke ponad 20 tys:jawdrop: nie mówiąc o ogrodzeniu, roślinach i takich tam różnych bajerach ogrodowych. SZOK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 oo, czyżby Sylwia miała dzis urodziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 02.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 to ja też składam NAJSERDECZNIEJSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 aa, już zajrzałam:)w takim razie też wpadam na szampana i z takiej szczególnej okazji składam Pani Inwestorcenajlepsze życzenia urodzinowe.Zdrowia, szczęścia, realizacji wszystkich marzeń, powodzenia w życiu osobistym i zawodowym.Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.11.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Radości w każdej sekundzie, Uśmiechu w każdej minucie, Pogody w każdej godzinie, Szczęścia przez całe życie... życzy Małgosia:) p.s. załapałam się na kieliszeczek??? Jak najbardziej. To tak nie zdrowo od rana, ale raz w roku można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.11.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 oo, czyżby Sylwia miała dzis urodziny?? tak dzisiaj moje urodziny. dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.11.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ohoho, no to nie lada święto. Zdrówka, szczęścia moc, miłości nieprzemijającej i wszystkiego naj, naj, naj A czy jutro imieninki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.11.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Zgadza się jutro imieninki. Sylwiu a ty też zapewne jutro będziesz ze mną świętować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.11.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ano Zamierzam poświętować porządnie bo mąż w delegacji Jutro od rana zapraszam na wirtualne winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.11.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 U mnie dzisiaj szampan, jutro też coś będzie i jeszcze u Ciebie winko. No no dziewczyny jutro nie wiem jak wrócą do domku z pracy:):wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 02.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No to zdrówko http://ewelinarotko.blox.pl/resource/szampan_22_406.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 02.11.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 http://kartki.net.pl/kartki/5/147.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.11.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 sto lat sto lat imienniczko, gorące życzenia imieninowe http://th.interia.pl/30,b4ad504162530031/czekoladki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 03.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ja z Wami soczek jabłkowy piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.11.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Dzisiaj dostałam super prezent imieninowy. Panowie montują bramę. Jutro ogrodzenie będzie w całości gotowe. Może nie powinnam tak się chwalić ale brama jest jeszcze ładniejsza niż przęsła. Och po prostu nie mogłam się na nią na patrzeć. Jutro jak skończą to i Wam się pochwalę. To jedna z najlepszych wiadomości z ostatnich tygodni. Dziękuję Gosiu za życzenia. A co u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 03.11.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ja z Wami soczek jabłkowy piję Im więcej osób tym bardziej przyjemnie. To zdrówko nas wszystkich budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.11.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 U mnie, dziękuję, wszystkobardzo dobrze (nie licząc zasmarkanych dzieci;) ) czuję w sobie jakiś taki dziwny optymizm, spokój, że pomalutku wszystko się ułoży:) żeby tylko mój M miał troszkę więcej czasu.... no ale nie można mieć wszystkiego;) No to zdrówko..... Nie wiem czy to za sprawą pogody czy może czegoś innego ja też wierzę że wszystko będzie ok. Listopad zaczął się dla mnie bardzo optymistycznie. Oby tak dalej. A Twoje dzieciaczki podobnie jak ja. Ja też znów złapałam jakoś infekcję. Od razu zareagowałam więc może szybko przejdzie. Buziaczki dla Ciebie i Twoich pociech:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 04.11.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziękuję Beatko, Karolinko, Sylwiu i Gosiu i wszystkim innym za życzenia imieninowo-urodzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 05.11.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej, doczytałam o pięknym prezencie urodzinowym, lece do dziennika ale fotek nie ma..Sylwus też uważam że czym mozna to trzeba sie chwalic, więc pokaż brame:)Wasza koniczynka juz otoczona pieknym ogrodzeniem, teraz jedynie został środek domku do ogarniecia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 05.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Kochane zdjęcia by były dzisiaj gdybym wiedziała że jest już wszystko skończone. Pan zamontował i nic mi nie powiedział że jest już gotowe. Jak wracałam wieczorem do domku to dopiero zobaczyłam że jest już zrobione, ale na zdjęcia było już za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts